Путин ще бие Сталин по управление на Русия, смята специалист

Днес бе кулминацията на общонародно гласуване за изменения в Конституцията
1 юли 2020 22:54, Петя Славова
94

Днес бе кулминацията на едноседмичното общонародно гласуване за изменения в Конституцията на Русия. Ако предложените промени бъдат одобрени, Владимир Путин може да остане на власт до 2036 г.

Това е един малък аспект от всички над 200 промени, които са наистина мащабни. Те водят до една цялостна промяна - не само във вътрешната политика на Русия, но и утвърдяване на нейните външни отношения с международни институции, трибунали.

Това заяви бившият зам.-министър на външните работи Милен Керемедчиев за Bulgaria ON AIR.

"Путин върви към доживотен свой мандат и наистина ще бие Сталин по управление на Русия", посочи Керемедчиев.

Според него всички коментират възможността Путин да се кандидатира за президент още 2 мандата, но и "неговите правомощия ще бъдат разширени".

"Промените ще дадат възможност да не може да се обвиняват, издават и уважават присъди от международни институции за руски граждани и компании", обясни бившият зам.-министър на външните работи за "Денят ON AIR".

По думите му става въпрос за имиджа на Русия на международната сцена.

"Те стават неприкосновени. Това ще им даде много повече агресия в сделките. Ще доведе до много по-голяма конфронтация със Съединените щати и Европейския съюз, които днес обявиха удължавана на санкциите до края на 2021 г", уточни гостът.

Спред Керемедчиев Путин слага бариера на руските граждани, което "показва изолацията, към която той върви". Той отбеляза, че в Русия се взимат мерки против отстраняването на опозицията, включително и физически такива.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
1
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
Ще бие ми, щото не Хитлер му подари куче ..
12
9
 
7
 
! Отговори
V преди 3 години
Путин ще го сменят руснаците .Аз чета и руски сайтове и не са като българските. Критиките се засилват. Русия все пак е велика сила. Не мой да си купиш медиите. Има много гневни руснаци .Путин дал 200 милиарда рубли за пропаганда ,а няма пари за евтини лекарства .Като в бг 20 % ддс за лекарства и хани ??? Това е като да обявиш война на народа .Няма подпомагане на хората за коронавирса .Като в бг. А как ще се пенсионират хората от частния сектор като няма работа сега а Путин увеличи възрастта ?
11
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Г-н Путин е на нивото на Петър Велики, Екатерина Велика и Сталин, това само по себе си говори за него.
10
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Рожденият ден на Сталин стана държавен празник в Китай. Урок за Русия може би? "Повечето граждани на КНР така и така празнуват рождения ден на Сталин, сега това е официален почивен ден. Такава изключителна фигура трябва да бъде удостоена с най-високо отличие. Нека ви напомня, че тази година на 18 декември ще отбележим 140-годишнината от рождението на големия ни приятел Йосиф", заяви Си Цзинпин
9
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Путин е рядка порода държавник, който е с по няколко хода пред враговете си които не са малко.
8
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Научният сталинизъм е задължителен за изучаване в китайските университети. Междувременно Китай се приближава с ускорени темпове към това да стане най-напредналата икономическа сила на планетата, ако не е станал вече.
7
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
да казват че Путин щял да идваи да прави салам отвсички български либерасти русофоби и доларджии. Сорта щял да се казва ''Колбаса либерсткая''
6
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Те стават неприкосновени. Това ще им даде много повече агресия в сделките."-Това проблем ли е?Когато САЩ изискват ненаказуемост за гражданите си зад граница, защо не пищите?Или не ви плащат за това?
5
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Улянов и Бронщайн са изпълнявали поръчка за световна революция. Но идва Сталин, и казва - не, няма да има световна революция, правете си я сами, ние тук ще си оправяме държавата. Това не може да му прости Запада на Сталин никога, така на практика проваля ЕС 1, после с победата над европейския фашизъм Сталин провали и ЕС 2, и накрая се пръкна недоносчето ЕС 3 в което сега България вегетира.
4
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Финансиран от уолстрийтската групировка на банкера Якоб Шифт и след лична среща с президента Уудроу Уилсън, американският гражданин Лейба Бронщайн довежда в Русия с параход от САЩ 300 души, които се превръщат в гръбнака на първото комунистическо правителство - Съвета на народните комисари, Совнаркома; постепенно до 1937 г. Сталин успява да ги унищожи. А Лейба Бронщайн намира смъртта си през 1940г в Мексико докато върти любов с Фрида Кало.
3
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
66% от руснаците имат положително отношение към Сталин.
2
3
 
5
 
! Отговори
Лавров пита Путин преди 3 години
Аве, цезаре. Да знаеш научих , че един българин не иска да царуваш повече. Да му хакнат ли компютъра нашите хора?
1
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Верно е. Путин е по-велик от грузинеца садист.