Путин ще бие Сталин по управление на Русия, смята специалист

Днес бе кулминацията на общонародно гласуване за изменения в Конституцията
1 юли 2020 22:54, Петя Славова
94

Днес бе кулминацията на едноседмичното общонародно гласуване за изменения в Конституцията на Русия. Ако предложените промени бъдат одобрени, Владимир Путин може да остане на власт до 2036 г.

Това е един малък аспект от всички над 200 промени, които са наистина мащабни. Те водят до една цялостна промяна - не само във вътрешната политика на Русия, но и утвърдяване на нейните външни отношения с международни институции, трибунали.

Това заяви бившият зам.-министър на външните работи Милен Керемедчиев за Bulgaria ON AIR.

"Путин върви към доживотен свой мандат и наистина ще бие Сталин по управление на Русия", посочи Керемедчиев.

Според него всички коментират възможността Путин да се кандидатира за президент още 2 мандата, но и "неговите правомощия ще бъдат разширени".

"Промените ще дадат възможност да не може да се обвиняват, издават и уважават присъди от международни институции за руски граждани и компании", обясни бившият зам.-министър на външните работи за "Денят ON AIR".

По думите му става въпрос за имиджа на Русия на международната сцена.

"Те стават неприкосновени. Това ще им даде много повече агресия в сделките. Ще доведе до много по-голяма конфронтация със Съединените щати и Европейския съюз, които днес обявиха удължавана на санкциите до края на 2021 г", уточни гостът.

Спред Керемедчиев Путин слага бариера на руските граждани, което "показва изолацията, към която той върви". Той отбеляза, че в Русия се взимат мерки против отстраняването на опозицията, включително и физически такива.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
3
 
6
 
! Отговори
Спеца преди 3 години
Много тъпо мнение !В живота старостта е пречка за всички , от английската кралица до най-стария президент , а това не е Путин!
52
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НЯМА ИЗОСТАВАНЕ В РУСИЯ- ИМАТ САМОЛЕТИ, РАКЕТИ, НАЙ МОДЕРНА ТЕХНИКА И НАД 100 МИЛИАРДЕРА В ДОЛАРИ- НА ПРАКТИКА ВСИЧКО- САМО ДЕТО ДОХОДИТЕ СА НИЩОЖНИ, ЦЕНИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ- МИН ЗАПЛАТА 118ЕВРО, СРЕДНА КЛАСА СЕ ПРИЕМА/ПО ПУТИН/ДВА ПЪТИ И ПОЛОВИНА МИНИМАЛЕН ДОХОД- КОИ РУСНАЦИ ОБИКАЛЯТ СВЕТА- МЪЛЧАЛИВИТЕ И ВЕЖЛИВИТЕ И "ВАГНЕР.
51
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"66% от руснаците имат положително отношение към Сталин."------------------------------------------Да, но е важна тенденцията. С всяка изминала година процентите нарастват.
50
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стига сте ревали на чужди гробища не ме интересува кой и колко ще управлява някъде проблема е у нас тиквата да не задмине Сталин.
49
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 59 Кое й е изостаналото на Русия, льольо, може би Бг като е по-напреднала има 180 спътника в космоса, ГЛОНАСС, най-голямата мрежа от газопроводи на своя територия - 190 000 км, по-голяма от тази на САЩ, атомни ледоразбивачи, атомна промишленост, производство на 90 млн тона стомана, 450 млн тона въглища, 1000 млрд киловатчаса електроенергия, производство на всякакви самолети и вертолети, хиперзвукови и балистични ракети, суперкомпютри, чипове и електроника, атомни подводници и какво ли не
48
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
57, верно ве, с всички тея природни ресурси е една от най-изостаналите и мизерни страни в света. Да му се не види начи, навярно американците са виновни пак.
47
11
 
16
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Цар Пyтан ще управлява докато е жив, за да мачка крепостниците и за огромна радост на нашите ***, които кой знае защо се радват, като нямат никаква конкретна ползва дали той управлява Джуджистaн или не :)))
46
18
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 55 Какво ще ми говориш за Русия, бе ,бай Льольо, не виждаш ли, че нашата държава е със затихващи функции и отива във хендека; Русия е пълна с нефт, газ, злато, сребро, брилянти, най-голям износител в света на пшеница, с най-модерни балистични ракети, самолети, вертолети - колкото и да й пречат на Русия, тя върви напред, търговията й с Китай расте и ако американците имат страх от нещо - това е ядреният потенциал на Русия. За Русия ще ми говориш, льольо
45
15
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Руснаците вече 100 години се плетат като пиле в кълчища и светлина в тунела се не види.И все са в някаква криза, и все са гладни. И все се надяват на поредния "батюшка"А последния батюшка вече 20 години управлява и не са мръднали и на сантиметър напред. И пак него си го искат.Пълна трагедия. Ако съсипват само себе си - прав им път. Но протягат ръка и към други народи да ги вкарат в блатото.
44
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А вие си търпете Боко Тиквата да ви управлява вечно и да се мери с Путин и Сталин. Накрая от цялата ви държава ще остане само едно чекмедже пачки.
43
12
 
10
 
! Отговори
Неутрален преди 3 години
Аз ще взема страната на русоробите -господ здраве да му дава на другаря путин още дълги мандати. Не се сещам някой така успешно и с такава завидна скорост като него да потапя руското корито. С тази скорост спокойно може и още докато е на власт да видим поредната революция в Северна Нигерия. Да иляди! :-)
42
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако международната мафия разрешава на Путин да е президент толкова време, то значи той е техен човек. Путин няма нито финансовия, нито политическия ресурс да се противопостави на Ротшилд и техните пионки. Ако наистина беше опозиция, отдавна щеше да бъде премахнат. Същото важи и за Тръмп - ако беше неудобен, нямаше да му позволят да стане президент. Изборите не определят нищо, всичко е решено предварително. Две еврейски секти се борят една срещу друга - това е истината за света.
41
12
 
13
 
! Отговори
путинист преди 3 години
Путин води Русия във вярната посока - все по-надолу.
40
11
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да приветстваш създаването не един доживотен режим...това го могат само българските русофили.
39
8
 
15
 
! Отговори
Художник аматьор преди 3 години
Предварително се знаеше какво ще нарисува Вовата в това "гласуване" за поправките, които вече си бяха приети. На никого във властта не му пукаше, че в руския интернет се качваха стотици снимки на разнасяните през седмицата из дворчета и градинки "мобилни урни", в които после тлъсти лелки пъхаха още бюлетини направо на пачки. Дивашката наглост на този режим все повече напомня за изцепките на един друг неуспял художник. Но руската олигархия старателно не си спомня как завърши той.
38
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ruselВие сте диванета с промити мозъци. Американците ви били правили конституцията. По голяма дивотия от това не бях чувал. Хич не ни ни пука за вас. Да ви е честит пожизнения дребосък, дето досега все ви обещаваше, че конституцията няма да пипа, пенсионната възраст няма да пипа, ще ви докара заплатите до незнам какви си... Нещо да е изпълнил?
37
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
и тоя стана пожизнен като Ердоганьо, Ким и Асад. случАеност?!? не мисла. ЕС ще яде дръвото отвсякъде
36
1
 
5
 
! Отговори
До 35 преди 3 години
Фъртунов беше страхотен журналист, Бог да го прости! И предаванията му бяха много увлекателни.
35
4
 
5
 
! Отговори
До 30 преди 3 години
Моля, ходи си при "твоите сънародници" и не поучавай нас, българите, как да живеем!
34
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
лошо - дните на ЕС са преброени. САЩ са далеко, но брюкселските зелки дето се репчат и налагат смешни санкциики ще усетят неприятно изотзадзе как ги налазва мазното джуджее