Путин е притеснен от способността на САЩ да спазват споразуменията си

Безредиците в страната са непредсказуеми
20 юни 2020 18:30,
71
Путин е притеснен от способността на САЩ да спазват споразуменията си
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин е обезпокоен във връзка с безредиците в САЩ от ангажимента на американските партньори към съвместните споразумения. Това заяви президентският прессекретар Дмитрий Песков в предаването "Голяма игра" на Първи канал на руската обществена телевизия, цитиран от ТАСС, пише „Фокус“.

Още по темата

"Путин се вълнува доколко можете да се доверите на споразумения с политически колега, до колко може да се считат за предсказуеми и прогнозируеми действията на неговия политически колега, в случая - президента на САЩ Доналд Тръмп", каза той. "Със сигурност президентът Путин се вълнува от възможността да предприеме действия с цел не просто да извадим двустранните си отношения от това ужасно състояние, но и за да не излагаме по-нататък световната сигурност и стабилност. "

Песков подчерта, че Путин е притеснен от факта, че през следващите месеци може да няма споразумения, които да регулират сферата на международната сигурност. "Това е абсолютно опасна ситуация за целия свят. Важно е президентът Путин да разбере, че има свой колега, който може отговорно да води диалог с него как да коригира тази ситуация", добави той.

Говорителят на Кремъл също заяви, че няма право да дава оценка на събитията в САЩ, тъй като това е вътрешна работа на Вашингтон.

Преди това Путин изрази мнение, че вълненията в САЩ са проява на дълбока вътрешна криза в тази страна. Той отбеляза, че тази криза се наблюдава дълго време - от идването на власт на президента на САЩ Доналд Тръмп.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И кога пък Русия е спазила и един договор?Когато Червената армия ни се натресе през 1944та договорът беше, че ще останат 6 месеца.Останаха три години, лев не дадоха за изхранване и си отидоха чак като слажиха БКП на власт.
51
11
 
4
 
! Отговори
РУССКИЙ ОККУПАНТ преди 3 години
Значи е време ихтамнетите да отидат и завардят ядрените установки в САЩ ! Пък черните и белите ако щат да се колят с нокторезачки - все тая!
50
10
 
11
 
! Отговори
а Русия преди 3 години
нали подписа 94г че няма да нападне Украйна и да я окупира.....Руския договор не струва и хартията на която е написан.
49
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Помним путин как спази обещанието си да защитава целостта на Украйна. "Комунисти сър".
48
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Лилипутин ботокса в лицето му е почнал да става на бучки.
47
6
 
14
 
! Отговори
Говорить Москве преди 3 години
Малчици днес всички на парада на червената партия. Ще правим колохозно парти и заедно войниците ще играем на болна мечка, докато празнуваме победата над хитлерофашистконемскокапиталистическите агресори и как сме спасили света. За арена на оргията нашия бог Путин е резервирал всички православни (кгб) църкви в радиус 2 км от епицентъра на парада.Пабйеда Рассии
46
3
 
14
 
! Отговори
Вовин телохранитель преди 3 години
Сега магаданските учени откриха нов вагинален крем за почистване със сибирски дженшен и магарешки бодили с екстрат от чугунени модели на сърп и чукове, и моят господар Вова Путин ми заповяда да го тествам първо на неговата дупка. Тавариша заповяда на нашия парад на червения площад да ни предоставят старите бараки на червената армия за афтър-парти, говори се че там са издигнати тотемите и личните вибратоrи на Йосиф Висаринович и Владимир Илич, на които още има съветска мъзга.
45
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точно в момента руснацте изобщо не са притеснени какво ще ядат. така си разработиха хранителния сектор с тези европейсо - американски санкции, че за един сезон могат да се самонахранят над 5 пъти ;)))Кво щели да ядатт... Тева да не е украйна...
44
14
 
23
 
! Отговори
по-далече от Русия преди 3 години
Колкото по-близо до Русия, толкова по-близо до просия.
43
18
 
17
 
! Отговори
До психиатър преди 3 години
И какво от това че Русия изостава икономически? Важното е че в България цъфтиме! Всички сме милионери (ама длъжници). Чети малко поинтересува се кои държави, колко са длъжни техните граждани. Сащ имат голям проблем с черните. Или не е така? Белите си стоят в къщи нас, рани от страх. Излизаш за работа и те застрелва защото си бял. Това в Русия не става. Нито в България.
42
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
aaaa
41
15
 
21
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Договорите с САЩ не струват повече от хартията на която са подписани.през последните години нарушиха десетки договори и споразумения.
40
27
 
21
 
! Отговори
Психиатър преди 3 години
До Анонимен Русофилията е тежко психично заболяване. Практически е неизлечимо дори и с помощта на силни медикаменти и активно психиатрично лечение. Основния симптом е сляпата привързаност и преданост към Русия, при положение, че тази страна значително изостава от развития свят в икономическо, политическо, научно, техническо, духовно и културно отношение.
39
27
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не САЩ са проблем на русия, а Китай. Единственото, което трябва да направи НАТО е да не се меси, когато Китай смачка руските пиянки.
38
15
 
21
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен..... повтаряш от месеци едно и също...Истината за продажната, българофобска същност на русофилите обе една и съща от 140 години насам.
37
14
 
22
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен.... арменците са най-големите русофили, ако имат далавера от това.... От 140 години насам русофилията е далавера, особено за русофилските тартори.
36
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да не се притеснява! Ще порасне и ще стане висок чак до знамето!Ама друг път.
35
22
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Руските роби са тумора на България. Единственото чуждо знаме, което най нагло се вее пред очите на българите е руското.
34
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който и да питаш ще ти отговори, че най малко вяра можеш да имаш на русия, Китай, С. Корея и след това са държавите от Африка и Южна Америка.
33
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Чебурашкаарменците са най-големите русофили, ако имат далавера от това