Навални се възстановява, вече може да говори

Засилена е охраната на болницата, в която е настанен
10 сеп 2020 11:00, Елка Василева
89
Навални се възстановява, вече може да говори
Снимка: архив, БГНЕС

Руският опозиционер Алексей Навални се възстановява от отравянето с нервнопаралитичното вещество "Новичок" и вече е способен отново да говори, съобщи днес сп. "Шпигел", цитирано от Ройтерс.

Още по темата

Критикът на Кремъл е лекуван в берлинската болница "Шарите", след като му призля по време на вътрешен полет в Русия миналия месец, припомня БТА. Германия иска обяснения от Русия за станалото, но тя отрича да е замесена по някакъв начин.

Списанието съобщи, че полицейската охрана на болницата е била засилена, тъй като се очаква Навални да има повече посетители с подобряването на състоянието му.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
7
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Засилена е охраната на болницата, в която е настаненСтрах ви е да не избяга,преди новата порция дрога?
61
4
 
1
 
! Отговори
1 преди 3 години
До ПроСоТо".Разсъжденията ги остави на други,на теб не ти се отдават.."На теб Българския език не ти се удава. Неграмотно червено СПТУ.
60
2
 
0
 
! Отговори
да се помолим за ЦЦ преди 3 години
по-интересно е къде в кома е абсолвентът на Училище Вършачка , гр. Вършец, Цвюъро Цвюъраноф, защото неговат реална или виртуална кома е преградатата към сейфа, подземния трезор на Будалис Будколизов
59
2
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До ПроСоТо-нещастнотоменте,което са напъна:-"Не искам да падам до нивото на западните общества.."...Имаш напредък,амбреаже!..Оставил/а си тъпите лозунги и се опитваш да имитираш начина ми на писане....абе ше стане човек и от теб некой ден,ама кога ще е ,един Господ знае.....дай сега нещо по-пиперлия!..Разсъжденията ги остави на други,на теб не ти се отдават..
58
2
 
7
 
! Отговори
Лекар от Солзбъри преди 3 години
Две таблетки парацетамол, едната сутрин а другата вечер и постродалия от НОВичок е като НОВ. Ние така спасихме Скрипал. Радвам се че колегите от Берлин са послушали съветите ни.Ако някой друг усети признаци на отравяне с Новичок да се обади на някой от денонощните ни телефони.......Ако не сте двоен агент или руски опозиционер ще получите съвет по телефона как да се излекувате в домашни условия.
57
4
 
2
 
! Отговори
Solar Power преди 3 години
До ПроСоТо: Следвайки твоята логика то ти си напълно ОК ако Путин например окупира България като заяви,че просто се предпазва от вредното влияние на НАТО ?Що не се скриеш откъдето си изпълзял :)
56
2
 
8
 
! Отговори
Алкохолик отАнтоново преди 3 години
"Навални се възстановява, вече може да говори"И първите му думи бяха: "Доооър дееен др. Радева, какво стана, я сипи още по едно"
55
1
 
5
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
браво редакцията, къде е доказателството, че е смъртоносно опасният новичок?!
54
5
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
Не искам да падам на нивото на западните общества и да СПЕКУЛИРАМ с това кой е отровил Навални. Вярно, сигурно е Путин, но той го прави само ЗА ДА ЗАЩИТИ руския народ от вредните западни влияния, а когато е така всички методи са позволени.
53
2
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Няма доказателства и гаранции за каквото и да било! Ако имаха нещо истинско немците щяха да бият огромен тъпан, а те какво - "новичок"! На Скрипал котката умря от глад, не от "новичока"! Влезли в къщата английски суперразузнавачи и пропуснали котката! Намерили я умряла след 15 дни! Имаше писания по форумите, че Навални си имал заболявания, от които такъв припадък може да се случи! Може, не разполагам със здравната книжка на човека! Това също би следвало да се провери и публикува, но надали!
52
2
 
10
 
! Отговори
Врачанин преди 3 години
Вече можел да говори ...А да пие може ли ....не ...ми кво се е оправил..
51
1
 
11
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
До ПроСоТоТе руснаците и с Наполеон така направиха навремето! Оставиха го да налази, яко да налази! И в Москва го пуснаха да влезе! И каква стана тя после - "Назад, назад моме Калино! 5-600 000 френска войска натори с костите си днешните руски и белоруски земи!
50
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми! То туй Новичок ли и? А едно време къв Новичок имаше, ееееей!С други думи, постановки от (не чак толкова висока) класа с цел опетняване на Русия. Която не е (чак толкова) луда да трови един разследващ журналист на собствена територия и с вещество, което умъртвява скорострелно.
49
2
 
13
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
айде пак за тоя РЕКВИЗИТ-"Навални"....Абе ей,всички сте достатъчно умни,що са праите на прости и не щете да признаете,че АКО Путин е искал да ликвидира тоя...симпатяга,той е могъл да го направи по десетки начини и то така,че изобщо да не разбере никой какво е станало?!За какво му е на Путин да прави тоя целия ЦИРК,в който с охота се включи половината свят?.."Реклама" ли си прави,що ли?айде не се принизявайте толкова!..
48
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 49"Като ги гледам по Черноморието .."И тая година рускините бяха евтини като съветски чорпогащник (макар и много малко).Да е жив и здрав Вовата, бая народ го споменава с добро.Венсеремос, другаре!
47
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ахахаха.А кво стана с ваксината на АстраЗенека спират я че дава странични ефекти а с на Модерна ваксината кво стана не се чува щото направо един щеше да умре от нея и го закараха в тежко състояние в болницата.
46
13
 
1
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
До Анонимен 51ЗНАЕМЕ, ЧЕ СИ СМЕШНАСЪВСЕМ СКОРО ФАЛШИВИЯ ПУТИН ЩЕ ОТРОВИ НАСЕЛЕНИЕТО С ДЕФЕКТНАТА ВАКСИНА И ТОЯ ПЪТ НЯМА ДА ОСТАНЕ ЖИВ
45
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Огромна грешка на Вовката да го пусне в Германия.Трябваше да го доубият в руската болница или да го оставят така.Но нищо има време сега е важното да се действа.Основното средство да пречукаш някого си остава пистолета със заглушител или винтовка с оптика и заглушител.
44
8
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
До Анонимен 46ГЛУПОСТ СЛЕД ГЛУПОСТ ЗА РАЗСТРЕЛ СИ И СИ ГО ЗНАЕШФАЛШИВИЯ ПУТИН И РЕЖИМА МУ СА НА ЕДНА ПЛЮНКА ЖИВОТ , НЯМА ДА ПОМОГНЕ И ДЕФЕКТНАТА ВАКСИНАСКОРО ЩЕ БЪДЕШ УВОЛНЕН СЛУГА НА ДЯВОЛА
43
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонимеНАко те набара новичок, следващата спирка е гробището. Пък ти си сънувай болници. Поредната акцийка за създаване на име на слабопопулярен политик, нарочен за "дисидент"