МВнР: Осъждаме категорично отравянето на Навални

Призовават се руските власти да сътрудничат на разследването
3 сеп 2020 08:03, Елка Василева
47
МВнР: Осъждаме категорично отравянето на Навални
Снимка: архив, БГНЕС

Българското външно министерство изрази безпокойство след информацията, че Навални е бил отровен с Новичок.

„МВнР бе информирано от германското правителство, че руският политик Алексей Навални е отровен с Новичок. Силно сме обезпокоени от тази новина.

Още по темата

Осъждаме категорично този престъпен акт и призоваваме руските власти да окажат пълно сътрудничество на разследването, което да изправи извършителите и поръчителите пред съда“, се казва в съобщение на външното ни министерство.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
4
 
! Отговори
до МВнР преди 3 години
КОГА?!!! ще осъждате? смъртта на Даниел Пруд. Пак в САЩ, пак при арест!!!в САЩ, показва как чернокож мъж, който не носи оръжие, е задушен от органите на реда. Те дори се смеят на страданията му.
37
1
 
2
 
! Отговори
сега вардете Навални преди 3 години
къф Навални, къф Дневални бе?всичко е насочено срещу Меркел, защото най слабото място на скандала е истерията с Казачока. Ей ти го Новичока, Скрипалите го едуа ама не реваа като коя компир дето орева целия фрколет.Колкото да Дневалния това е точно от ония опозиционни лидери ако не се пръкнат, самите разузнавателни служби ще ги изградят и то едно към едно. Значи на Москва Навални несами не пречеше а помагашеТочно сега роднините му трябва да го вардят персонално. Като нищо могат да го отровят
36
1
 
7
 
! Отговори
Румен преди 3 години
С този Новичок не успяха да убият още никой. И това ми било бойно отровно вещество. По-добре да пробват с водка.
35
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Осъждате ми дедовия.Утре ще се извъртят и ще запеят друга песен, а вие ще обикаляте като койоти ни лук яли, ни лук мирисали.Въшкapи...
34
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не чух някой да е осъдил изгарянето на живи хора в Одеса.
33
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала краче....Никой нищо не е доказал ама дай ние да се изкажем..... Дори министърът на външните работи на Германия не си е позволил да каже нещо такова все още, но нашите да се изкажат......Хората за разлика от нас помнят и когато се случи нещо ще ни го припомнят и то с удоволствие вероятно.... Когато става дума за отношения между страните не е добре да обясняваш, че сестра му е ..... а той да няма сестра ......
32
2
 
19
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
РЕЗИЛ!!!"Външното ни министерство" НЕ реагира на турската карта,която посяга на български територии,щяли "Да проучват нещата",обаче за Навални веднага се изрепчиха,сякаш той ни засяга по някакъв начин..ТОТАЛЕН РЕЗИЛ И СЛУГИНАЖ!!!!!!!
31
3
 
3
 
! Отговори
Малчу от Факултету преди 3 години
Цялото катун ша клейми тровенету на чиляка Навали . Сите ние от ромския квартал ша *** наградим кат *** напраим почитен евруром , те тва е !
30
3
 
15
 
! Отговори
Я преди 3 години
Село Долна Малина заклеймява американската агресия във Виетнам.
29
3
 
16
 
! Отговори
МВР преди 3 години
осъждам тази западна пропаганда! тия некадърници от 50 години разпространяват все едни и същи лъжи
28
3
 
14
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
До Ха-ха-хаЕдва ли са британците - по скоро машата на цру - немското бнд или нпо-тата на "филантропа".Не забравяй, че последните 20 години агенти на бнд са заподозрени за два атентата в Европа, като за първия случай - пред оон в косово, са и арестувани.
27
11
 
3
 
! Отговори
Напиши коментар преди 3 години
Надали ще се заемат с разследване, защото, ако действително е използван Новичок, то значи, че зад случая най-вероятно стои военното разузнаване, което е подчинено на военния министър Шойгу. Неговата власт не може да бъде оспорена от никой, освен от международен трибунал, който да се ползва с авторитета на ООН и ЮНЕСКО. Но във всеки случай става дума за изключително осъдително действие в нарушение на човешките права.
26
2
 
21
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 3 години
Кой има полза от трошенето на Навални? С рейтинг от 0.1 процента едва ли Путин има полза да го трови. Някой май иска да спира северен поток. Дали този някой не иска да се раздува антируската истерия? Този път дори и Меркел загря нещата и каза, че северен поток 2 продължава независимо от Навални.
25
3
 
16
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 3 години
Външно министерство вече спокойно може да се замести от изкуствен интелект. Дори може да се подобри.
24
1
 
12
 
! Отговори
Мишо преди 3 години
сценария с Навални е предварително подготвен. Употребен и безполезен Навални можеше да изиграе само ролята на сакрална жертва, помагайки да се отвлече ресурс на руснаците от Беларус. И понеже нещата в Беларус тръгнаха съвсем не по план нямаше какво да направят и задействаха Навални. Бездарна работа, проблема е че трябваше остана в руска болница ......... сега с манипулацията на резултатите ще им е сложничко! Баба меркел ЦРУ я държи здраво за топките, ха ха ха ха ! Сересета, бате!
23
0
 
11
 
! Отговори
Ха-ха-ха... преди 3 години
МИ-6 вече тотално се провалиха. Не можаха да отровят нито Гебрев, нито Скрипал, а сега и Навални не можаха да отровят. Изглежда, че и тези от лабораторията за БОВ в Солсбъри също се провалиха защото един ,,Новичок" не могат да направят като хората. С тяхното производство службата им за убиване все се проваля. Те затова някога убиха принцеса Даяна с катастрофа, за по-сигурно. А какви служби имаха някога - един българин, неудобен на Англия, с чадър го убиха.
22
0
 
12
 
! Отговори
дядо Киреза преди 3 години
Господи,колко педекюри има в нашето тъпо правителство...Педекюрът Навални сам се накоприл,но свалят отново на Русия...Притрябвал им крадецът Навални,той трябваше отдавна да е влязъл в панделата,но на властта беше нужен на свобода...Та този педекюр нямаше и 2% поддръжка...Той беше нужен на правителството,защото крадеше гласове от либерастите...Време е нашите педекюри да се откажат от *** тъпотии....
21
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бабичката се провали в Беларус и сега в злобата си тръгнала с Русия да се заяжда.Ама какво да очакаме от дърти психопати.Да си взема там отрочето Навални и да си го дундурка колкото ще.Добре че Путин не обръща внимание на подобни комични изтерясвания.
20
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А с кашоги какво стана? Нещо бързо го забравихте!
19
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бабушкера Меркел пръдна.Що нашите слугувници да не се наакат.