Русия с 200 хиляди заразени от коронавирус

Страната е пета по разпространение на болестта
10 май 2020 13:15,
72
Русия с 200 хиляди заразени от коронавирус
Снимка: БГНЕС

11 012 нови случая на коронавирус през последните 24 часа регистрираха руските власти. Така общият им брой в страната вече е 209 688, предаде Ройтерс.

Още по темата


Екипът за борба с COVID-19 допълни, че починалите от болестта през изминалото денонощие са 88 и общият им брой е достигнал 1915.

Броят на случаите на заразени с новия коронавирус в Русия тази седмица превиши потвърдените случаи във Франция и Германия и страната вече се нарежда на пето място по разпространение на болестта в света.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
1
 
5
 
! Отговори
F преди 3 години
И какво от това? Бройка на заразените идва от количество на тести коите те правят.Те правят най-много тести в сравнение с други държави. Важно колко са починали. За население тази огромна държава 1915 бройки ( 88 на деноеощие) изобщо не е много. В други държави умират толкова за 1 или 2 денонощия.
53
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Христо ХристовХохохо. На руския хибридник не му издържат нервичките и вече се хвърля в открити русофилски реторики.
52
4
 
2
 
! Отговори
Ленд Лизов преди 3 години
само преди 20 дена се кълнехте че в русия има лек. кво става сега, ше мреме ли?
51
2
 
3
 
! Отговори
Краси преди 3 години
Руските болни-най-здрави на света!/Лозунг от времето на комунизЪмЪ/
50
2
 
0
 
! Отговори
антизападопоклонник преди 3 години
До бай ***,Кое е занижено ве, цифрата на заразените или цифрата на смъртните случаи. Цифрата на заразените им изобщо не е малка, както се вижда от материала. Виж за цифрата на смъртните случаи може и да се съглася, понеже дори и в Германия, където има сравнително малък брой смъртни случаи от болеста, цифрата е тройна.
49
4
 
2
 
! Отговори
бай ганю преди 3 години
няма място за притеснения самия володя каза че до като всички са единни и равномерно заразени то русия е непобедимаа сега да вземе някой да предостави изтинската бройка щото и баба знае че тази цифра е занижена и то силноне че е важно но сигурно е по важно че крим е техен
48
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"И кога ще ни дадат ваксината, умнико?"--------------------------------Да не сме им били буци на лозето, че да ни дават? Могат не да ни дадат, а да ни продадат, но и това няма да стане, защото Брюксел не разрешава. Coрocoидитe да ядат брюкселско зеле като профилактична мярка срещу вируса.
47
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Погледнете колко теста са направени в Русия - над 5млн. При положение, че заразата там започна най-късно, а те са направили почти толкова тестове колкото САШ, значи че тестват като луди. Което значи, че се опитват да приложат корейския метод - масово тестване и изолиране на заразените. Дано да помогне и да се справят.
46
5
 
8
 
! Отговори
АБВ преди 3 години
До анонимен 51"Много тъпо съчинено материалче."Кое е *** на това материалче? Не са толкова заразените? Или починалите? Или изобщо няма такава зараза там, защото руснаците имат няколко ваксини и първо на нас ще дадат ваксина , защото сме им братя, както се пенеха няколко близачи на Путин преди 3 - 4 седмици? Чети тяхната преса, ако изобщо можеш, и ще разбереш за вируса там! И кога ще ни дадат ваксината, умнико?
45
4
 
8
 
! Отговори
Да,Ама Не! преди 3 години
,,Нямаме такава болест в Русия"-казват рускини посетителки на Ч.площад на 9 май 2020г.
44
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Снимката е показателна: семейна двойка руски военни на разходка - той с ръкавици, тя с маска...или обратното !
43
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много тъпо съчинено материалче.Минусчета за гюрбетата.
42
9
 
8
 
! Отговори
МАЛКО, СА БЕ. преди 3 години
ОЩЕ, МОЖЕ... ХАХАХААА....ЖЕЛАЯ ИМ ДА НАДМИНАТ АМЕРИКА.!!
41
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да, но пък имат Су-57!
40
6
 
0
 
! Отговори
old stupid retard преди 3 години
До ГЕРБ=ГРОБМного си готин. Направо си бог. Говориш от името на всички нали...
39
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прават много тестове и откриват много случаи на заразени, както го прави Германия. Само че в Русия тестовете са дра пъти повече отколкото в Германия - 5,5 млн. теста.
38
7
 
4
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Короната е световна измама.
37
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е коронавирус това там, бе. Това е бум на двойна пневмония, както ги лъгаха 3 месеца поред и 2 милиона души подписаха петиция да им се каже истината. В резултат- Путин ги затвори 1 месец да си стоят вкъщи, защото всичко е безобидно и заразени няма.
36
4
 
4
 
! Отговори
Do- стъкмистика преди 3 години
Ти и преди се тревожеше ,че критичните случаи са замръзнали на 8, цели две седмици, и след като обновиха инфото и скочиха на 2 300 ,продължаваш да се тревожиш ,че се застояват отново. Ами очевидно е ,че периодично ги публикуват.Къде е проблемът.От друга страна ,пък колко други страни замитат умрелите
35
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Адрианчо Николов -страпоня пак се е развихрил. Хихихи!