ФСБ предотврати нападение на метри от Путин по време на Парада в Москва

Някои източници твърдят, че един от войниците просто се разстроил
Обновена: 26 юни 2020 13:38 | 26 юни 2020 13:33, Нели Христова
159
ФСБ предотврати нападение на метри от Путин по време на Парада в Москва

Парада по случай Деня на победата в Русия не се размина без инциденти. Млад войник се опита да разбие стъклата на автомобил на службите за сигурност с картечницата си, само на малко повече от 100 метра от Владимир Путин.

Руските власти твърдят, че са потушили терористичен акт. Но инцидентът може би се е случил по една друга, доста по-забавна причина - 22-годишният Никита Ерошенко нападнал автомобила минути след като разбрал, че няма да маршрува пред президента на Русия. Оттърсвайки се от първичния шок, охраната веднага скача върху мъжа.

Пред "Комсомолская правда" вътрешен източник казва: "Служители на Федерална служба за сигурност предотвратиха сериозен инцидент и още повече - терористична атака".

Автоматът на Ерошенко не стреля по време на нападението, като най-вероятно той не е бил зареден. Изданието BAZA твърди, че 22-годишният войник е подготвял атака на Червения площад, но ФСБ я е предотвратил. Той искал да протестира срещу влошаващото се положение на Русия на международната сцена.

"Те подходиха нечестно спрямо мен", заявява Ерошенко, който е арестуван и срещу него е повдигнато обвинение. Според ТАСС, войникът е претърпял "нервен срив".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
3
 
7
 
! Отговори
До 99 преди 3 години
Кажи и за Райхщадското споразумение, което обезсмисля последвалия Санстефанския договор. Каквото Русия ни даде, после си го взе с лихвите неколкократно отгоре.
97
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не 10 милиона, между 16 и 22 милиона за 8 години, доколкото си спомням. Дори имаше американски филм за това преди години. Основното препитание на тези хора е било беритбата на портокали в южните щати, но то не е целогодишно... Потърси, поинтересувай се, почети... Има информация колкото искаш в нета. И филма може да се намери. Ако желаеш да се образовам и аз да ти намеря материалите - може. Плащаш и ти давам всичко, от което се нуждаеш - история, факти, статистика, анализи... Каквото пожелаеш.
96
1
 
7
 
! Отговори
До 99 преди 3 години
89 640 000 златни български лева, което се равнява на 32 тона злато. 32 кг друг път... И са изплащани в продължение на 12 години.
95
2
 
8
 
! Отговори
На бас че преди 3 години
Половината от войниците са пияни!Хахахаха
94
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Рапи, не 32 тона, а 32 килограма злато изплаща България на Русия за освобождението. От къде в България 32 тона злато след турчетата? А между другото, за правото да си имаш собствена държава би трябвало да си готов да платиш и 3200 тона злато... Ама нали си скудоумен, дори не си даваш сметка за какво става дума, поради което не разбираш смисъла на това, което казваш... 32 тона сме били дали на руснаците... ***...
93
2
 
6
 
! Отговори
До 96 преди 3 години
Кога в Щатите са умирали 10 млн души от глад за няколко години?! Ти съвсем изтрещя...
92
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
България заплаща 32 тона на руските "освободители" т.е. окупатори след Освобождението. И не разбирам как това, че американците са избивали индианци, оправдава Гладомора, геноцида на Волжските българи и останалите руски зверства... 100 млн!? Ти четеш ли се какви ги пишеш!? Че то китайците са били толкова през 18, 19 в. Индианците са били под един милион.
91
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В САЩ има няколко гладомора. Първия е причинен след като държавата взема решение за уедряване на земеделието. С помощта на банките фалира около 8 милиона ферми, които стават собственост на банките. А те ги продават на едри земевладелци. В резултат фермерите стават неквалифицирана свръхевтина работна ръка за едрите земевладелци и за зараждащата се индустриализация(което е и било основната цел). В резултат от тази операция умират между 16 и 22 милиона американци. Основно в трудови лагери.
90
4
 
9
 
! Отговори
До 78 преди 3 години
Поредната долна лъжа. Руснаците стрелят по цивилни обекти и единственото, което спасява българите там, е навременната евакуация. Ако американците са ***, според вашата логика, то и вие сте абсолютно същите.
89
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 93Що? Поколенията от преди Путин да не би да са намерени? Там си е така и целият свят има полза от това, защото няма кой германец, или англичанин да ти копа от сутрин до вечер в урановите мини за половинка водка и буркан кисели краставички.
88
0
 
2
 
! Отговори
хаха преди 3 години
СЦЕНКИ ОТ СЕЛСКИ ВЕЧЕРИНКИ...ТОЯ Е БИТЕР И ОТ БОРИСОВ!
87
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мумията ако "царува" до 2032 година това ще са три загубени поколения руснаци.
86
4
 
7
 
! Отговори
до 91 преди 3 години
Спри бояршника, много ревеш за Аляска нещо, хахаха
85
2
 
3
 
! Отговори
.до 88 преди 3 години
Какъв Петър Първи, бе илитерат? Чети говедарче!
84
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Очертава се интересно "царуване" на мумията.Парад не спасява от Глад !
83
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 78Спешно сменяй дилъра пич и вземи прочети някоя книжка, та да разбереш разликата между нация, държава, народност, етнос, раса..., че ви хващат разни устати чичковци и директно ви изнасилват в мозъка такива "умници" като тебе. Освен да стоите на амбразурата и да повтаряте като папагали чужди лафчета, за друго не ставате. Ама хич не ви пука, че този, който ви ги разправя, сам не вярва в тях.
82
2
 
3
 
! Отговори
българин преди 3 години
Ха ха.Да плуват корабчета случайно в очите ни?!Западна пропаганда! Те и къде отидохте чак! Да " протестирали" войничета?-:) То и ние протестираме вече от еднолично управление в държавата.Ама какво от това? Изборите чакаме!
81
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 84 Всички отишли в Америка стават Американци, бе урооод малоуумен!Сбирщина от цял свят- но се гордеят да се наричат американци. Говоря за САЩ специално. Американци с...еди какъв си произход! Кое не разбра бе соороос еврейски?
80
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аахахах....откъде били дошли..от Американия ли????Сериозно ли ме питаш такъв въпрос?Значи нашите римляни като живеят в България що не се нарича тази държава Циганиния примерно? Ти си изтрещял тотално!
79
6
 
15
 
! Отговори
до 78 преди 3 години
***, Северна Америка я колонизират англичани и французи, кви американци, кви пет рубли бе, ну погоди