Русия няма да работи цял месец, заплатите се изплащат в пълен размер

Това нареди Владимир Путин
2 апр 2020 17:36,
254
Русия няма да работи цял месец, заплатите се изплащат в пълен размер
Снимка: БГНЕС

Април месец няма да бъде работен за руснаците, но заплатите им ще бъдат изплатени, това нареди президентът на Русия Владимир Путин, съобщава ТАСС.

Още по темата


Пикът на епидемията от коронавирус по света все още не е преминал, включително и този в нашата страна. В тази връзка приемаме решението да продължим неработните дни до края на април месец, тоест до 30 април, включително“, каза Путин в обръщение към гражданите. Той наблегна на факта, че заплатите, въпреки неработните дни, ще бъдат изплатени на всички в държавата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


254
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
196
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До има доста кандидатиАз "Русия" съм я виждал няколко пъти, дори съм я виждал и когато още беше СССР, но като ти слушам бъртвежите ми се струва, че ти не си я виждал/а. Всъщност съм доста сигурен, че извън някоя екскурзийка я до Москва я до Санкт Петербург, едва ли сте виждал/а нещо от Русия изобщо, а може да се окаже, че и такава екскурзия дори не сте правил/а. Мдааааа.
195
5
 
16
 
! Отговори
Mopcku_ преди 4 години
Никак не е лошо решението на Путин, макар че заплатите им не много високи.Аз работя на постоянен договор в Швейцария и решението на федералното правителство е държавата Швейцария да ни изплаща 80% от заплатите за пвриод от 4 до 12 месеца, стоейки у дома. Това вече е нещо, в предвид, че сумите за заплатите ни са съвсем различни.
194
2
 
7
 
! Отговори
защото преди 4 години
До Анонимен 58Снетовноизвестен режисьор като Никита Михалков, че май и брат му Кончаловски се завърна от Америка, милиардерите на Русия, музикални легенди и шоумени са си все там - в чужбина купуват комплексари и новобогаташи като нашите, защото са прости....от расъл с външна тоалетна и изведнАж се събудил с мънита доста какво очаквате - интелект, възпитание, обноски, вкус !? Моля, моля - те си мислят , че като купят къщи на Лазурния бряг с тях върви и изброеното, ама НЕ!
193
7
 
15
 
! Отговори
има доста кандидати преди 4 години
До АнонименАми достатъчно американци взеха руско гражданство и то не какви да е, един от най-известните американски режисьори "Апокалипсис сега" твърди за Русия същото, Орнела Мути - известната италианска актриса учи руски за да вземе изпита за руско гражданство...Още факти? Хубаво е да видиш Русия със собствените си очи, да опиташ храната, да попътуваш със супербързите им влакове, да видиш изумителен град като Москва -и тогава може би ще се научиш, че истината е една и нищо лошо няма да я кажеш
192
0
 
5
 
! Отговори
етнически турчин преди 4 години
Българи юнаци
191
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще му плачат на вовата на рамото наще псевдо демократи на първи април най голямата щатска компания за добив на шистов газ обяви фалит заради политиката на вовата
190
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До два леваАбе аз се чудя, ти какво правиш още в България, където парното е към 150 лева вместо два, и една салата е 7 лева? Ми ти си намерил на хляба мекото, да не си мазохист та живееш в България? Защо не живееш в руския "рай"?
189
0
 
0
 
! Отговори
ЗА СРАВНЕНИЕ: преди 4 години
"Идея в Англия: Сертификат за излекуваните от COVID-19""Е какво по-илюстративно в разликата на идеологиите на Рисия и Англия....
188
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Зелените - ако го давате така скоро ще станете автономен нов вид!От яд и злоба ще станете толкова *** че ще се храните със слънчева светлина.Продължавайте ! :):)
187
10
 
6
 
! Отговори
Чегевара преди 4 години
Пропаганда за кaскeти
186
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мразя ГЕРБ,мразя Борисов и слугите му (калинките),вече близо 11 години от пусто в празно ! АЗ СЪМ СВОБОДЕН, СВОБОДОМИСЛЕЩ , БЕЗПАРТИЕН, БЪЛГАРИН разбрахте ли ме роби на властта СВОБОДЕН
185
4
 
5
 
! Отговори
Писанчо Воробянинов преди 4 години
А 13 заплата за Великден ще раздават ли?
184
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Те кога са работели ,та сега спрели работа?
183
16
 
20
 
! Отговори
два лева преди 4 години
Хора, парното на месец на апартамент в Русия е равностойността на ДВА лева! Храна в закусвалня за бързо хранене, приличаща на 4 звезден ресторант по магистралата за летище Шереметиево с първо, второ и торта е....3,50 лв! Това е!
182
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Хан КрумОоо а ти и жабчета ще проядеш при герб - нека ти !
181
11
 
10
 
! Отговори
питане преди 4 години
До Анонимен46 Е защо ходиш тогава, ходи до САЩ - милото Тръмпче издаде жални вопли по повод "петролните войни" и загубите на американските производители на втората седмица и се обади на кой? На Путин.....Що така? Тази богата страна, дето дължи билярди на света и съществува крадейки петрола на суверенна Сирия и продавайки го, странно по кои международни закони? Обявява президент на друга суверенна страна за престъпник и обявява награда за залавянето му щото не дава да им крадат и техния!?...Ха
180
3
 
10
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
Бате Бойко ти що не дадеш по 2 заплати за двата месеца карантина? Виж Путин пък как дава!Ти що не даваш?
179
5
 
15
 
! Отговори
Само отбелязвам преди 4 години
А после Путин бил ло ш,защото бил комунист!Цели заплати им дава човекът за месец карантина .
178
10
 
14
 
! Отговори
Хан Крум преди 4 години
До Анонимен...Късия ще ги докара да ядат ръжда....Той вече ги е докарал. Рублата мина 85 за долар а според Пипин Къси получаващите 17000 рубли равностойност на 200 долара са средна класа а това са 70-80% от населението. Не си го измислям - има изказване на късичкия във Ю тюб.
177
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Рублата стана ли с негативна стойност към стотинката или трябва да чакам още една седмица?