Русия ще разследва възможна чужда следа в отравяне на Навални

С това ще се заеме една от парламентарните комисии
26 авг 2020 07:20, Елка Василева
106
Русия ще разследва възможна чужда следа в отравяне на Навални
Снимка: архив, БГНЕС

Председателят на долната камара на парламента на Русия Вячеслав Володин разпореди една от комисиите на законодателния орган да разследва дали чужди сили не стоят зад предполагаемото отравяне на критика на Кремъл Алексей Навални.

Това според него може да е направено в опит да се разпали напрежение в Русия и тя да няма възможност да възпрепятства намесата във вътрешните работи на Беларус, предадоха Ройтерс и ТАСС, цитирани от БНР.

Още по темата

"Комисията по сигурността в Държавната дума ще бъде инструктирана да анализира какво се е случило, за да стане ясно дали това е бил опит от страна на чужди държави да навредят на здравето на руски гражданин, за да разпалят напрежение в Русия, както и да отправят нови обвинения към нашата страна", заяви Володин.

"Добре, че канцлерът на Германия Ангела Меркел се отзова и оказа помощ на Навални. Иска ми се да вярвам, че тя щеше да постъпи по същия начин, ако ставаше въпрос за всеки друг гражданин на Русия, а не само за радикален опозиционер", заяви председателят на руската Държавна дума.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До КочевМдаааа. Москва си сменя версиите през 5 минути и тукашните русофили се чудят какво да правят, но така става, когато вместо глава имаш антена за приемане на сигнал.:)))
27
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Рушките *** къртят плочки с неадекватни изказвания.:)))))
26
3
 
10
 
! Отговори
Кочев преди 3 години
Руските "лекари" казаха, че не е отровен, а му паднало кръвното. Какво се обърка пак? Нали мислеха най-доброто, или... се случва както винаги.
25
12
 
4
 
! Отговори
реконтраадмирал преди 3 години
Кога е отровен Навални? В Русия, или в Германия? Немците имат много голям опит в отравянията.
24
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този депутат на колко водки е бил или толкова си му е акъла. Нали руснаците твърдяха, че нямало никакви отрови в организма на Навални, пък сега чужда сила го била отровила. Откога пък Путин е чужда сила?
23
3
 
5
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Понеже си неграмотен ще ти кажа, че Арман Агоп БабикянЧебурашката пак отиде на другият бряг! ХА ха тоя Аман Зоп бабуНкян когато изкара успешно изпита на МЕНСА тогава говори за него! Иначе си остава бабуНкян!
22
2
 
13
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
че ако отровят Путин, Меркел също ще нареди да го приемат в Шарите.В това съм 200% сигурен!!! Меркел е съвсем различен човек от ***. Широко скроен човек, умна, културна, интелигентна....
21
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе, нали Песков каза, че няма нужда да се разследва без да има нещо конкретно.Лелелелелеле. Тия рушки крепостници ще ме съсипят от смях.
20
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Това според него може да е направено в опит да се разпали напрежение в Русия и тя да няма възможност да възпрепятства намесата във вътрешните работи на Белару"АХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХХАХАХАААААА
19
6
 
2
 
! Отговори
До 19 Чебурашка преди 3 години
Ае чупката бе. Немаш данните да се прайш на мъж
18
2
 
5
 
! Отговори
Няма съмнение, преди 3 години
че ако отровят Путин, Меркел също ще нареди да го приемат в Шарите.
17
5
 
12
 
! Отговори
нагли преди 3 години
Ще разследват как немските лекари са отровили Навални изписан от болницата в Омск в добро състояние на здравословна кома.Сорос е поръчал отравянето и ФБР го е изпълнило, с помощта на терористи и писхично болни хора , родоотстъпници в Русия. В Германия са му вкарали допълнително Новичок, което е част от войната на Запада срещу матишка Русия.....Но Путин разкри кроежите им и затова сега Западът се въоръжава с нови оръжия и има санкции за да нападне Русия , а тя да няма оръжия. Но...Путин......
16
6
 
10
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен..... Изгубихте сили нещо покрай оределите некачествени протести и неможете добре да се представите в заработване на надниците от сороското.... Понеже си неграмотен ще ти кажа, че Арман Агоп Бабикян е член на Управителния съвет на Клуб Отворено общество Варна а през 2012 г. получава награда за граждански принос, присъдена му за 20-годишнината на клуб Отворено общество Варна.
15
4
 
19
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Русками властами могат да достигнат до заключението, че Немцов е отровил Навални!Цял свят разбра, че те са го отровли, те сега ще правят разследване за чужда намеса! Боже поможи, на ватники никАгда мАзга не придот, но поне да не лъжат себе си!
14
4
 
20
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Няма какво да разследват. Направо джуджето Пyтиk да излиза с готовия доклад, че ЦРУ са се опитали да го отровят. Даже същите агенти, дето взривиха Чернобил :))) Толкова смешна и жалка нация няма никъде по света. Африканските държави поне си знаят, че са бедни и си траят, не се излагат да им се смее целия свят.
13
4
 
19
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
Както винаги Русия се опитва да прехвърли проблема от болната глава на здравата. И не знам защо се спестява информацията, че говорителят на Думата Вячеслав Володин е казал:"Не е изключвам, че проблемите със здравето на оппозиционера да са вследствие на провокация "от страна на Германия и други страни от Евросъюза". Параноята яко тресе руските управници а виновни са им винаги другите държави.
12
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Или Литвиненко...
11
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мда, колкото Политская.....
10
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анатема наСулЮПаситоЗащо в Америка няма такива отравяния на политици ?
9
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е все едно Меркел да отрови с чай някой свой политически противник Представяте ли си ? Не можете нали , но в Русия това е съвсем нормално