Тестове ще покажат дали Навални е бил отровен, бил е на косъм от смъртта

В момента е в стабилно състояние в берлинската болница "Шарите"
23 авг 2020 08:37, Александър Попов
142
Тестове ще покажат дали Навални е бил отровен, бил е на косъм от смъртта
Снимка: БГНЕС

Тестове в берлинската болница "Шарите" ще покажат дали е бил отровен руския опозиционер Алексей Навални, който в момента е в кома.

Неговите сътрудници неколкократно заявиха, че той е жертва на атака от руските власти, а последните отричат да имат някаква връзка със сътоянието на политика.

На 20 август Навални беше приет в болница в тежко състояние. Той се почувства зле по време на полет от град Томск в Сибир за Москва. Поради внезапно влошаване на здравословното му състояние, самолетът извърши спешно кацане в град Омск, а Навални беше приет в местно лечебно заведение.

Още по темата
Вчера правозащитникът Яка Бизил, основател на фондация "Кино за мир", организирала прехвърлянето на Навални от Русия, определи здравословното му състояние като "много обезпокоително".

"Получихме съвсем ясно съобщение от лекарите, че ако не е било спешното кацане на самолета в град Омск, Навални щеше да е мъртъв", отбеляза той и допълни, че повече информация за състоянието на Навални могат да дадат лекарите и семейството на Навални.

За момента болница "Шарите" не е давала информация за пациента. В изявление по-рано тя посочи, че ще започне да съобщава как се развиват нещата, щом приключат изследванията и след като се консултира със семейството му, уточнявайки, че това може да отнеме известно време.

Германското правителство заяви, че се надява лечението да доведе до подобряване на състоянието на дисидента и до пълно възстановяване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Алкохолът не прощава
96
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой може да го направи (ако е отровен) и кой има полза от това сега? Трябва да е еднакъв отговора и на двата въпроса? Ако е отровен, то тогава Навални е само средство към целта. Какво се цели точно в момента в света?
95
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отровен - чушки. Пил цяла нощ в деревнята Кафтанчиково деревенска парцуца самогон, после бил отровен. В кръвта му е намерен 0,2 промила алкохол. Семки занимавка за форумните философи любители на конспиративните теории.
94
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е все едно Тръмп да отрови с чай Байдън Звучи ви невероятно нали ?Но за примитивния Путин е съвсем нормално да убива политическите си опоненти
93
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес, зелените чорапки са изпратили във форума само дедовци.
92
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Do 120,121Почистили,а не ликвидирали,но вие,комунистите мислите само за убийства. Почистили организма му от отроватаглупако
91
7
 
5
 
! Отговори
Do 120 преди 3 години
Русанците ако искаха да го очистят, нямаше да позволят на самолета да кацне, или щеха да го очистят в болницата, или щеха да го катастрофират преди да са качи на самолета или...Дерзай Кънчо дерзай, не се става русофоб туку така....
90
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Зависи,доколко руснаците са го очистили от отровата,по време на забавянето,докато излети за Германия.
89
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Германия е държава съставена от мелязи от южна,централна, източна,европа от бившият ссср още 2500000 имигранти от разни националости,африка,азия,араби,латиноамриканци и 50% немци .Най разпозтранен е Хиперасизъма в германия немците ни считат за политически враг а имигрантите ни считат за пряк конкурент че им взимаме работата и въобще че сме в германия
88
8
 
6
 
! Отговори
не може да бъде! преди 3 години
Съвсем очевисно е,че Kавални е отровен ... очевидно,за тези,които искат той да бъде отровен!?Може би защотото,мъръв ще бъде по-полезен отколкото жив!?собственикът на кафето ,където Навални е пил чай,е обявил че с благотворителна цел подарява на пнеговата антикорупционна организация 3 пакета различен челен чай+3 пакета зелен-като антидот на черния чай!Грозна подигравка ,а!Но сериозно погледнато този инцидент може да се окаже полезен за Навални-помага му да види,че има здравословен проблем!
87
12
 
2
 
! Отговори
Смърт за ФАЩ преди 3 години
ЦРУ са го отровили!
86
4
 
10
 
! Отговори
До 115 преди 3 години
Точно така е. В РУСИЯ ИМА КОМУНИСТИЧЕСКИ ПАРТИЕН ОЛИГАРХИЧЕН КАПИТАЛИЗЪМ. НИКЪДЕ НЯМА КОМУНИЗЪМ - ТОЙ Е САМО ЗАЛЪГАЛКА ЗА НАИВНО - ДОБРИТЕ ХОРИЦА ОТ НАРОДА.
85
6
 
11
 
! Отговори
4epa преди 3 години
Е ПУТИН ПУТИН КОМУНИСТА МИЛЯРДЕР !!!!!!!!!!! ТЕ КОМУНИСТИТЕ НА ДУМИ ЗА РАВЕНСТВО НА ДЕЛА МИЛИОНЕРИ !!!!!!!!
84
10
 
8
 
! Отговори
Обективно преди 3 години
И ЗА СЛЕПИТЕ Е ЯСНО, ЧЕ НАВАЛНИ Е ОТРОВЕН. ТОВА Е ОБИЧАЙНИЯТ ПОДХОД НА ФСБ КЪМ ОПОЗИЦИЯТА НА ПУТИН. ПЬОТР ВЕРЗИЛОВ И ПОЛИТКОВСКА МИНАХА ПО СЪЩИЯ ПЪТ. И ДРУГИ ИМА. СПИСЪКЪТ Е ДЪЛЪГ.
83
13
 
11
 
! Отговори
Handel преди 3 години
Всяка отрова има някакъв период, докато явните следи от нея се изхвърлят от организма и тогава не може да се открие. Хайде сега сетете се защо "лекарите" от Омск бавеха прехвърлянето в Германия.
82
4
 
6
 
! Отговори
До 107 преди 3 години
Трябва да поясниш, че си доктор токсиколог от фсб. Така всичко е ясно.
81
2
 
8
 
! Отговори
ikar преди 3 години
До АнонименНавални е поставен в изкуствена кома.
80
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще обявят ли всичките дроги, които е купувал с европейски пари?
79
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Доктор токсикологКакви "политически планове" биха оправдали обявяването му за отровен?
78
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 105Въпросче за нискоинтелигентни руски ***: както изтече информация за отравянето му, дали ако Русия беше забранила да бъде транспортиран, това щеше да покаже нещо?