Русия ще разследва възможна чужда следа в отравяне на Навални

С това ще се заеме една от парламентарните комисии
26 авг 2020 07:20, Елка Василева
106
Русия ще разследва възможна чужда следа в отравяне на Навални
Снимка: архив, БГНЕС

Председателят на долната камара на парламента на Русия Вячеслав Володин разпореди една от комисиите на законодателния орган да разследва дали чужди сили не стоят зад предполагаемото отравяне на критика на Кремъл Алексей Навални.

Това според него може да е направено в опит да се разпали напрежение в Русия и тя да няма възможност да възпрепятства намесата във вътрешните работи на Беларус, предадоха Ройтерс и ТАСС, цитирани от БНР.

Още по темата

"Комисията по сигурността в Държавната дума ще бъде инструктирана да анализира какво се е случило, за да стане ясно дали това е бил опит от страна на чужди държави да навредят на здравето на руски гражданин, за да разпалят напрежение в Русия, както и да отправят нови обвинения към нашата страна", заяви Володин.

"Добре, че канцлерът на Германия Ангела Меркел се отзова и оказа помощ на Навални. Иска ми се да вярвам, че тя щеше да постъпи по същия начин, ако ставаше въпрос за всеки друг гражданин на Русия, а не само за радикален опозиционер", заяви председателят на руската Държавна дума.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
3
 
12
 
! Отговори
О хо хо до 54 преди 3 години
И ти не се изказвай неподготвен - тук няма как да знаеш кое е правилно и кое - неправилно!!!!! Има само едно ПРАВИЛО НА СВЕТА - ИСТИНА се нарича. Та руснаците до вчера твърдяха, че не е отровен, отрицателни му били резултатите, а днес - че е възможно, ама от други. Ами защо не открихте отровата вчера???
47
14
 
6
 
! Отговори
vlady преди 3 години
Безмислено е да се разследва поредното препиване на алкаш Навални. Явно е прекалил сериозно а и може би алкохолът не е бил достатъчно качествен и се е отровил.
46
6
 
19
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Типично по Кремълски ... първо твърдяха че Навални не е отровен, а сега се презастраховат, че ако е отровен е от някой друг ... май не остана и руско посолтво в света от което да не е натирен по някой дипломат ... Матушката на нашенските *** продължава да си живее в своя паралелен свят .... !!!
45
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малко странно,до вчера руските лекари твърдяха,че не е отровен,отиде в Германия,германците казаха,че има остатъци от отрови и вече смениха плочата,външна намеса,някои още си живеят в средновековието
44
3
 
9
 
! Отговори
До 51 преди 3 години
Това още повече потвърждава хипотезата за централна намеса на фсб, а не на някакви случайни отровители на Навални.
43
1
 
11
 
! Отговори
О хо хо преди 3 години
Има само една държава в света, в която опозицията се отравя!!!!!!!!! Познайте коя е тя???
42
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нагли, престъпни, крадливи затова всеки ( освен бг еничарите!) бяга от Русия! Това е позор, да убиеш някого, затова че не ЩЕ " раят- ти"...
41
2
 
8
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До До 41Не са подменени, просто от Москва са изпратили фалшиви резултати. А иначе руснаците имат опит в подмяна на пробите.
40
3
 
2
 
! Отговори
До 41 преди 3 години
ПРОБИТЕ СА БИЛИ ПОДМЕНЕНИ.
39
0
 
10
 
! Отговори
До 42 преди 3 години
Със сигурност Навални щеше да е гушнал букета, ако не беше решението на пилота за приземяване в Омск, където лекарите са вливали атропин на Навални, а това е антидот на инхибиторите на холинестеразата, тоест на отровата.
38
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 43Кой е този цивилизован свят? Този, който сее разруха навсякъде, откъдето мине ли?
37
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма по-жалки от русофобите.
36
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма по жалки от тези в кремъл и родните русофили.
35
6
 
11
 
! Отговори
spoko! преди 3 години
С абсолютна сигурност Цивилизованият свят ще разобличи кремълските лъжи, защото разполага с МОСАД, ЦРУ и МИ 6. Иначе, крепостните могат да залъгват единствено собствените си мужици...
34
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Путин не е бойко-празноглавий, подобен акт не би закрепил позициите на Кремъл - напротив, компрометира ги. Ако искаха да го отстранят, отдавна да е гушнал букета.
33
5
 
13
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Кой ми .ра в гащитеЛекарите в Омск още в началото са поставили диагноза "отравяне" и са го лещунари с атропин. Незнайно защо обаче пробите с кръв и урина за изследване на наличието на отровни вещества са изпратени в лаборатория в Москва. От там казали, че не са открили отрова в пробите.
32
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За целта трябва да пратят екип да изследва немските лаборанти, докато установят кой е сипал отровата в системата на Навални.
31
2
 
6
 
! Отговори
А? преди 3 години
Г-н полцай, кой ми сложи тая овца на раменете ?!
30
4
 
11
 
! Отговори
Кой ми .ра в гащите преди 3 години
Лекарите в Омск казали,че Навални има криза с обмяната на веществата-гликемична криза или нещо подобно,но му вливали атропин за всеки случай.Това помогнало за стабилизирането му.Значи има едно,лекуват го за другоза всеки случай.Толкова за руската медицина.Излизат руснаците и казват,чеимат ваксина за Ковид19.Не била масово тествана,но работела.А от каквопредпазва,от синузит?А Навални бил отровен от западни агенти,за дадискредитират руското ръководство?Защо не филмират казуса:007 в действие.
29
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 35Знам, че ви е по-добре.Важното е да си го признаете. Лечението започва, след като първо приемете разни неща.:)))))