Тестове ще покажат дали Навални е бил отровен, бил е на косъм от смъртта

В момента е в стабилно състояние в берлинската болница "Шарите"
23 авг 2020 08:37, Александър Попов
142
Тестове ще покажат дали Навални е бил отровен, бил е на косъм от смъртта
Снимка: БГНЕС

Тестове в берлинската болница "Шарите" ще покажат дали е бил отровен руския опозиционер Алексей Навални, който в момента е в кома.

Неговите сътрудници неколкократно заявиха, че той е жертва на атака от руските власти, а последните отричат да имат някаква връзка със сътоянието на политика.

На 20 август Навални беше приет в болница в тежко състояние. Той се почувства зле по време на полет от град Томск в Сибир за Москва. Поради внезапно влошаване на здравословното му състояние, самолетът извърши спешно кацане в град Омск, а Навални беше приет в местно лечебно заведение.

Още по темата
Вчера правозащитникът Яка Бизил, основател на фондация "Кино за мир", организирала прехвърлянето на Навални от Русия, определи здравословното му състояние като "много обезпокоително".

"Получихме съвсем ясно съобщение от лекарите, че ако не е било спешното кацане на самолета в град Омск, Навални щеше да е мъртъв", отбеляза той и допълни, че повече информация за състоянието на Навални могат да дадат лекарите и семейството на Навални.

За момента болница "Шарите" не е давала информация за пациента. В изявление по-рано тя посочи, че ще започне да съобщава как се развиват нещата, щом приключат изследванията и след като се консултира със семейството му, уточнявайки, че това може да отнеме известно време.

Германското правителство заяви, че се надява лечението да доведе до подобряване на състоянието на дисидента и до пълно възстановяване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
8
 
19
 
! Отговори
Доктор токсиколог преди 3 години
Дали ще бъде обявен за отровен или не зависи изцяло от политическите планове на Европейския съюз . "Хайли лайкли " както са казали Наглосаксонците , когато обявиха Скрипал за отровен и отказаха достъп до всички доказателства за това "отравяне" ... а Скрипал мистериозно липсва , след като обявиха пълното му възстановяване .
76
10
 
10
 
! Отговори
осведомен преди 3 години
Какви тестове от 3 дни по всички сайтове десетки статии тръбят че е отровен плюха а сега пихичко ще замажат без дори да се извинят свободните от срам медии
75
10
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въпросче за ниско интелигентната бг аудитория:Ако беше отровен дали руснаците щяха да разрешат да напусне страната??Колко *** трябва да си та да се хванеш на тая измислица с отравянето??
74
18
 
9
 
! Отговори
славянина от Сибир преди 3 години
Основната част от Русия са блата и мочурища, неизползваема земя. Плодородната земя на България е била винаги на прицел от алчните руснаци и те заради нея са водели войни и са искали винаги да ни окупират и да ни я откраднат.
73
15
 
5
 
! Отговори
До 95 преди 3 години
И КАКВО ОЩЕ ИСКА РУСИЯ КАТО ПРИТЕЖАВА 1/8 ОТ ЦЯЛАТА ЗЕМНА СУША?!?! ЗАЕДНО С ИЗКОПАЕМИТЕ. ЦЕЛИЯ СВЯТ ЛИ ИСКА??? ТОВА Й Е МАЛКО, КОЕТО ИМА. ЗАСРАМЕТЕ СЕ!!!
72
9
 
9
 
! Отговори
До 91 преди 3 години
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ НИТО СА БРАТСКИ, НИТО СА СЛАВЯНСКИ. ТОВА Е ОПОРКА НА ФСБ. ИСТИНАТА СЕ ДОКАЗА С ДНК ОТ РУСКИ ИНСТИТУТ!!!!! РУСНАЦИТЕ СА ВАРЯГИ, ФИНЛАНДЦИ!!!!
71
17
 
10
 
! Отговори
България в НАТО и ЕС преди 3 години
България повиши стандарта си на живот 3 пъти за 13 години като чкен на Европейския съюз. 45 години под руска окупация България обедня 10 пъти и обяви 3 национални фалита.
70
9
 
7
 
! Отговори
България в НАТО и ЕС преди 3 години
България е част от цивилизования свят, член на НАТО и ЕС. Русия заема дивите части на Сибир и е изолирана от всички държави заради опасностите които разпространява - отрови, фалшив алкохол, скапани автомобили, ядрени замърсявания, зарази и много други.
69
11
 
8
 
! Отговори
русофил=предател преди 3 години
Опитите на българските русофили да прикрият престъпленията на Путин трябва да се третират като помощ за убийство и да бъдат преследвани със цялата строгост на закона.
68
6
 
5
 
! Отговори
До 84 преди 3 години
А аз ти казвам не някакъв концерт там, а ДНК АНАЛИЗ ОТ РУСКИ ИНСТИТУТ ДОКАЗА, ЧЕ РУСНАЦИТЕ ИЗОБЩО НЕ СА СЛАВЯНИ. И ТАКА....КРАЙ С ПАНСЛАВИЗМА НА ФСБ.
67
4
 
6
 
! Отговори
България в НАТО и ЕС преди 3 години
Руснаците са азиатски примитивен народ, *** от китайци и монголци с нисъка обща интилигентност и висока степен на агресивност и военолюбие. Всичко, което са направили за България са злини и предателства. Затова днес дружим с цивилизованите народи на Европейския съюз, а руснаците са изолирани с визов режим от нормалната част на света.
66
0
 
3
 
! Отговори
До 83 преди 3 години
И какво искаш да кажеш с това???
65
4
 
3
 
! Отговори
Обективно до 82 преди 3 години
С ТОВА САМО ДОКАЗВАШ КОЛКО ДЪЛГА Е ПРАКТИКАТА НА КГБ/ ФСБ В ОБЛАСТТА НА ОТРОВИТЕЛСТВОТО. СЪЩИНСКИ ГЕНИИ СТЕ!!!
64
5
 
4
 
! Отговори
До 80 преди 3 години
Малко грешиш. По ДНК анализ на СОБСТВЕНИЯ им инститет РУСНАЦИТЕ НЕ СА СЛАВЯНИ. Провери сам.
63
1
 
1
 
! Отговори
До 78 преди 3 години
ЕДИН ГРАД НЕ ПРАВИ ДЪРЖАВАТА.
62
0
 
6
 
! Отговори
О хо хо преди 3 години
КАКТО В САЩ, ТАКА И В РУСИЯ, ГОСПОДСТВА К А П И Т А Л И З Ъ М!!!! В РУСИЯ ИМА ПАРТИЕН, ОЛИГАРХИЧЕН КАПИТАЛИЗЪМ. Заблудите са за народа, за обща употреба.
61
1
 
10
 
! Отговори
Татул преди 3 години
До 71. Ласкаеш ме с това другарю, Краварю.Нима в Америка няма гета. Нима в Аляска хората не ги нападат мечки и не живеят в дървени къщи. Нима няма, бедни, гладни и болни. Няма пияници, Няма расизъм. А сега сериозно... *** се разходи малко из Москва и Санкт Петербург и Лондон и Париж ще ти се видят като провинциални градчета. Спирам, защото много наспамихме... Извинявам се за което.
60
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Русия скърши гръбнака на Германия и спаси Света от европейския фашизъм! Германците да си произвеждат моторите и колите, и да не се занимават с Русия, защото този път няма да има война, всичко ще приключу за няколко часа.
59
4
 
3
 
! Отговори
До татул преди 3 години
А бе, татулчо , защо никнеймът ти е ОТРОВА??? Да не си нещо свързан с фсб?Там са големите специалисти.
58
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скрипал си беще хайли лайкли с голяма вероятност най-вероятно може би Путин му беше намазал дръжката с новичок!