Москва да даде на ОЗХО цялата информация за програмата "Новичок"!

НАТО: Използването на химическо оръжие - неуважение към човешкия живот
4 сеп 2020 17:15, Елка Василева
77
Москва да даде на ОЗХО цялата информация за програмата "Новичок"!
Снимка: архив, БГНЕС

Съюзниците от НАТО се споразумяха, че Русия трябва да сътрудничи пълноценно в ръководеното от Организацията за забрана на химическите оръжия (ОЗХО) разследване на отравянето на Алексей Навални. Това съобщи на пресконференция генералният секретар на алианса Йенс Столтенберг, цитиран от Ройтерс.

Още по темата

"Всяко използване на химическо оръжие показва пълно неуважение към човешкия живот и е неприемливо нарушение на международните норми и правила", каза на пресконференция Столтенберг след заседание на посланиците на страните членки.

По думите му държавите от НАТО са се съгласили, че "сега Русия трябва да отговори на много сериозни въпроси" и трябва "пълноценно да сътрудничи" с ОЗХО в "безпристрастно международно разследване".

Генералният секретар на пакта каза още, че съюзниците призовават Москва да предостави на ОЗХО цялата информация за програмата "Новичок".

"Отговорните за тази атака трябва да бъдат подведени под отговорност и предадени на правосъдието", добави той и заяви, че отново сме свидетели на нападения срещу "опозиционни лидери и критици на руския режим", някои от които "даже са убити".
 

/БТА/

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
1
 
2
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
До diana21Нямам претенцията, че обхващам картинката като цяло и в подробности! За това би следвало да разполагам с база данни! А не разполагам! Ползвам достъпна информация! Не държа и всички, които се изявяват тук да са съгласни с мен! Нека всеки мисли с главата си!
45
1
 
7
 
! Отговори
хайде я преди 3 години
Та тия да не са по човечни от Туруман
44
12
 
0
 
! Отговори
diana21 преди 3 години
До Анонимен 41Нека не гледаме назад, по-добре е да сме с лице напред...Нищо не е забравено, руснаците също имат свои грехове в Украйна...Важното е да се опрости миналото, да се разбере и да не се повтаря лошото за да се продължи напред...Путин не е идеалният президент на Русия, но той забърка голяма каша в Украйна и е най-добре сам да си я оправи...Ако руснаците се справят с шовинизма си, могат бързо да намерят истинското си място в световното семейство...
43
1
 
7
 
! Отговори
грденаря преди 3 години
да *** знаите,има реп-тили у хамериката и то с лопата да ги копаш
42
0
 
7
 
! Отговори
До топол м преди 3 години
Ядрените бомби над Хирошима бяха пуснати от Хари Труман................но той си беше един масон и глобалист....................Рузвелт беше много по-свестен от него!!!
41
1
 
3
 
! Отговори
До diana21 преди 3 години
Не я разбираш политиката..................хаха..................отивай в кухнята да готвиш!!!
40
5
 
2
 
! Отговори
diana21 преди 3 години
До да,да ама неИма истина в думите ти, но не си съвсем прав! Според мен, Русия просто не може да разбере отношението на Запада към нея след като тя разруши страната си в отказ да върви по тоталитарния път и затова почна да се окопава и да прави разни глупости....Путин само се опитва да опази мира в страната движейки се между различните настроения в Русия, но той постигна и успехи в спирането на срива в икономиката и издигането ѝ до определено нелошо ниво в момента....Ще видим!
39
0
 
7
 
! Отговори
смешни преди 3 години
нещо друго не могат ли да измислят ами дъвчат това, ФАЩ,ще отровят и Меркел само да не стане Северен Поток 2
38
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
България е членка на НАТО незаконно, без референдум, там ни вкара един антибългарин и предател Соломон Паси.................един ревлив лигльо, който плака при пиемането ни в НАТО................караше един картонен Трабант................гадината долна.............и се правеше на много интересен с тоя Трабант !!!
37
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
До Анонимен 38Няма доказателства и гаранции за каквото и да било! Ако имаха нещо истинско немците щяха да бият огромен тъпан, а те какво - "новичок"! Имаше писания по форумите, че си имал заболявания, от които такъв припадък може да се случи! Може, не разполагам със здравната книжка на човека! Това също би следвало да се публикува, но надали!
36
0
 
4
 
! Отговори
топол м преди 3 години
Хироши,и Нагазаки а,ами войните в други държави а,клеймо гад-но а,Салвадор Алиенде а,Ч Гевара а и др.и др.
35
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НАТО и западните държави подкрепяха фашистите в Украйна............от "Десен сектор", бандеровците и гадните полски, католици, които убиваха руски деца и жени в Източна Украйна...................сега тръгнали да ми учат на морал................лицемерите гадни!!!
34
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НАТО тръгнали да учат на морал.............................тия гадини, дето убиваха мирни деца, жени и мъже в Белград с бомби с уран.........................и защитаваха албанските терористи..................няма кой да им повярва!!!!
33
0
 
12
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
Този дето ми клика /-/ да каже кой е собственик на Украинския "НАФТОГАЗ" и получава транзитни такси за руския газ! Подавам жокер - компании на Джо Байдън! Какво търсеше синът му в Украйна не толкова отдавна!?
32
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи това отравяне беше за да покаже на Запада с какво разполага Русия. С един куршум, два заека. Май англичаните нямат такава химия и леко се припотиха.
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да даде, ама ако не ще? Ще бръкнете с пръчка на мечока под опашката ли?
30
13
 
3
 
! Отговори
Русия в ЕС ? преди 3 години
Русия заслужава по-добра съдба. Тъжно е да си най-голямата по площ и ресурси държава на земята и същевременно една от най-бедните. Мястото на Русия е при цивилизованите държави в ЕС и после заедно в НАТО , но естествено без сегашното недемократично управление в Москва.
29
3
 
3
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 3 години
Е как ще стане тази работа?Все едно Путин да изуе ***!
28
1
 
5
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
До diana21Украйна - "НАФТОГАЗ", Майдан, Луганск, Донецк, Беларус - Лукашенко! Заигравките между Щатите, Англия и Русия не спират! Поляците, които мразят руснаците също са част от пъзела! Изобщо тоя Навални е като Елена за Троянската война! Има ли нещо за Елена след края на войната - НИЩО! И с него ще е същото - употребен и забравен!И тогава и сега всичко е за ресурси /горива, вода, територии, пазари.../, влияние, власт! И следват санкции!
27
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хахаха и Москва веднага се съгласява само да зареди флашката еиии подгряват ви стара манджа руснаците ако искаха да го убият да са го направили не да го тровят пък и да го предават на Берлин и дрън дрън...... Толкова е смехотворно всичко.