Парадът на Победата в Москва ще се състои на 24 юни

Маршът на "Безсмъртния полк" се планира за 26 юли
26 май 2020 16:30, Елка Василева
149
Парадът на Победата в Москва ще се състои на 24 юни
Владимир Путин. Снимка: архив, БГНЕС

Президентът на Русия Владимир Путин съобщи, че парадът на Победата ще се състои на 24 юни.

"Заповядвам да започне подготовката за военния парад в чест на 75-ата годишнина от Победата във Великата Отечествена война в столицата на Русия Москва и в другите градове. Ние ще направим това на 24 юни, в деня, в който през 1945 г. се е състоял легендарният, историческият парад на победителите, когато по Червения площад са преминали бойците, сражавали се край Москва и защитавали Ленинград, били се край Сталинград, освобождавали Европа, превземали с щурм Берлин", издаде заповед руският държавен глава.

Още по темата
Путин възложи на министъра на отбраната Сергей Шойгу да бъдат изключени каквито и да са рискове за здравето на участниците в парада, както и да бъдат осигурени най-строги изисквания за безопасност при подготовката и провеждането на парада.

Маршът на "Безсмъртния полк" се планира да се състои на 26 юли – в Деня на Военноморския флот, ако епидемиологичната ситуация не наложи отлагането му за по-късна дата, предаде ТАСС.

Путин каза, че на 24 юни маршът няма да може да се състои, тъй като е невъзможно да бъде обезпечено изпълнението на строгите изисквания за безопасност и дистанциране, когато по улиците на градовете „върви безкраен човешки поток“.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До българинАз съм на 58. Кажи ти колко си "голям".А че Комунизмът и в частност Русия е една *** е ясно на всеки, който е имал нещастието да живее в тая система.
66
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Нане"Ходи поживей в Детройт ... "Що и там ли минималната заплата стана 309 лева като в Рушия?
65
13
 
10
 
! Отговори
българин преди 3 години
Ще кажа нещо и приключвам! Мили Американофилчета! Убеден съм че сте много малки на години, и нищожни да коментирате събития и факти.Когато още ви е нямало на земята! Не може да оплювате Русия! И то защото днес държите за Америка! Ок дръжте си! Но не може да оплювате 150 милионно население националисти и се подигравате Че са дали милиони жертви за свободата си! Мънички сте! Разбирате ли го?!-:)
64
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Уникално безсмислена статия!
63
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не парад на победата, а парад на победените.
62
5
 
12
 
! Отговори
Селчук Байрактар преди 3 години
Ха-ха-ха, парад на победата!
61
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ердоган хубаво му сипна на тоя надувко от снимката. Не му остави и един Панцир в Близкия изток и Африка. Отряза му и газовите потоци, които скоро ще бъдат затапени. Язък за наш Боко дето толкова се натягаше пред началника Путин че строи с всички сили газопровода за Сърбия както му беше заповядал началника.
60
11
 
18
 
! Отговори
hgfdf преди 3 години
руснаците сте изчадия адови, сeeте смърт навсякъде по света. до каквото се докоснете се превръща в тор. да измрете с децата си, проклети да сте!
59
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До НанеНане, много си страшен бе. Американците тръпната от страх Нане да не им потърси сметка. Цялата им армия е подала рапорти за напускане, като е разбрала какво им готви Нане.
58
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Могат да изкарат мумията от мавзолея и да я разходят с една Армата по Червения площад. Това ще бъде наистина атракция която си заслужава да се види.
57
17
 
12
 
! Отговори
Нане преди 3 години
Ходи поживей в момента в детройт и пак ми говори за стандарт...Въпреки мащабните кражби от целият свят последните 30 години краварите са една фалирала държава...Скоро ще им се потърси сметка!
56
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
20 годни след ВСВ Германия вече беше страната с най-висок жизнен стандарт в Европа. ПОБЕДЕНАТА Германия. Имаше по-висок стандарт от Англия и Франция, за СССРто да не говорим. Същото е и при победената Япония.
55
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 53 " Българин"! Абе Странджа" Сега пък нов Ник ли си измисли?!-:) Леле леле.Ама стилът ти е същият бе човек!-:) Не всички са просто тук.Има и наблюдателни! СТРАНДЖА! Този сайт е тесен за теб! Схващаш ли?!-:)
54
5
 
7
 
! Отговори
ТА-ДУФ ТА-ДУФ КАУНЕ преди 3 години
100% Кауна няма да пропусне тая аванта...
53
6
 
16
 
! Отговори
Ще покажат и новата преди 3 години
ще покажат и новата безаналогова лада нива - която вместо камуфлажна боя ще има петна от ръжда - така излиза по евтино.С монирано балистично оръдие в ауспуха - пъхаш картоф ,палиш колата и картофа се изстрелва върху вражеските линии.
52
8
 
14
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Аре русофилите, сега е момента да пишете до *** 20 да ви измолят колективни визи за парада и да заминавате на Матушката си!И помнете, само руски лекарства другари, никакви западни глезотии. Ще си отядете на пелмени, борш и елда!
51
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Руснаците са голяма излагация. Турците ги спукаха от бой и в Сирия и в Либия, а те продължават да се държат все едно че роса е паднала върху тях.
50
8
 
12
 
! Отговори
Нанчо преди 3 години
Няма да ми стигне една страница да изброявам какво произвежда. Те са страната с най-висок стандарт заедно с още няколко-Русия си гладува непрекъснато. И с война и без война.
49
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 49 А ти слугувайки на Американският империализъм. За " герой" ли се имаш? Лубирай за българското! Ще те подкрепя! А ти говориш за еднотоА мълчиш за другата крсйност!?!
48
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 48Това да слугуваш на Русия за акъл ли го считаш?