Меркел посетила тайно Навални в болницата в Берлин

Това показва колко сериозно възприема тя случилото се
Обновена: 28 сеп 2020 09:53 | 28 сеп 2020 09:45, Елка Василева
36
Меркел посетила тайно Навални в болницата в Берлин
Снимка: архив, БГНЕС

Германският канцлер Ангела Меркел тайно е посетила руския опозиционер Алексей Навални, докато той се лекуваше в болницата "Шарите" в Берлин от отравяне, предаде Ройтерс.

Тази стъпка показва колко сериозно възприема тя случилото се, коментира сп. "Шпигел".

Без да цитира източници, списанието пише, че Меркел е отишла да види Навални, докато траеше 32-дневното му лечение, след като той бе прехвърлен от руска болница.

Още по темата

Според сайта на списанието Меркел е "подчертала с необичайния си жест солидарността на правителството на ФРГ с Алексей Навални". Тя е посетила критика на Кремъл "при пълна секретност" в клиниката, докато още е бил на легло.Говорител на Меркел отказа да коментира информацията.

Германското правителство обяви, че тестове в Германия, Франция и Швеция са установили, че Навални е отровен с "Новичок", произвеждан в СССР нервнопаралитичен агент, и настоя за обяснения от Кремъл.

Москва отрича да е замесена в инцидента и иска доказателства за извършено престъпление.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
шмеркел - единия от конниците на апокалипсиса.
8
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До европеец западнякТи на кой свят си, Меркел вчера каза че Северен Поток трябвало да бъде завършен. Иначе лицемерно ходи да гледа Навални. Няма такава змия. Кол хубаво беше казал преди да умре: тя съсипва моята Германия.
7
24
 
5
 
! Отговори
България в НАТО и ЕС преди 3 години
Уважавам много госпожа Меркел, но смятам че не взима достатъчно мерки срещу петоколонниците русофили в България. Това племе трябва да бъде изловено и изселено в Сибир
6
22
 
5
 
! Отговори
европеец западняк преди 3 години
Браво на Меркел, тя е мъдър и опитен политик. Сега ще блокира Северен поток и ще удвои санкциите и с джуджето отровител Путин е свършено.
5
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Меркел нареди на пyдела си Макрон и на останалите клoуни да приемат мигранти и те приемат. Меркел им нареди да подпишат зелената сделка и те я подписаха. Меркел им нареди да носят маски и те носят. Меркел им нареди да "затегнат коланите" (разбирай, да обеднеят) и те затегнаха коланите, Меркел им нареди да мразят Тръмп и те го мразят. Меркел им нареди да мразят Путин, но да подкрепят Северен Поток и те го правят.
4
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази нали щеше да се оттегля? Ама не се пуска лесно кокала! И после германците били по-различни от нашите... Тази е най-голямото зло, което е сполетявало Европа от 60 години! Нейните глупости ще тегнат над Европа повече от век!
3
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това бабе е агент на ЩАЗИ! Сега се превърна в голям демократ и лидер на Европа... Айде моля ви се...
2
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Меркел е най-лошото нещо, което се е случвало на Европа от Кайзера и Хитлер насам. Хитлер поне беше патриот, а тази госпожа сякаш мрази Германия.
1
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Путин, Меркел и Навални са агенти на ЩАЗИ и КГБ Меркел е троянския кон на Путин в НАТО, обменят информация чрез хибридния агент Навални. НАТО е изтеглило късата клечка.Меркел никога няма да предаде Източния фронт, дори успешно съсипа редица държави със политиката си на отворени врати.