Тръмп иска лична среща с Путин преди изборите в САЩ

Обмислят се няколко варианта за датите и местата на срещата
16 авг 2020 19:55, Ния Христова
42
Тръмп иска лична среща с Путин преди изборите в САЩ
Снимка: БГНЕС
Американският президент Доналд Тръмп е поискал лична среща с руския си колега Владимир Путин преди провеждането на изборите в САЩ през ноември, съобщи NBC News, позовавайки се на свои източници в Белия дом.
 
Според тях, администрацията на Тръмп обмисля няколко варианта за местата и датите на срещата на върха, включително през септември в Ню Йорк. Целта на подобна среща е да бъде съобщено за постигнат съществен напредък в разработването на споразумение за контрол на ядрените оръжия, съобщава NBC.
 
Източници на канала смятат, че това би позволило на Тръмп да демонстрира в навечерието на изборите, че е в състояние да договаря важни споразумения.
 
На 16 август във Виена ще се проведе пореден кръг преговори по въпросите на стратегическата стабилност между зам.-министъра на външните работи на Русия Сергей Рябков и специалния пратеник на САЩ за контрол на оръжията Маршал Билингсли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
2
 
! Отговори
Дортор Хаос преди 3 години
Тръм е ходил да го ваксинират с руската ваксина щото му е писнало личната му афроамериканска лекарка дето скоро обяви че вярва в духове и задгробен живот да го тъпче с дезифектанти и да му предписва да пие белина всяка сутрин .
30
0
 
0
 
! Отговори
Ангела и Макрон преди 3 години
Браво на норги! Мачкайте рузьге алкохолиците
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"На 16 август във Виена ще се проведе пореден кръг преговори по въпросите на стратегическата стабилност между зам.-министъра на външните работи на Русия Сергей Рябков и специалния пратеник на САЩ за контрол на оръжията Маршал Билингсли."------------Е, проведе ли се? Какви са резултатите?"Целта на среща Путин - Тръмп е да бъде съобщено за постигнат съществен напредък в разработването на споразумение за контрол на ядрените оръжия"----------Няма съществен напредък и срещата е безпредметна.
28
2
 
5
 
! Отговори
Тръмп преди 3 години
Хакерската атака не е никаква хакерска атака ако помага на преизбирането ми за Президент. От друга страна, ако тази атака помага на опонента ми и е насочена срещу мен ... то злостните хакери ги чака съдебно преследване и много нови и разнообразни санкции за станата от която е извършено това престъпление срещу свободата и демокрацията. Путин и Си са предупредени.....
27
0
 
4
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Двама велики държавници !
26
2
 
8
 
! Отговори
Руский Избирател преди 3 години
Изборите наближават и Тръмп се оглежда за нова "хакерска намеса" която да му помогне да се задържи на белия трон за още няколко години.Тъй като "руските хакери" са доказали многократно уникалните си умения да хакват успешно ВСИЧКО, навсякъде, по всяко време ... според докладите на ЦРУ и сенатските комисии , не е случайност че Тръмп отива ЛИЧНО при техния шеф - Путин.Щели да си говорят за разоръжаване , точно когато Тръмп категорично отказа да преподпише този договор Ха... Ха... Хахахаха.
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не вярвам на журналистите понеже напоследък търсят сензация дори и от една дума но ако наистина Тръмпи се срещне с бащицата е тогава не знам кой е комуниста. Той и Сноуден иска да помилва - от много консервативен май май към либерал отива. Ще стане интересно ама на дали!
24
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
пак лъжат нашите медии,няма такова нещо,ето какво пише:"Белый дом опроверг сообщение о возможном саммите американского президента Дональда Трампа и его российского коллеги Владимира Путина. В администрации Трампа заверили, что глава государства не собирается проводить встречу с Путиным до выборов, которые намечены на ноябрь этого года. Ранее NBC сообщил, что Трамп хотел обсудить с Путиным будущее договора об ограничении стратегических вооружений."
23
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тръмпа ще поиска да му бият от новата ваксина С Путник 5
22
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Късия ще моли за отмяна на санкциите.
21
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
и той май ще моли за помощ...
20
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно! Какво ли ще иска президента на "най-най-по-великата демокрация" от президента на "най-най-по-изостаналата" "бензиноколонка"?Едва ли става дума за газопроводите - на бензоколонаката и е през оная работа, какво си мислят "о, най-великите". Предполагам не е и Беларус, или Сирия, или Либия - дреболии!Остава избора на президент на САЩ - Тръмп ще моли Путин да му разреши, да бъде избран пак за президент!Нямам друго обяснение!
19
12
 
9
 
! Отговори
изпушил преди 3 години
този Тръмп нещо е съвсем е изпушилТой май и ръка ще целуваТо вече това е срам за АмерикаГолям дибил е този тръмп
18
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Иска среща със шефа :)
17
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Иска да му се извини, че не постигна нищо за да се отблагодари заРушката намеса 2016.
16
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Търси политическо/криминално убежище перхидрола.
15
10
 
3
 
! Отговори
Ще се заразяват ли? преди 3 години
Или ще се ваксинират взаимно, за да се изфукат? Постепенно пропадаща империя и суровинен придатък с претенции за световна сила - лошото за всички е, че двете имат най-смъртоносния комплекс от ядрени оръжия. Затова Китай отказва да се пазари и ускорява въоръжаването си. Там знаят, че могат да разчитат само на себе си, а не на празни приказки за гаранции от САЩ и Русия. Хвани Тръмп та удари Путин, една стока са.
14
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо от Путин, а не от бабето или друг пълководец на великите сили?
13
15
 
7
 
! Отговори
Бау преди 3 години
този път номера няма да мине Тръмпи. Народа ще следи внимателно за руска намеса.
12
3
 
18
 
! Отговори
Факт преди 3 години
До АнонименВ момента не Русия,а САЩ са в трудно положение.Ако бутачите на паметници вземат властта-до епохата на Лудият Макс не е далече.