Лекарите правят всичко, за да спасят живота на Навални

От болницата в Омск не казват каква е причината за състоянието му
20 авг 2020 17:45, Красимир Ангелов
75
Лекарите правят всичко, за да спасят живота на Навални
Снимка: БГНЕС

Лекарите правят всичко, за да спасят живота на Алексей Навални, заяви заместник-директорът на болницата в град Омск, Западен Сибир, където е настанен в реанимация руският опозиционен лидер, предаде ДПА.

Още по темата
"Докторите правят всичко възможно, те наистина се борят, за да му спасят живота", каза Анатолий Калиниченко.

Руският опозиционер бе настанен в болница след като му е прилошало в самолета, с който пътувал от Томск за Москва. Близки на Навални твърдят, че той е бил отровен.

Калиниченко обаче отказа да направи предположения каква е възможната причина за състоянието на критика на Кремъл.

В момента се правят тестове, за да бъде поставена диагноза на Навални, заяви той, цитиран от БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
припаднал заради това, че стоял близо до някакъв руснак наречен Бойков, пратили му го под претекст че е дисидент, за да му стане ъпер лошо, ама в германия от такива точно прилошавания не знам дали разбират, ама тя е френска болницата, може и да му мине хехе
59
0
 
0
 
! Отговори
до мъдреца от 65 преди 3 години
овчедушието и робската психика в действие.
58
0
 
0
 
! Отговори
по стила преди 3 години
ще ги познаете, така и от Цар Борис III насам
57
1
 
1
 
! Отговори
антизападопоклонник преди 3 години
До анонимен 62,Малко по късно ще ти отговоря, че бирата ще ми се разгазира.
56
10
 
2
 
! Отговори
нар поговорка преди 3 години
да би мирно сидял,чудо не би видял
55
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До антизападопоклонникКато гледам колко *** са напускали да провеждат антируска пропаганда в Тубата под видеата свързани с Русия или срещу Путин,толкова са много,че други мнения няма,освен тролските и си личи от километри,че е западна пропаганда
54
1
 
4
 
! Отговори
антизападопоклонник преди 3 години
скалъпени обвинения, че видиш ли появят ли се и други губернатори като него, "златната кокошка" за олигарсите Русия, вече няма да е толкова "златна". Руснаците обаче почнаха да проглеждат и Путин нама как да неглижира това, понеже дори и полицията вече не изпълнява безпрекословно всичките му нареждания за рестрикции спрямо протестиращите.
53
6
 
2
 
! Отговори
антизападопоклонник преди 3 години
Навални е плямпало. Само плямпа, ама щом е пил непроверен чай- си няма идея колко подмолни игри има в политиката. Сега все повече руснаци във все повече градове застават в защита на Фургал. Който не знае кой е Фургал, да провери- информация има много за него в нета. Същия този човек показа нагледно на руснаците как може да бъде управляван всеки руски регион не в полза на олигарсите и богаташите като цяло, а в полза на обикновения човек! То затова олигарсите притиснаха Путин да го арестура със..
52
0
 
4
 
! Отговори
Гошо преди 3 години
До Анонимен 45Точно така и за да няма повече такива като теб да пляпотат неща дето не знаят кой ги е казал От Кремъл заявиха че Навални ако поиска може да се лекува в чужбина
51
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има човек има проблем, няма човек няма проблем.
50
2
 
4
 
! Отговори
ми6 моса цру преди 3 години
Дневалството на Навални свър-ши
49
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен АлкохоликВ момента битка се води между господарите на света,това е!Никоя държава няма вина за това,най-малко пък някой от Европа,която е жалка марионетка,още по-малко вина пък има Русия!
48
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обикновенно тия неща се случват на рождения ден на Путин. Дано отцелее Навални. Това е много подло и мръснишко.
47
11
 
10
 
! Отговори
България в НАТО и ЕС преди 3 години
Нещо подобно ще стане България ако Фигуранта вземе властта. Всички червени кхмери трябва да бъдат изселени на друга планета за да стане Земята едно по-добро място за живеене.
46
10
 
8
 
! Отговори
Ниш е България преди 3 години
Навремето и Георги Димитров така опъна петълите в Москва.Срещу Живков имаше дестки опити да го отровят русите.
45
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Септември има избори,Навални е бил в Томск,за да парви поредния си репортаж за корупцията там на партията на Путин Единна Русия. Има клип със заплахи от губернатора Жвачкин,към всички,които си мислят ,че са скирти и в блоговоте си говорели срещу него...Навални косумира чай на летището в Томск,нищо друго,и след минути вече е в кома. Явно е някаква самаволна акция на този губрнатор и бандата му от партията на Путин. Едва ли Путин е знаел,но ще го покрият,нали идват избори...
44
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 3 години
Мислете бе хора. Кой има най-голяма изгода от смъртта на опозиционен на Путин точно в този момент с протестите в Беларус. Не се оставяйте да ви подвеждат
43
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това не е наш конфликт,нито руски конфликт,просто гоподарите на света се ритат по краката,съмнявам се и че неотдавна починалия брат на Тръмп е починал естествено.Не мога да разбера защо не си разрешават проблемите чрез диалози.
42
13
 
12
 
! Отговори
7 преди 3 години
Нищо му няма на тоя мързеливец не иска да работи
41
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това ни чака и нас преи резидентска реСпублика ала РадОФ и Корнела с подкрепата на Главанака от Плевен и Мая пчеличката летяща от кккккк..лон на ккккккк..лон!Ристо ще блее извън парламента или вътре с 10 човека и ще е спокоен защото нали искал гаранции от РадОФ че нямало да ни прави губерния.Само дето РадОФ още не му е отговорил,явно си го е сложил отзад радостен че от Ристо му върши мръсната работа.Бог да ни е на помощ,че като си знаем и медиите жална ни майка.