Тестове ще покажат дали Навални е бил отровен, бил е на косъм от смъртта

В момента е в стабилно състояние в берлинската болница "Шарите"
23 авг 2020 08:37, Александър Попов
142
Тестове ще покажат дали Навални е бил отровен, бил е на косъм от смъртта
Снимка: БГНЕС

Тестове в берлинската болница "Шарите" ще покажат дали е бил отровен руския опозиционер Алексей Навални, който в момента е в кома.

Неговите сътрудници неколкократно заявиха, че той е жертва на атака от руските власти, а последните отричат да имат някаква връзка със сътоянието на политика.

На 20 август Навални беше приет в болница в тежко състояние. Той се почувства зле по време на полет от град Томск в Сибир за Москва. Поради внезапно влошаване на здравословното му състояние, самолетът извърши спешно кацане в град Омск, а Навални беше приет в местно лечебно заведение.

Още по темата
Вчера правозащитникът Яка Бизил, основател на фондация "Кино за мир", организирала прехвърлянето на Навални от Русия, определи здравословното му състояние като "много обезпокоително".

"Получихме съвсем ясно съобщение от лекарите, че ако не е било спешното кацане на самолета в град Омск, Навални щеше да е мъртъв", отбеляза той и допълни, че повече информация за състоянието на Навални могат да дадат лекарите и семейството на Навални.

За момента болница "Шарите" не е давала информация за пациента. В изявление по-рано тя посочи, че ще започне да съобщава как се развиват нещата, щом приключат изследванията и след като се консултира със семейството му, уточнявайки, че това може да отнеме известно време.

Германското правителство заяви, че се надява лечението да доведе до подобряване на състоянието на дисидента и до пълно възстановяване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПетровЗа разлика от комунистите, които обещават "рая на земята", Америка винаги се е "рекламирала" като място, където с труд и акъл можеш да постигнеш много.Труд и акъл.Никога не съм чувал да се говори за Америка като страна където с мързел и неграмотност се просперира.За разлика от Комунизма, където т.нар. "равенство" не е нищи повече от обещание към мъреливите и тъпите, че ще са на едно ниво с работливите и умните.
36
7
 
8
 
! Отговори
Петров преди 3 години
Америка е раят на Земята, тази мантра се набива в главата на бедните и отчаяни българи, останали в съсипаната си Родна, навсякъде другаде тровят и убиват, само земниите богове - американците - непрекъснато мислят за доброто на българит. Друг е въпросът че американците не знаят къде са нито Европа, нито България..Какво ни интересува някакъв американски лакей платен обилно от Америка за да казва на черното бяло...
35
6
 
11
 
! Отговори
Джо преди 3 години
Милиардите от нефта, газта, златото и прочие са откраднати и пръснати от Путин, чиновниците му и приятелите олигарси. Защо му е на късия война в Украйна, в Сирия, в Либия? Само нашенските руссороби са готови да оправдаят и защитават всяка негова издънка. А руския народ има правото да мълчи и да събира съчки - безплатно де! И да тъне в алкохолизъм и мизерия. Навални и съратниците му искат това да се промени, затова късия се е опикалл от шубе в бункера.
34
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 48Всички противници на диктатора ги обхваща внезапно желание за самоубийство. Дори когато когато се разминат на косъм твърдят обратното.Както една красноречива сцена в един италиански филм показваше: вадят с кран тялото на мъж от дъното на река, с крака зазидани в бетонен блок и журналистката която прави репортаж (докато тялото го вадят нагоре) казва: "Тепърва ще се изяснява, дали става въпрос за самоубийство" Та и със самоубийците тук така.
33
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аналогия - в Кремъл отровно "жуже", а у нас отровно "трио" !
32
6
 
4
 
! Отговори
Петров преди 3 години
Американските изботи наближават, народът трябва да се плаши -без Америка сме загубени, няколко американски лакеи ще си отидат мърцина за славата на империята...Целувайте ръка на султана в новия задокеански Цариград...
31
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ами ако е искал да се самоубие тогава ко праим,сигурно пак ще кажат че е отровен
30
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 40Виж как се сещаш!:)))))
29
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 37Когато политическите противници или критици на един диктатор масово измират или им се случват животозастрашаващи "странни" случки, независимо с какво се занимават, обоснованите предположения са, че той има нещо общо с това. Това са данни, които са достатъчни, за да покажат тенденция. Проверена информация, която е достоверна.Оттам нататък настъпва момента с всичко което написах преди това.
28
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Путин голямата цел е Родченков. Него ако ликвидира ще се е осигурил до края на живота си от "предатели", които му ровят из задния двор
27
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хубаво е да се спомене за немските варвари които през ПСВ обстрелват с тежка артилерия безугледно християнски църкви във Франция като катедралата в Амиен и Реймс където са били коронясвани френските крале.Ето това са Варварите.Ето това са истинските варвари.Османците не са разрушили Света София.Кой е варварина.Немските бюргери начело с Кайзера и Лудендорф.Тул даже не говорим за Хитлер който е бил обикновен кашик.Толкова за варварите.
26
8
 
9
 
! Отговори
Хораосъзнайте се преди 3 години
Очевидно руските власти полагат големи усилия да го спасят. Иначе нямаше да организират такава логистика до немска болница. Тоя е най-малко троен агент и няма да се разбере кой го отрови- руска служба, саботираща Путин, английска разведка или просто е сбъркал дозата...
25
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Догодина ли ще ги правят тези тестове? Това не се ли прави най-напред?"----------------------------------------------В информационната пропагандна война е от голямо значение лабиринтът и хитросплетенията в процеса на достигане до желания резултат.
24
9
 
8
 
! Отговори
Джо преди 3 години
Нали късия е голям властелин, голям мъжага. Само дето от месеци седи наврян в бункер - не му се мре от Ковид нещо. Немцов го застреляха под Кремъл чеченските му наемници *** и до днес не е доказано кой го е поръчал? КСК да изобличи путенн сам себе си?
23
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 31/34Христо Христов , недей така анонимен. Или вече те е срам да си показваш сервитьорската физиономия след явните ти предпочитания към диктаторски режими?
22
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 32"Не разбрах ..."Много добре разбра.
21
2
 
8
 
! Отговори
До 31 преди 3 години
Ккто каза холандският премиер рюте, в опит да защити лъжите на външния си министър по адрес на Путин: "Лъжата в политиката не е грях"...Факт е, факт.
20
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Не си прав, до ДжоРазбира се, че го правите "от душа". Когато болестта ви обхване напълно, единствения начин да не се чувствате зле е като следвате механизмите, които тя ви диктува. В случая: да защитавате брутални диктатори. Така забравяте за собствената си мизерия.
19
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 23"също така би трябвало и доказателства, нали така"Така, другарю психично болен, така. Само дето не сме в съдебна зала и единственото, което можем да направим са обосновани предположния. Нищо повече. Лошото е, че такива като теб са толкова психясали, че вече не знаят кое е черно и кое бяло, и затова днес цял ден ще седиш пред компа да защитаваш някой сатрап. Само си помисли, колко трябва да си зле, за да правиш такова нещо.
18
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От статията разбирам, че кацанията на самолети спасяват живота на един човек в болница...Колко тежко болни ще бъдат спасени в софийските болници днес?!ПП. Еврейcкият "филантроп" ли плаща лечението му в чарите или немската здравна каса/бюджет.