Русия обвини ЕС, че се меси във вътрешните работи на Беларус

Москва остава близък съюзник на Минск, увери Кремъл
25 сеп 2020 16:30, Елка Василева
42
Русия обвини ЕС, че се меси във вътрешните работи на Беларус
Снимка: архив, БГНЕС

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви, че решението на Европейския съюз да не признае Александър Лукашенко за президент на Беларус представлява косвено вмешателство във вътрешните работи на страната.

Той също така посочи, че Москва остава близък съюзник на Минск и че решението на блока няма да повлияе на тези двустранни отношения.

Още по темата
Освен Брюксел, САЩ и редица други държавни също отказаха да признаят Лукашенко за легитимен президент на страната, след като по-рано тази седмица той положи клетва за шести пореден управленски мандат, припомня БНР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
До Калеко Алеко преди 3 години
Ти си един уникален т.ъпак!!!
33
1
 
5
 
! Отговори
kireza преди 3 години
ЕВРОПЕДЕКЮРИТЕ СА БЕСНИ,ЧЕ НЕ УСПЯХА В БЕЛАРУСИЯ...АКО БЯХ НА МЯСТОТО НА ПУТИН ЩЯХ ДА ПУСНА НЯКОЛКО ОТ ХИПЕРЗВУКОВИТЕ РАКЕТИ И ЕС И САЩ ЩЯХА ДА ИЗЧЕЗНАТ ОТ ЛИЦЕТО НА ГРЕШНАТА НИ ЗЕМЯ...НО НЕБЕСНАТА КАНЦЕЛАРИЯ НАБЛЮДАВА ЩЕ УНИЩОЖИ ТОВА ХОМОСЕКС СКОПИЩЕ ОТ СЕКСИНВАЛИДИ...20.12.2020
32
1
 
6
 
! Отговори
Христо Христов преди 3 години
Интересувайки се от западното мнение, правителството на путин предава русия, и интересите на руския народ. Вместо да говори за партнери и приятелство, ако наистина защитаваше руските интереси, трябваше да вземе една тояга и млати по евроатлантическите тикви.
31
0
 
4
 
! Отговори
Радио Ереван преди 3 години
Западняците с техните пръдни си мислят, че са еталон в света за мир и демокрация.Русия и руската зона на влияние е цяла Вселена, но ще го научат по трудния начин.Имат много здраве от арменския поп.
30
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този защо не вземе да си обръсне редките мустаци? Смешен е!
29
5
 
0
 
! Отговори
АМАН от наркомани преди 3 години
Ползват се нови оръжия за масови манипулации ..Милиони ударно са отровени с пси активни нарко спец добавки..Обсебват ги с обемно обсебващи програми по телевизии вкл по первой канал на Москва..НАекоманите на власт в Брюксел подкрепят ударно подобни прояви .Вижте как разориха Либия,Сирия,Украйна с силна подкрепа за диверсиите срещу свободни страни от ООН
28
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Редовните небивалици. Нищо ново.
27
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че това кой ЕС признава за легитимен си е работа на ЕС. Виж, това Русия да казва на ЕС кой да признава, вече Е вмешателство в делата на ЕС.
26
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
1 рубла = 1 стотинка!!!
25
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пачему всекиРитаРозовитеБузки на мечето?
24
10
 
12
 
! Отговори
Ниш е България преди 3 години
Значи Русия може да се бъррка в Беларус, а ЕС не може.Хаха, ушанките са непоправимо глупави!
23
12
 
7
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
когато положим ЕС и НАТО и американската окупаци там където им е мястото а именно в плитък гроб ,тогава ще има мир и стабилност в Европа и света!Да не губим време ,стига колониализъм и чуждо управление!
22
7
 
14
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Товарищ путин да внимава, че като вземе под крилото си Лукашенко, протестите от Беларус може да преминат и границата на самата раССия и огънят който гори там да обхване и чергата на Матушката ... а иначе обвиненията Жужи не са нещо ново ... Той обвини и нас, че сме натирили двама руШки шпиони, законспирирани, като дипломати ... Обвини и Навални, че се отровил сам с Новичок ... !!!
21
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е как да го признаят за президент като така манипулира изборите, та всики разбраха !?Можеше да обяви едно 55 - 60%, а той реши да покаже на опозицията, че са гласували повече от предните избори и си написа 85% !
20
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до U 2 и ДжоГлупчовци , има една приказка "убий г лупака с мълчанието си" ... Това е за вас
19
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЕС е затънал в проблеми и корупция,но си вре носа в чуждите държави.
18
10
 
13
 
! Отговори
Долу ЕС преди 3 години
Скапания ЕС не може да реши нито един проблем а се занимава под натиска на сащ с неша които му изяждат клона, на който стои. ЕС си заминава. Само едните санкции и печатането на пари го държи заедно, но това ще свърши.
17
8
 
13
 
! Отговори
Монсеньор Бечо преди 3 години
Ще ги гази мечка, брюкселските зелки.
16
11
 
13
 
! Отговори
Ех вайна преди 3 години
Блатная гаварить паредная глупость необятная!
15
13
 
12
 
! Отговори
U2 преди 3 години
Сибирските алкаши още не са осъзнали че са победена страна и като такава никой не се интересува от мнението им. Загубихте студената война таварисчи - държавата ви се разпадна,затова си сядайте на задните части и стойте тихииичко!!!!