ФСБ предотврати нападение на метри от Путин по време на Парада в Москва

Някои източници твърдят, че един от войниците просто се разстроил
Обновена: 26 юни 2020 13:38 | 26 юни 2020 13:33, Нели Христова
159
ФСБ предотврати нападение на метри от Путин по време на Парада в Москва

Парада по случай Деня на победата в Русия не се размина без инциденти. Млад войник се опита да разбие стъклата на автомобил на службите за сигурност с картечницата си, само на малко повече от 100 метра от Владимир Путин.

Руските власти твърдят, че са потушили терористичен акт. Но инцидентът може би се е случил по една друга, доста по-забавна причина - 22-годишният Никита Ерошенко нападнал автомобила минути след като разбрал, че няма да маршрува пред президента на Русия. Оттърсвайки се от първичния шок, охраната веднага скача върху мъжа.

Пред "Комсомолская правда" вътрешен източник казва: "Служители на Федерална служба за сигурност предотвратиха сериозен инцидент и още повече - терористична атака".

Автоматът на Ерошенко не стреля по време на нападението, като най-вероятно той не е бил зареден. Изданието BAZA твърди, че 22-годишният войник е подготвял атака на Червения площад, но ФСБ я е предотвратил. Той искал да протестира срещу влошаващото се положение на Русия на международната сцена.

"Те подходиха нечестно спрямо мен", заявява Ерошенко, който е арестуван и срещу него е повдигнато обвинение. Според ТАСС, войникът е претърпял "нервен срив".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
138
1
 
1
 
! Отговори
Krom преди 3 години
Страховит атентат! Този момък съдейки по дрехите и винтовката е бил част от историческата възстановка. Че е изтрещял, е очевидно. А селския бек от ФСБ му скочи като Мая Плисецка в пирует. Баси балетиста 120 килограмов, пълен смях. Можеше и воле да му вкара. Въобще, пародия!
137
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Както винаги ТАСС дава най-точна оценка на инцидента - войникът е претърпял "нервен срив".Случва се.
136
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Картечница или автомат? Последно! На мен ми се привидя гаубица!Много ми е забавно да ми разказват това, което виждам с очите си!Също така, когато от мухата правят слон. И какви изводи направихте от тази случка?Глобални! Само гении могат да мислят толкова дълбоко!
135
2
 
10
 
! Отговори
Верваме ви преди 3 години
Ужасен шок е приживял този младеж като е разбрал че няма да се покаже пред Путин. Не знам как не му се е пръснало сърцето след такъв невиждан шок и ужас.
134
3
 
8
 
! Отговори
акуд преди 3 години
пълен смях, ако това е фсб, *** и селската бригада
133
1
 
2
 
! Отговори
Селото преди 3 години
Беше тренировка на СпецЧасти за Охрана. Източника е сигурен.
132
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Направо го смацаха, мац и на звмята, ха, ха...
131
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Приича на болшой театър на площада.
130
4
 
18
 
! Отговори
АЗ преди 3 години
Колко ли струва това стъкло ? Ако месеци е блъскал крак до изнемога и ти кажат - не ставаш ,едно момче с едно желязо в ръка какво би направило ? Как би се чувствало? Брей голяма работа! И пак близо до Путин?! Ами и ако има и други проблеми ? Наистина тези ,които го пишат това са по-зле от момчето . На парада маршируваха дори деца! Русия е друг свят . Но народа е прекрасен по свой ,особен начин . А за другото не ми се говори...
129
18
 
18
 
! Отговори
Не ви е срам! преди 3 години
Руаия дава заем на Бг ,който никога не е върнат!
128
4
 
11
 
! Отговори
Не ви е срам! преди 3 години
Независимостта на България е обявена тържествено на 22 септември 1908 г. в църквата"Св. Четиридесет мъченици"във Велико Търново с прочитането на специален манифест. Този акт е посрещнат враждебно от Великите сили, а Османската империя се подготвя за война. При започнатите преговори между България и Турция, по внушение на английската дипломация, османците изискват 429 млн. златни франка, за които претендират, че България дължи по Берлинския договор, за периода от Освобождението до 1908 г.Ето какво разказа Емил Врежаков:"България, разбира се, отказва да плати такава висока сума и изпраща
127
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До след 10 годиниИ след 10 години ти ще научиш ли, че в българския език има пълен член? А. Иванушка?
126
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз приключвам участието си в дискусията, че имам работа.
125
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Той искал да протестира срещу влошаващото се положение на Русия на международната сцена.""Ерошенко е арестуван и срещу него е повдигнато обвинение."----------------Двете твърдения са нелепи и неверни. Ядосал се е, причерняло му е и е счупил стъклото на буса с приклада. Няма нищо подобно на терористичен акт. Не е арестуван. Срещу него не е повдигнато и няма да бъде повдигнато обвинение, но е поместен в специализирано психиатрично заведение за експертиза.Не преписвайте от иди0тски източници.
124
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 69България е била във война със САЩ и Великобритания, официално обявена от българското правителство. На СССР България не е обявявала война, даже посолството на СССР в София не е затворено. Ако са искали нещо да кажат ***, не е имало проблем. Но не, обстрелват Варна. Тази атака е позорна. Това за турските кораби е пълна измишльотина. Турция е НЕУТРАЛНА по време на войната за твое сведение, илитерат. Присъединява се към антихитлеристката коалиция в началото на 1945 година.
123
0
 
0
 
! Отговори
До 129 преди 3 години
То е същото. Указ 1144 в Държавен вестник, 1884г.
122
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви 32 тона злато? 10 милиона рубли е било, кво си чел?"Българо-руската финансова конвенция от 16 юни 1883 година урежда размера и начина на погасяване на окупационния дълг на Княжество България към Русия. Съгласно конвенцията България трябва да изплати 10 618 000 рубли БЕЗ ВСЯКАКВИ ЛИХВИ в срок до 1896 година, като вноските бъдат депозирани в Българската народна банка. Поради финансовите затруднения на държавата, издължаването се проточва до 1902 година."
121
0
 
5
 
! Отговори
абеее преди 3 години
Стъкло може и с камък да строши,ама с картечница звучи по яко!
120
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е финансова и индустриална история. Комунистите създават колхози и текезесета, а в САЩ банките отпускат кредити, които ЗНАЯТ, че няма да бъдат погасени и така получават земята на дребните фермери, която после продават на едрите. С поземлената реформа и връщането на земята в реалните и граници(изискване на Евросъюза към България) беше убито българското земеделие, което беше проблем за европейските земеделци. Това е индустриално - финансова история. Има много информация за това.
119
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Окупационният дълг на Княжество България е окончателно погасен през 1902 година със средства от големия външен заем, емитиран чрез Банка Париба."Изплащането на източнорумелийската част на дълга е отлагано многократно до 1912 година. Тогава България и Русия договарят план за погасяването му, който така и не е задействан. Окупационният дълг е опростен след Първата световна война със споразумение между правителството на Александър Стамболийски и болшевиките.Това е от Уикипедия. Какво си чел!?