"До свидания" руски туристи, отмениха почивките им за юли месец

Причината е ясна – коронавирусът
27 юни 2020 16:48,
274
"До свидания" руски туристи, отмениха почивките им за юли месец
Снимка: БГНЕС

Руските туроператори започват да отменят задграничните почивки за месец юли, предава TACC, като се позовава на изявление на Асоциацията на туроператорите в Русия (АТОР).

Още по темата

"Туроператорите нямат големи надежди за възобновяването на международния туризъм през следващия месец, не искат да поемат рискове и затова отменят ваканциите с полети през юли", се казва в изявлението.

По-специално решението за отмяна на пътувания с дати на отпътуване до 16 юли е взето от туроператора „Интурист“. Компанията отбеляза, че резервираните турове могат да бъдат разсрочени за всякакви други дати през 2020 и 2021 година, допълва "Фокус".

Според бюлетина на АТОР операторите на Pegas Touristik, Tez Tour и Coral Travel също са обявили анулирането на юлските екскурзии.

Както министърът на транспорта на Русия Евгений Дитрих съобщи по-рано, вероятността за възобновяване на международните полети от Русия през юли остава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


274
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
24
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кои са "доказана нация"? :) Руснаците? :) Доказали са се единствено в алкох.олизма, мър.зела, лъж.ливостта, не.почтеността,а жените им - в ***.л.ъ.ка. Айде бегай бе, да не си женен за рускиня? :) Руснаците ше ми хвали...
161
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Форума какво пишете против руснаците,злобата и зависта са характерна бъл.черта.Италия и Франция се напълни с ромски българи прочуха се навсякъде.Българите са на последно място в всички класаций.Култура- талибани и управление никакво,остана слънцето и планината,морето е ФЕКаЛАНО жълто.Ние с гайдите каъде трагнахте да пишете за една ДОКАЗАНА НАЦИЯ на цял свят,някакви *** сравнения с миналото,нямате право да говорите каза Живков гладурници.
160
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като няма руски туристи, да дойдат американски, хааа ха ха ха.
159
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Руснаците си въобразяват, че като се дуят на хората и се държат зле, ще ги уважават повече. Нищо подобно. Не и в Европа и не дори в малка България. Колкото по-далеч от нас, толкова по-добре. Не желая животът ми да се определя от са.дисти-ал.кохолици с идеал лежане на дивана.
158
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 170:Много се радвам. И без това ми е пис.нало от тъ.пи ру.софили. Само че, имай предвид, че с такова "персоналити" където и да отидеш, ще отблъскваш хората от себе си, ще те мразят и ще прекараш зле.
157
19
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
П.рости, нах.ални, невъ.зпитани, сти.снати и висок.омерни - това са руските туристи. Браншът ще има загуби, но останалите туристи, вкл. ние, българите, ще въздъхнем с облекчение. И както взеха да си продават апартаментчетата по морето - супер! Ако се научат на добро възпитание и коректно поведение, може пак да заповядат.
156
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Даже се радвам,че братушките са се отказали от скапаното Бг черноморие. Трябва да се луди да си оставят тук парите. Аз лично една стотинка няма да оставя вече на морето,никога повече. Ще водя семейството си само там,където има природа. Бетона да си го заврат отзад управляващите.
155
6
 
9
 
! Отговори
Никола преди 3 години
До Анонимен 1 Явно или просто лъжеш, че си бил в Слънчев Бряг. Днес хора на плажа и в Слънчев Бряг, и в Свети влас, и в НесебЪр ИМАШЕ! Да не бяха твърде много и курортите не са така типично за сезона претъпкани с туристи и предимно са българи. Но водата е чиста, бистра и топла, а плажа е широк със златист пясък и достатъчно добре поддържан! Да Слънчев Бряг е типичния комерсиален курорт, не е за тиха и спокойна почивка, но това му е спецификата. А ти си нагъл лъжец!
154
1
 
6
 
! Отговори
Сс преди 3 години
В туризма има около 20 професии! Включително инженери-програмисти и лекари ! Много лекари!
153
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ставайте инженери и лекари не сервитьори. Това е решението за 200 000 Българи
152
3
 
25
 
! Отговори
Сс преди 3 години
Хотелиерите имаха 4-5отлични сезона , банковите им сметки са пълни до горе и не им пука за 1-2 сезона! Какво става с едни 200 000 Българи , дето няма с какво да си облекат децата на есен? Това е големият въпрос!
151
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Платежоспособните туристи гледат за качество (храна, услуги, обслужване, настаняване),които по нашите курорти, се намират рядко.
150
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ВъзмутенСкандинавките са 2% от туристите, с право си възмутен...ха ха.Тази година ще са 0% не се безпокой.Само искам да те питам, парите миришат ли според теб?Не ми отговаряй!
149
8
 
7
 
! Отговори
Възмутен преди 3 години
е БАСИ, сег избегаха русите дългокраки мацорани, но ще трескаме скандинавки, даже с КоВИД ;) 18 - 25 ще е яко друс друс
148
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 158Точно българските хотелиери да хранят раята, айде моля ти се...Не че няма слагачи, но навсякъде ги има, в която и да е сфера в БГ.Които е работил на курортите, бяга с 200 и не се връща!Ако беше преди 10-15г. поне можеше да ***, дето се вика да намаже.Сега повечето са се ляни новобогаташи, които са ударили от тотото.Глад, това ви чака софета...ха ха
147
5
 
7
 
! Отговори
Аз преди 3 години
имам излишни 50 лева Има ли няква мацка желаеща? парите са съвсем нови
146
11
 
19
 
! Отговори
Нищо ново преди 3 години
До Анонимен 153: Руските туристи гонели другите? Много плоско. Значи според теб сега "другите" туристи трябва да са повече. А се оказва, че и те са по-малко.
145
20
 
17
 
! Отговори
един преди 3 години
Руските туристи въобще не им е до боковото *** при положение че могат да щъкат по целия свят!
144
36
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Руските туристи и без това само гонят нормалните туристи.
143
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 153Има тук таме гладни и просещи, но глрдам си карат бракмите и джиповете и злорадстват, повечето.Българина, дори ако го оставиш гладен някъде, пак ще се изкара че има 2 мерцедеса и 3 хотела, да не забравя, познава мутри.Явно не познаваш психологията на народа!Ти ако щеш обърни света, *** си иска цървулите.Извинявам се на мутрите които имат пари, аз съм недосегаем....ха ха хах.