Навални отровен с бутилка вода в хотелска стая, не на летището

Това съобщи екипът му в коментар към видеоклип
17 сеп 2020 12:10, Елка Василева
111
Навални отровен с бутилка вода в хотелска стая, не на летището
Снимка: БГНЕС

Критикът на Кремъл Алексей Навални е бил отровен от бутилка с вода в хотелската си стая в сибирския град Томск, а не на летището, както се смяташе досега, предаде Ройтерс.

Информацията беше съобщена от екипа му в коментар към видеоклип, публикуван в акаунта на Навални в Instagram.

Още по темата

Опозиционният лидер се почувства зле по време на вътрешен полет в страната миналия месец и впоследствие беше отведен в Берлин за лечение.

Според Германия той е бил отровен с нервнопаралитичното вещество Новичок. Москва твърди, че няма доказателства за отравяне, припомня БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БобиДругарю, никой не се интересува от това в казармата с какви инструкции са снабдявали полуграмотен шапкар. Ти не си експерт по въпроса и ако беше прочел поне историята на веществата от групата на Новичок, щеше да знаеш, че такива има най-различни, както и че случаи на съзнателното или несъзнателното му влияние върху хора съвсем не завършват със смърт непременно, нито става мигновено, когато умират. За политическите мотиви да бъде отровен Навални си още по-бос.
49
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само на мен ли тази снимка ми изглежда ,нещо не както трябва ? Не съм фотограф,просто ми се струва ,че е играл фотошопа.
48
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Познавам доста хора,на които след яко препиване почваше да им се гади едва по обяд на следващия ден.И то при изпит качествен алкохол. А при изпито над литър количество самогон може и до 48 часа да не станеш от леглото
47
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Боби"Трябва ли, а?"Материята която дискутираш не е дали "можеш да подкараш колата". Твоите претенции са за познаването на детайли от начина на действие на конкретни отрови. Като изключим, че трябва първо да разбереш какво конкретно е използвано (а ти не знаеш), следва да разбереш още какви възможности има за влияние на това вещество, както и какви последици. Ти не знаеш нищо от това, и вече си го призна, като каза, че не ти и трябва да знаеш и само гледаш за "цвета", за да разбереш нещо.
46
0
 
4
 
! Отговори
Бай Петко преди 3 години
КГБ се излага да бяха му дали отрова за мишки щяха му правят днес 40Новичока уж бил страшно отровен
45
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 64"знаете ли, още руския цар Николай Първи е писал, че "руското несъвършенство е по-добро от еуропското съвършенство"!!!"Затова ли най-големите руски градове са планирани от европейски архитекти, а буквално всяка модерност е доснесена от Запада? Горките, даже не знаете, че Москва и Санкт Петербург са проектирани от Западняци.
44
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Боби"На мен не ми е необходимо ..."Явно на таквиа като теб житейската филосфия ви е да се самоубеждавате, че колкото по-малко знаете, толкова по-компетентни ставате.Иначе, другарю, нещата (включително тези, за които така компетентно се изказваш), не са толкова прости колкото в мърляв наръчник за агенти и реагенти в случай на химическа и биологична ситуация. Нещата са ДОСТА по-сложни и ДОСТА по-многопластови от казармения ти опит.
43
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 61Ако ти си въобразяваш, че това не е провокация именно от тях, то тогава ти си пълен б-а-л-ъ-к!!!! А колкото до тая вода..........знаете ли, още руския цар Николай Първи е писал, че "руското несъвършенство е по-добро от еуропското съвършенство"!!! Още тогава са си били т-ъ-п-и, нелогични, меркантилни и лъжливи! Та лъжите с тая отнякъде взяла се вода, която досега не е отровила НИКОГО ДРУГИГО е не само тъ-по-ти-я, това вече е ДЪНО, ТОВАРИЩИ!
42
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Боби"Човеко не ми е нужен НАУЧЕН ОПИТ нито ЛАБОРАТОРЕН"Знам, че мислиш, че не ти е. На неграмотниците избщо нищо не им е нужно, за да приказват глупости на воля. Ти въобще някога хващал ли си сериозен учебник по Химия?Иначе, отиди в една университетска библиотека и виж количеството учебници, които хората, които са открили въпросното вещество в изследванията на Навални, са изчели. Не всички се занимават по цял ден с тролене по форумите, докато са "на работа".
41
3
 
6
 
! Отговори
до 57 преди 3 години
Така е намери се полза от Навални най накрая ,дори и когато няма голяма полза като човек които да събере достатъчно хора от русия.Въпроса че е полезен политик, дори и когато не е популярен сред сънародниците си.Все пак инвестирани са много пари в този политик и трябва да има отчет на тази инвестиция.
40
1
 
7
 
! Отговори
wild horse преди 3 години
Навални вече на никого не е нужен. В Русия има 2% гласове,освен това е наркоман и откровен пияница. САЩ решиха да го използват ,като за последно ,в опит да спрат Северен поток 2,Германия и ЕС решиха да поиграят тази игричка,за да не се карат със САЩ,но го правят ,защото нищо вече не може да спре потока- и вълкът сит и агнето цяло....Иначе да изпиеш Новичок и още няколко часа да хйодиш,да летиш..е смешничко
39
2
 
3
 
! Отговори
до 49 преди 3 години
Нещо си се объркал "Новичок" означава мистериозна неизвестна отрова на всички европейки езици,да на Руски език означава това което казваш но понеже , изречението ти е на български се подразбира българското тълкуване на "Новичок" и е редно да уточниш че използваш "Новичок " с руското му значение а не българското или европейското значение.
38
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БобиА това, че си мислиш, че защото някой ти е преподавал с мърляв наръчник в казармата, те прави експерт както някой, който е учил в университет и има реален лабораторен и научен опит, показва, че основния ти проблем не са правописните грешки.
37
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Навални добре ги тресе и им изкарва кирливите ризи- да огласиш и да покажеш, например, как гл прокурор има 2 острова с разкошни хотели ресторанти, как премина откритието им и много друго и...... за много други С една дума враговете му са МНООГО
36
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Вай вайИнтересно, че поредицата от убити противници на Путин сред които и сегашния "цирк" ти се виждат изцяло причинени от "другите", но иначе "презираш Вовата".А червено каскетче подава ли се от джоба ти?
35
1
 
6
 
! Отговори
Вай вай преди 3 години
Към Вовата се отнасям с отвращение, но този цирк с отравянето на Навални стана прекалено жалък. Очеизвадно нагласена схемичка в борба на геополитически и икономически интереси. И то толкова грубо и нагло натрапвана, че истинските извършители трябва да се търсят сред стари познайници, известни с такива методи - "агентите на короната" или каубоите. Другите обикновено си изпипват операциите по-убедително.
34
3
 
5
 
! Отговори
11 преди 3 години
"с бутилка водKа" - пропуснали сте едно "к" и всичко ще е точно.
33
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Навални е "Новата епруветка на Запада" за налагане на санкции срещу икономически и военни конкуренти.
32
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отровите от фамилията "Новичок" имат макар и умишлено силно намалена, но характерна миризма на органичното съединение на фосфора. Затова обикновено се поставя в кафе, силни спиртни напитки или салати, където неговата миризма се смесва с тази на кафето, на силния алкохол или на оцета и на другите подправки. Не съм чел някъде за съединение тип "Новичок" без миризма. Струва ми се, че пресата кръщава всякакъв вид отрова с името "Новичок". Това не е сериозно.
31
3
 
10
 
! Отговори
Ангел преди 3 години
Ако беше новичок нямаше да е жив ,а ако оцелееш ще заприличаш на зеленчук с множество здравословни проблеми какъвто е в момента Скрипал . Според мен това си е една много добра предизборна кампания .Навални е пил доброволно някакво вещество на което целта е била да го прати в кома за 1 месец . Освен това Путин не е ***.от и много добре знае ,че първо трябва да убие ИМЕТО и след това човека !!!