"До свидания" руски туристи, отмениха почивките им за юли месец

Причината е ясна – коронавирусът
27 юни 2020 16:48,
274
"До свидания" руски туристи, отмениха почивките им за юли месец
Снимка: БГНЕС

Руските туроператори започват да отменят задграничните почивки за месец юли, предава TACC, като се позовава на изявление на Асоциацията на туроператорите в Русия (АТОР).

Още по темата

"Туроператорите нямат големи надежди за възобновяването на международния туризъм през следващия месец, не искат да поемат рискове и затова отменят ваканциите с полети през юли", се казва в изявлението.

По-специално решението за отмяна на пътувания с дати на отпътуване до 16 юли е взето от туроператора „Интурист“. Компанията отбеляза, че резервираните турове могат да бъдат разсрочени за всякакви други дати през 2020 и 2021 година, допълва "Фокус".

Според бюлетина на АТОР операторите на Pegas Touristik, Tez Tour и Coral Travel също са обявили анулирането на юлските екскурзии.

Както министърът на транспорта на Русия Евгений Дитрих съобщи по-рано, вероятността за възобновяване на международните полети от Русия през юли остава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


274
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 150 България е великаазбуката не е написана от българи а от Солунските двама братя
141
8
 
14
 
! Отговори
Епидемия в Русия преди 3 години
Руските оператори отменят нещо си , пък то било забранено на руснаците да пътуват до ЕС заради все още бушуващата епидемия в Русия ........
140
15
 
2
 
! Отговори
Батю Тъпуту преди 3 години
начееееееее, скъсах си 3-4 дълги косъма отЗаадника, щото мн лайнаСъбираха, все мазни едни такива, засъхвахаЛайната там и така. Обаче ей как *** сааарби хъза сега малиии, не се трай, обикновну кат пусна идна мощнъ фръдня и са опраат нещата *** не и сега
139
18
 
29
 
! Отговори
България е велика преди 3 години
България е велика, защото фактически е създала Русия като и е дала и азбуката и християнската вяра и така е направила от безпросветното руско племе народ.
138
20
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Тиквоморието тази година ще е пълен резил, и освен птички птички, други туристи не се очакват. Иначе руснака винаги е бил платежен турист и не се разправя като свинчото от Англия за.0.50 цента.
137
3
 
15
 
! Отговори
Копелдака преди 3 години
До ИцоИце, кво да ти кажа брат.Ясно ми е че не разбираш от Черноморие.Има собственици, които печелят от това, че се грижат да няма застрояване и подържат фауната и природата,.Естествено си спазват стандартите и са модернизирали хотелите си, няма да казвам къде.Бай да уей това са колкото пръстите на ръцете ми, другото е ганьовщина.Да не забравя че повечето са ги получили даром, не се учудвай на софета и кюфтета...ха ха
136
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До СССРдрогарю чебурак, продължавай да сънуваш /само да не опикаеш пижамата/ да станем част от Про ->Сията, тук не е Украйна, доста колхозническа кръв ще се лее. Най - много да постигнат втори Афганистан и да се разпаднат пак. Аз лично ще съм доброволец.
135
22
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българи и Руснаци. Братя от хилядолетия!!
134
12
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До СССРМдаа, 95% от тогавашните мързели тъгуват за онова време. Четирима вършеха работа за половин човек и изпълняваха някакви *** петилетки, всички бяха ударници, без да си мърдат ръцете. Накрая всички взимаха някакви пари, дори и тези които не бачкаха. Това време отмина, за това тъгувате...А относно бозата ми дреме колко струва, като ми се пие си купувам
133
15
 
17
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ОЩЕ ПО-ДОБРЕНА ПУТИНЦИТЕ ТРЯБВА ДА Е ЗАБРАНЕНО ВЛИЗАНЕТО В СТРАНИ ОТ ЕС!
132
15
 
17
 
! Отговори
българин преди 3 години
Сръбският информационен сайт "Вести" съобщава за опасни нива на радиация от руски атомни електроцентрали в Северна Европа.Руската агенция ТАСС обаче успокоявала северните държави, че радиацията не била опасна.Всичко което идва от Русия не ни е донесло нищо добро!Така че, по-добре без руски туристи!Да си ходят другаде!
131
18
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 136 Какво каза? " Далеч от Русия ли"? Ако те питам към кои да сме знам предварително! Радваш им се само ти момченце! Сигурен съм че нямаш и 20 жалки "демократични "годинки! Но пък ме "съветваш" да съм далеч от Русия?!-:) А към твоята Америка ли да бъда?! Аз познавам събитията Много преди твоята 30 г"демокрацийка" вече! Изградил съм си мнение от давна по въпроса! Аз видях и помня събитията преди Много години! И ТИ МИ ДАВАШ " АКЪЛ" КАКВО ДА ПРАВЯ?-:) Я влез в нета и изиграй една "игричка"!-:)
130
11
 
8
 
! Отговори
Ицо преди 3 години
Защо са ви руски туристи , на ли подкрепяме санкциите против тях , евроорентирани сме . Сега пак ще дойдат 50 % повече полски туристи , от 10 на 15 човека , 40% повече скандинавски туристи , от 100 на 140 човека , така онова недоразумение , което се води министър на туризма , обясняваше липсата на руски туристи с " компенсирането " от туристи от други страни.
129
26
 
9
 
! Отговори
СССР преди 3 години
Българите не обичат НАТО и ЕС!! Ако зависеше от българския народ България досега да е станала федеративна република на Руската федерация. Но управляващите, които са про-западни и Амераканско платени всячески се стремят да отдалечат България от Русия!!
128
10
 
16
 
! Отговори
българин преди 3 години
Торби с месо, мейд ин Рашка да не се мяркат. *** стойте си при Путин в Бензиностанцията.
127
2
 
11
 
! Отговори
българин преди 3 години
Коментара ми е 107.Този е втори.Явно има друг дублираш се"българин"!Няма лошо!Та. Някой ще кажат че Руснаците са нагли.Да има и такива!Ако си мислите Че пък Англичаните НЕСА.Жестоко се лъжете!През 2016г бях цял сезон на морето в Обзор като продавач.Доста стока беше открадната от русначета и англичанчета.И понеже това си е риск в професията.Работодателя ми беше точен!Там точно разбрах що за нация е Английската !Прибрах се и си намерих сериозна работа! На морето ходя вече днес само като турист!-:)
126
1
 
9
 
! Отговори
Ко? 19? преди 3 години
Путин е виновен.Той не пуска.Я вижте нашите брачеди от ,,Факултето". Пътуват си из цяла Европа.Няма Путин, няма Мутин.Те командват ЕС.
125
12
 
25
 
! Отговори
по-далече от Русия преди 3 години
Хората искат да станем нормална европейска държава, а не мафиотска руска провинция.
124
7
 
15
 
! Отговори
Наблюдатели от ЕU преди 3 години
Единственото, което все още идва в България, са италианските токсични отпадъци
123
9
 
15
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
досвидания" е една дума. Пише се слято.Аз я пиша така:" Дооо свиииданиия" руски пиендета!! И ко има ли грешка?