Щерка на Путин тествала ваксината срещу COVID-19. Но коя дъщеря?

Какво знае светът за дъщерите на руския президент?
16 авг 2020 09:45, Красимир Ангелов
314
Щерка на Путин тествала ваксината срещу COVID-19. Но коя дъщеря?
Снимка: БГНЕС

Русия съобщи за пробив в борбата с коронавируса - президентът Владимир Путин заяви, че страната му е регистрирала първата в света ваксина срещу COVID-19. Руският държавен глава сподели още, че лично една от дъщерите му е изпробвала върху себе си ваксината и се чувства добре.

Още по темата

Интересното е, че Путин никога не говори за семейството си, а когато публично коментира развода си с Людмила Александровна Путина, това се счита за "почивка от темите табу", пише германското издание "Билд", цитирано от Bulgaria ON AIR.

Какво всъщност се знае за дъщерите на Владимир Путин?

Екатерина Владимировна Тихонова

По-малката дъщеря на руския президент - Екатерина Владимировна Тихонова, е родена на 31 август 1986 г. в Дрезден. По това време Путин работи за тайните служби на КГБ. След връщането си в Русия, Екатерина посещава немско училище в Москва от 1996 г. Според официалната версия през 2003 г. тя започва за изучава японистика и ориенталски науки в Санкт Петербург. След това се връща обратно в Москва, където също следва в университет. Мнозина обаче смятат, че тази информация е разпространена само за да се отклони вниманието от реалното местонахождение на Екатерина.

През 2014 г. тя се омъжи за изключително богатия Кирил Шамалов, който е син на Николай Шамалов - близък приятел на Путин. Екатерина и Кирил се разделят през 2014 г., тогава приключва и кариерата му като икономически съветник на Кремъл.

Екатерина е директор на високотехнологичния проект "Innopraktika", чийто предполагаем бюджет възлиза на 1,7 млрд. долара. Освен това тя е запалена танцьорка и вицепрезидент на Световната рокендрол конфедерация. Екатерина печели сребърен медал на Руското първенство през 2014 г.

Мария Воронцова/Фаасен

По-голямата сестра на Катерина - Мария, е родена на 28 април 1985 г. в Санкт Петербург - малко преди преместването на Путин в ГДР. Също като сестра си, тя посещава немско училище.

Тя носи фамилията на холандския си съпруг - Йорит Йоост Фаасен. Мария успява да се пази от медиите още по-добре от сестра си и за нея няма почти никаква информация. Воронцова е следвала биология в Медицинския факултет на университета в Санкт Петербург. Оттогава тя работи в сферата на биомедицината със специализация като ендокринолог.

Според източници, тя е съсобственик в компания, специализирана в ядреното лечение на рака. Въз основа на медицинската ѝ експертиза изглежда реалистично именно Мария да е дъщерята на Путин, която е тествала новата ваксина срещу коронавируса.

През юни 2017 г. Владимир Путин потвърди, че има дъщери и внуци, които живеят в Москва и водят напълно нормален живот. "Ако кажа възрастта и имената им, те веднага ще бъдат идентифицирани и вече няма да бъдат оставени на спокойствие", сподели руският президент.

В публичното пространство има и непотвърдени слухове, че Путин има двама сина от гимнастичката Алина Кабаева. Дали обаче това е така никой не може да потвърди със сигурност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


314
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
249
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 272Умничето на мама, генийчето! Путин не тества ваксини, има кой да прави това. На този *** ваксините се тестват върху доброволци. Една от дъщерите му е била такава! Предполагам, че не е взела пари за това, има си достатъчно! Ти мисли откъде ще намериш парици да се навечеряш!
248
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Путин каза, е маклата у дъщеря е тествала ваксината. Не голямата.
247
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малко глуповато изглежда да наричаш реалистите русофили. Направо си е тъпо ;)))Вони на недоучено ;)) Даманипулираш с такива изказвания... Треябва да се мислиш за много умен ;))) Хедоучени укропитечета ;)))
246
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо не тества на себе си, а на дъщеря си. Жена му се е отрекла от него. Дали е съгласна да тестват върху детето и.
245
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
да напомним на афтурЪ, че щерки имат тиквите. Нормалните хора имат деца. Децата биват дъщери и синове.Нали помниш оная дето ги ражда и МУ ги води, че незнаят кой е семкоинжекторо, та от радост им бърка под ризките за което поританите в нормалните държави ще го обвинят в Лакът човек, Педяфилност
244
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 268"Интересно че всички големи държави мълчат,развали им се работата с тая ваксина ,печелбарите от тая болест са бесни,СЗО мълчи явно и те са не доволни) да"Като кажат нещо, българските русофили "кисели са, яд ги е и т.н." като не казват нищо българските русофили "кисели са, яд ги е и т.н."Извод: българските русофили са неадекватни радиопредаватели настроени само на една честота.
243
4
 
5
 
! Отговори
339 преди 3 години
До 258 Отговорил ти е самият Путин----няма да ги оставят на спокойствие"-Това е-
242
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно че всички големи държави мълчат,развали им се работата с тая ваксина ,печелбарите от тая болест са бесни,СЗО мълчи явно и те са не доволни) да
241
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко вълнуващо - кои са дъщерите на Путин... А на Храстов, а на Тиквоний, а на Меркел, ....Ама едната била тествала ваксината, руската, ама коя е тя, ама защо я е тествала, ама как, ама ..."Новинари".....клюкари за дребни стотинки!
240
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Деменцията идва с възрастта.
239
5
 
12
 
! Отговори
Я па я..! преди 3 години
Лъже !
238
6
 
19
 
! Отговори
Нове преди 3 години
Абе не разбрахте ли още че това е една измислица
237
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щерка на Путин тествала ваксината срещу COVID-19. Но коя дъщеря?-Третата
236
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 259Абе, другарю, на теб май ти се размиват фантазия и реалност. Тия двете на Джуджи са истински. Това дето ти говориш за него е фантазия.
235
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 258:Боко защо не си показва неговото? много е зле полоцението в БГ блатото или?Пич освен да тролиш за друго не ставаш, че и мега глупави въпроси задаваш
234
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 339"като баща"В Русия толкова ли е зле положението? Аз като слушам русофилите тук, там е рая на земята? Или?
233
4
 
10
 
! Отговори
339 преди 3 години
Прав е Путин като баща да не ги показва къде са,що са.Макар,че тук информацията беше малко в повече.
232
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 254Именно защото всичко е доказано, има черно на бяло кога колко е доставено, тавариш, тъй че ти няма нужда да се пънеш с големите букви. А най-сигурния начин да ви разбере човек че са ви настъпили по мазола е когато почнете да го удряте на емоции и чест. Само един сбъркан русофил може да го удря на чест за чужда държава.
231
10
 
9
 
! Отговори
О хо хо до 253 преди 3 години
Е той и Хитлер е бил избиран за най- влиятелния човек в света.
230
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 242Няма защо да се хабиш за поредния фейк...............помощщта на т.н. "съюзници" ДОКУМЕНТИРАТНО Е ДОКАЗАНО, ЧЕ Е БИЛА НЕ ПОВЕЧЕ ОТ 7%!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А ВСИЧКО ОСТАНАЛО е произведено от заводите, които изтеглят от Москва и другите градове в почти азиатската част, зад Урал. Не си показвай неграмотността!!! Тази година Путин награди всички градове с орден трудова слава за помощта, която оказват в тила, където 15-16 годишни деца даже са помагали в производството! НЕ СЕ ПОЗОРИ!