Навални в кома, състоянието му е тежко

Опозиционният политик е на апаратно дишане
20 авг 2020 11:39, Александър Попов
183
Навални в кома, състоянието му е тежко
Снимка: БГНЕС

Алексей Навални е в кома, в много тежко състояние. Това съобщи неговият прессекретар Кира Ярмиш, цитирана от ТАСС.

"Алексей в момента е на апаратно дишане, в кома е. Лекарите определят състоянието му като тежко, засега няма резултати от изследванията", написа в Twitter Ярмиш.

Още по темата

По-рано стана ясно, че Навални е пътувал със самолет от Томск за Москва, но той е кацнал принудително в Омск, след като на опозиционера му прилошало.

Спред Кира Ярмиш той е пил от сутринта само чай и най-вероятно е отровен.

Главният лекар на болницата в Омск потвърди, че състоянието на Алексей Навални е тежко и сложен на апарат за изкуствено дишане.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


183
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
100
4
 
9
 
! Отговори
Рассия преди 3 години
" Есть человека - есть проблим, нет человека - нет проблема." КГБ
99
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изтърка се този опозиционер. Давайте друг, а този изигра последната си роля.Сменяйте ги по-често, че се вмирисват.
98
3
 
5
 
! Отговори
НАРОДЪТ преди 3 години
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ ДНЕС В РУСИЯ НЯМА НИКАКЪВ КОМУНИЗЪМ ИЛИ СОЦИАЛИЗЪМ, А Е ДЪРЖАВЕН, ПАРТИЕН КАПИТАЛИЗЪМ. НАРОДЪТ Е САМО КРЕПОСТЕН СЕЛЯНИН КЪМ НАЗНАЧЕНИТЕ, КОМУНИСТИЧЕСКИ ОЛИГАРСИ.
97
9
 
8
 
! Отговори
Раработка на сащ преди 3 години
Типична работа на цру ! Агента вече е безполезен , само разходи по него - сега вече няма разходи , няма опасност да се разприказва и вината за убииството се префвърля на друг !Това е тъжната съдба на всички предатели , излъгани от цру !
96
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много долно действие на московския гном.
95
4
 
11
 
! Отговори
НАРОДЪТ преди 3 години
ПРЕДУПРЕЖДАВАМ ББ ДА ВНИМАВА МНОГО КАКВО ЯДЕ. ДЪЛГАТА РЪКА НА КГБ МОЖЕ ДА СТИГНЕ И ТУК. ПАЗЕТЕ СЕ.
94
10
 
11
 
! Отговори
Русия действа така преди 3 години
Така действа Русия, трепе неудобните, така действаше и Тато, трепеше неудобните, къде с отрова, къде с чадъри. Така ще действа и безделникът от дондуков 2, ако му се даде власт. Сега като партизанин вдига юмрук, а тогава ще трепе.
93
3
 
6
 
! Отговори
Майна преди 3 години
БОБИ РАБОТИ ЗА ИЗТОЧНИТЕ СЛУЖБИ , ЯВНО МУ ПЛАЩАТ, ЧЕ ТАКА СЕ СТАРАЕ ДА ПРОМИВА МОЗЪЦИ. ДА, АМА НЕ. ХОРАТА НЕ СА СЛЕПИ И ГЛЕХИ, КАКТО ВИЕ СИ МИСЛИТЕ, КГБ.
92
5
 
11
 
! Отговори
Българин преди 3 години
До БобиАко е вярно твърдението ти, че Навални е взел едни пари, тогава е вярно и твърдението, че Румен Юмручето е взел едни пари от "Грипен", нали така, товарищ?
91
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БобиТи май си се объркал. Радио Свободна Европа предаваше ограничено и реално не влияеше на реалната политика, точно както е сега в Русия.Без хора, които реално да организират такава политика на място, такива канали не функционират.А хората на място, които покажат, че могат да водят такава опозиционна политика биват ликвидирани от режима в Кремъл. Пак казвам, щом смяташ, че такова нещо няма ти пожелавам и тебе да те сполети същото като тях.Нали няма такова нещо, няма от какво да се плашиш
90
4
 
6
 
! Отговори
До 91 преди 3 години
Да се смея ли, да плача ли....НИЩО ОТ ТОВА НЕ Е ВЯРНО. И СЪВСЕМ СЪЩИТЕ ПРИЧИНИ КГБ ИЗТЪКВАШЕ КАТО ВЕРСИЯ ПРИ СМЪРТТА НА ВИСОЦКИ. Е КАК НЕ ИЗМИСЛИХТЕ НЕЩО НОВО КАТО ОПОРКИ, КГБ?????
89
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БобиТи май на утрепан се правиш: аз ти казвам, че дрънкането по радиа при наличието на мощна държавна пропаганда по национални канали е безобидно и не влияе на реалната политика. Реалата политика се прави от хора с различни от официалната власт позиции и тези хора биват безмилостно ликвидирани, щом започнат да имат дори малко влияние с което застрашават политиките на Кремъл.
88
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Там още трепат журналисти и опозиционери, тук при нас вече ги купуват с народни пари.
87
5
 
14
 
! Отговори
А. Петров преди 3 години
Съвременната путинова Русия може да се характеризира с една единствена дума - ***.
86
1
 
4
 
! Отговори
джуджак преди 3 години
Деиствает.....
85
1
 
2
 
! Отговори
О хо хо до 88 преди 3 години
ТОВА Е ИСТОРИЯТА НА КГБ. НИЩО НЕ Е ВЯРНО. ИМА СВИДЕТЕЛСКИ ПОКАЗАНИЯ. ЧЕТИ. НЕ ВЯРВАЙ САМО НА КГБ. АЗ ЧЕТА РУСКИ ДОБРЕ.
84
0
 
0
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 3 години
Хммм интересно
83
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Алоооооооооооо!КОМУНИЗЪМ = ФАШИЗЪМИзбихте милиони руснаци в ГУЛАГ, избихте и уморихте милиони украинци от глад, Докарахте народа си до просешка тояга и вече 100 години се борите с кризи и край няма.Но се хвалите, че в Русия бил рая на земята и всички тлябва да се учат от вас.И никаква мисъл да се покаете за злодеянията си.Навални е поредната ви жертва.
82
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма никакви данни,че Навални е отровен, но това се представя като единствената версия. Той в с. Кафтанчиково до 2ч. сутринта е пил, домашна ракия което се потвърждава от много хора. В нея може да има метилов алкохол, което е най-вероятно, но е изгодно да се крещи,че е отровен. Втората версия на руските лекари е,че алкохолът е влязъл в контакт с един от няколкото медикамента, които той взема.
81
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БобиБоби, щом мислиш, че Висоцки, Немцов а сега явно и Навални натам се е запътил и т.н. са си заминали от без намеса ти пожелавам и ти да си заминеш от такава "ненамеса". Нали няма намеса, няма от какво да се притесняваш.