Путин отмени традиционната "пряка линия" с руснаците

На нея хората могат да изложат недоволството си на живо
9 сеп 2020 22:45, Петя Славова
33
Путин отмени традиционната "пряка линия" с руснаците
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин отмени традиционната си годишна "пряка линия" по телевизията с въпроси и отговори на зрители, която трае по няколко часа и дава възможност на руснаци да изложат недоволствата си на живо, предадоха Франс прес, БТА и ДПА.

Тази "пряка линия" се е състояла всяка година от 2001 г., без 2004 и 2012 г., и дава повод на Путин да обещава, че ще уреди проблеми на частни лица, да се скара на представители на местни власти, а понякога и да споделя подробности от личния си живот.

"Може да се каже, че през последните месеци президентът постоянно беше в пряка връзка" с населението, обясни говорителят на Кремъл Дмитрий Песков.

Заради пандемията от новия коронавирус Путин от март води повечето си срещи по видеоконферентна връзка и по-често обсъжда текущи проблеми с областните губернатори. Тези разговори се излъчват по държавната телевизия, отбелязва АФП.

Според Песков някои елементи от "пряката линия" може да бъдат включени в традиционната пресконференция на Путин през декември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Руският президент Владимир Путин не е въвеждал "пряката линия" по телевизията като свое задължение, че да се налага да я отменя. В момента той е изключително зает. Тези дни ще му се наложи да приеме пълния с по-често негодни номера Бацко в Кремъл. И още нещо много по-важно - подготвя своята реч, която ще произнесе на 22.09.2020 г пред Генералната Асамблея на ООН. Очаквам епохална реч.
7
16
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А трябва да отговаря за:1 опита за убийство на Навални2 корупцията в РФ 3 продажбата на безценица на земя и ресурси на китайците4 провалената икономика и мизерното съществуване на крепостните5 военните провали и харчове без смисъл в Украйна Сирия и либия6 провала с ковид и десетките хиляди загинали от негоИ още за много др престъпления трябва да отговаря тоя монголоиден плъх, сврян страхливо в незнаен бункер!
6
10
 
17
 
! Отговори
Джо преди 3 години
Понаакал се е от страх тоя плъх!
5
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
20 двойника на Путин и ни един не ще да отговаря на въпросите
4
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Петя Славова се завърна.Ще трие яко коментари. Ще манипулира събитията в полза на Властта.
3
4
 
6
 
! Отговори
vlady преди 3 години
Да се обръщат към архиерея на епархия Русия архиепископ Йезрас Нерсисян или направо към неговия брат католикос Карекин II Нерсисян, върховен арменски патриарх.
2
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано да е по здравословни причини.!
1
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Време е да го балсамират !