Бил Гейтс: Само ваксината ще върне обществото към нормален живот

Така ще се намали смъртността по света
29 юли 2020 13:30,
153
Бил Гейтс: Само ваксината ще върне обществото към нормален живот
Снимка: БГНЕС

Съоснователят на Microsoft, милиардер и филантроп Бил Гейтс смята, че ефективните лекарства за лечение на COVID-19 значително ще намалят смъртността до края на 2020 г. Само ваксината ще играе решаваща роля за връщането на обществото към нормален живот, съобщава CNBC.

Още по темата

„Лекарствата, използвани срещу коронавируса, имат значителни терапевтични ползи. Ето защо мисля, че има голяма вероятност до края на годината да постигнем значително намаляване на смъртността благодарение на комбинация от нови инструменти“, заяви Гейтс, пише „Фокус“.

Гейтс припомни, че създаденото за борба с Ебола „Ремдесивир“ е едно от водещите лекарства за лечение на пациенти с коронавирус в хода на изследванията. Разработка на Gilead Sciences показа 62% намаляване на смъртността при критично болни пациенти.

Освен това се тестват още две антивирусни лекарства, които могат да се приемат през устата, а не интравенозно като ремдесивир.

Въпреки това милиардерът отбеляза значението на информираността на хората за необходимостта от ваксинация, когато лекарството стане достъпно.

„Надявам се хората да научат фактите, да разберат стойността на тези, които се интересуват от тях, и да разберат, че заедно сме в това. Трябва да се защитаваме взаимно с маски и може би в крайна сметка със стаден имунитет благодарение на ваксината “, каза Гейтс.

По-рано фондацията на основателя на Microsoft Бил Гейтс и съпругата му Мелинда предоставиха 100 милиона долара на Глобалния алианс за ваксини и имунизация, за да се ускори широкото разпространение на коронавирусната ваксина след нейното развитие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя ко3eл откога започна да разбира от медицина? Че и акъли дава? Все едно Мутафчийски да излезе пред света и да размаха пръст за Уиндоуса, какво трябва и какво не трябва да се направи.
130
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обикновената гроздова е по-добра, Били;) с 2,5 промила в кръвта не издържа никаква корона-морона,19-20
129
1
 
7
 
! Отговори
Георги преди 3 години
Същото важи и за останалите сатанисти и педофили от ООН , СЗО - Сатаниската антиздравна организация създадена със съдействието на сатаниста Рокфелер, УНИЦЕФ , както и всички останали сатанисти, които зад маската Коронавирус искат да наложат Новия Световен Ред чрез ваксините , които съдържат отрови и наночип(белега на Звяра)!Всички те ще горят в ада за медицинския фашизъм , който налагат!
128
1
 
7
 
! Отговори
Георги преди 3 години
Сатаниста Бил Гейтс , за всички престъпления, които е извършил до сега по света чрез неговите отровни и смъртоносни ваксини причинили стерилизация и най-различни увреждания на децата в Африка и Индия , както и със сегашните ваксини , които този *** иска да намали населението за всички тези престъпления след края на земния си живот със сигурност ще гори в Ада! Да не си мисли , че ще му се размине , особено след като си е продал душата на Сатана!
127
0
 
5
 
! Отговори
С преди 3 години
Този ... в качеството си на какъв предлага комбинация от терапии. На него няма ли кой да му предложи една специална ваксина за извършени престъпления. Trust God and fear not.
126
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добър ден
125
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
OK, нека тогава да направят ваксината му по желание, да видим тогава. Конспиративни теории се въртят, защото политиците ще направят ваксините му задължителни. Той е вложил милиарди в разработката на ваксина...когато става дума за много пари всички клякат, ако трябва и глави падат. Политиците са продажна с..***, така че това според мен дори не трябва да се класира като конспирация.
124
2
 
11
 
! Отговори
Кина преди 3 години
До Анонимен Кажи го на пострадалите от медицинската му благотворителтост в Африка, Индия, Афганистан Филипините ... и се боцкай колкото си искаш с буламачите му. Всеки сам да решава за себе си и да си носи сам отговорността за взетите решения.
123
3
 
2
 
! Отговори
Транко преди 3 години
До ЖоркатаТъпи ли сте? Конспирации и жълти вестници!!! Това ли е Българина?
122
1
 
2
 
! Отговори
Борд преди 3 години
До Жорката"P.S. Надявам се само чипът да се зарежда със зарядно Type-C."Ох, не ми с мисли от къде ще мушнем кабла, за да стигне до чипа :))
121
11
 
2
 
! Отговори
Транко преди 3 години
Българина всичко разбира и всичко знае!!! Затове сме може би на това дередже. Щом е успял човек, доказал се, работил, създал и направил нещо трябва да ко опънем на кръст. Винаги сме били такива и такива ще останем явно. От къде я вадите тая цялата злоба и консипирация бе хора?
120
1
 
9
 
! Отговори
Жорката преди 3 години
А той самият не е сложил нито една ваксина на децата си. (по спомени имаше 3, не ми се гугълва). Богатите искат да владеят света и са станали и арогантни дори.P.S. Надявам се само чипът да се зарежда със зарядно Type-C.
119
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"значи първо измисляме болестта, пускаме я по света, после хоп, ваксина и паричките пак в джобетата ни"СТИГА глупости, заради ваксините фармацефтичните компании ГУБЯТ МИЛИАРДИ, да не кажа трилиони долари на година!!! Сигурно само продажба на Витамин Ц ще спечелят повече от пикливана анти-ковид ваксина...ВАКСИНИТЕ правят така, че да не се разболееш от тежки болести и да потребяваш цял живот скъпоструващи лекарства!!!
118
1
 
11
 
! Отговори
Кина преди 3 години
Той първи ли ще се боцне ? Ама да е на случаен избор от ваксините, изпратени за Европа ... хахаха. И пак няма да му повярвам, както вече не му вярват в Африка.
117
1
 
23
 
! Отговори
Борд преди 3 години
Имам въпрос, за чипа, който ще слагат с ваксината. Дали са ясни вече характериситките му, ще мога ли да си го свържа с телефона през блутут, с колко памет е и ще мога ли да ъпгрейдна на по-нова версия на чипа след време? ;)))
116
1
 
28
 
! Отговори
неизненадан преди 3 години
значи първо измисляме болестта, пускаме я по света, после хоп, ваксина и паричките пак в джобетата ни
115
0
 
24
 
! Отговори
Munchen_DE преди 3 години
Защо ли си мисля, че всичката тази истерия е просто защото се въртят едни пари за усвояване, и те не са малко!Друг е въпросът колко ще са жертвите на страничните ефекти от тази ваксина?
114
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде ше се скриеш ве гейтчо, когато чипираш милиарди хора...Ротшилд те ползва да им свършиш мръсната работа и ще те пуснат на ордите след това, бял наивник си ти, попаднал в еврейска клопка, мислиш че ще се издигнеш като топ-илюминат, ама ще те хвърлят на бесните вълци като хората се усетят кво си им направил.. а ония ще си трият ръцете, и пак никой няма да ги пипне..
113
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Dinoми аз от четене на английски стигнах до извода, че във ваксината ще има чип. в бг сайтовете кой пише за това? 5-6 сайта и това е. а в сащ тези неща се знаят от години. така, че точно който чете чужди сайтове е и по-информиран и знае че става въпрос за световна измама.
112
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен "Тръмп какво спи и чака,а не са заема с тази банда,която месеци наред вече прави целия свят на луди?"