Кремъл се обиди на обвинението на Навални, че Путин го е отровил

Песков заподозря, че ЦРУ диктуват на опозиционера какво да казва
Обновена: 1 окт 2020 16:08 | 1 окт 2020 16:07, Нели Христова
66
Кремъл се обиди на обвинението на Навални, че Путин го е отровил
Снимка: БГНЕС

Обвиненията на критика на Кремъл Алексей Навални към президента на Русия Владимир Путин са необосновани и недопустими, а също абсолютно оскърбителни и неприемливи. Това заяви днес говорителят на Кремъл Дмитрий Песков по повод твърденията на Навални, че Путин е отговорен за отравянето му, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

Още по темата


Песков каза още, че разполага с информация, че западните спецслужби и в честност ЦРУ работят с Навални. По думите му това сътрудничество между западните служби и руския опозиционер се констатира "не за първи път и не за първи път те му дават разни инструкции".

По-рано председателят на Държавната дума Вячеслав Володин обвини Алексей Навални, че работи със спецслужбите и властите в западни държави и действа в техен интерес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хунтата от Кремъл много чуВствителна !!!...вече се обижда на "Новичок" !
31
6
 
8
 
! Отговори
към полимерите поли- преди 3 години
етилен и полипропиленС цел да спре развитието на Русия, колективният запад въвежда нови и нови санкции, а Руската Федерация продължава да развива и разширява системния стратегически процес насочен към осъществяване на дълбока преработка вътре в странатана на природните ресурси. Кремъл реализира мощен промишлен клъстер, който ще съдейства за реализацията на прехода от износа на изкопаеми суровини, към продажбата на външния пазар на дълбоко преработени продукти с восока добавена стойност.
30
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 30Затова Русия създаде Калибр, Кинжал, Буревестник, Сармат, Авангард, Пересвет, Посейдон, Циркон, Борей, Лошарик и тн. б.ок.лукПовечето от гореизброения б.ок.лук всъщност е само нескопосана анимация, дори Елдоган взе страха на Путин и днес виждаме Русия как шикалкави за Нагорни Карабах а Чавушоглу тропа с юмрук по масата на Лавров който не смее да повдигне поглед, поставяйки ултиматум на Путин да си обира крушите от Азърбайджан.
29
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-мощният производител на мляко в Европа се казва Щефан Дюрр. Главният руски млекар Щефан Дюрр е роден в живописен район на Южна Германия. Преди години той пожелал да живее в Русия, кандидатствал за руско гражданство и го полу-чил. Днес Щефан Дюрр е президент на руския холдинг ЭкоНива.
28
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пълни хамбари: Пиндостан с неудоволствие призна господството на Русия на световния пазар за пшеница. Русия изнася пшеница в над 100 държави. Тази година Русия събра 122.5 млн. т. зърно - втори резултат след 2017 г.
27
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха ха ха ха.Руска девица.. Това е оксиморон..
26
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имаше един световноизвестен русофоб, който наричаше Русия страна-безиноколонка. Времето си тече неумолимо. Русофобът умря, а Русия постепенно, но уверено се превръща в страна-зърноколонка, в страна-маслоколонка ... От 3 години Русия е на първо място по експорт на зърно, а тази година изнесе на външния пазар близо 6 млн. тона слънчогледово масло и влезе в десетката на най-мащабните производители и износители на захар. Може би скоро ще има Русия-млякоколонка, Русия-месоколонка ...
25
4
 
7
 
! Отговори
ЦРУ ИЗПЪЛЗЯВА преди 3 години
от всяка дупка гадинката. Де къде имало, нямало НОВИЧОК те все са там. А ако сериозно подходим създателят на този аналог на американския VX каза, че направо се обижда като толкова принизяват дейността му. Ако е бил НОВИЧОК даже до самолета нямало да стигне. След 5 мин щял НАХАЛНИ да говори със СЪЗДАТЕЛЯ, НАЧАЛНИКА както би казал ТИКВАТА. И не само той, а още маса народ покрай него
24
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Путин добре разбира, че езикът на силата е на почит днес. Затова Русия създаде Калибр, Кинжал, Буревестник, Сармат, Авангард, Пересвет, Посейдон, Циркон, Борей, Лошарик и тн.
23
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обидени, необидени кремълците са пътници както и създадената от тях бензоколона-държава със затихващи функции Русия.
22
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мир с помощта на силата. Ми къде е таззи сила. И кои сте вие, че казваш ние, потурко?
21
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е разумно да сравняваш такава канара като Лейба Бронщейн - Троцки с нещастна и незначителна дневална БУБУлечка.
20
10
 
8
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Ето какво мисля аз Путин е убиец, бандит и продукт на КГБ, който се опитва да използва всяка ситуация в своя полза. Всички ние разбираме кой и какъв е Путин. Ние трябва да се върнем към концепцията на Рейгън: Мир с помощта на силата. Защото единственият език, който разбира Путин е езикът на силата.Джон Маккейн
19
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ясно еГосподинчо, тая сила Русия дето толкова се прекланяш пред нея не е такава каквато ти я мислиш. НКВД по заповед на Сталин прави 9 безуспешни атентата срещу Троцки и накрая плащат на един мексиканец да им свърши работата.
18
5
 
10
 
! Отговори
Ясно е преди 3 години
Уважаеми все още мислещи същества, как си представяте сила като Русия с толкова много възможности да иска да ликвидира някой и той да оживее,всички тези провокации и представления обиждат мислещи те хора.
17
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Твърде логично и близко до ума е, че Алексей Навални работи със спецслужбите и властите в западни държави и действа в техен интерес.
16
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На срещата с Литвиненко в суши ресторанта в Лондон, гереуецът дошъл с една майнунка. По едно време маймунката се вторачила в Литвиненко и му намигнала с едното око. И Литвиненко й намигнал с едното око. После тя му намигнала с другото око и той й намигнал с другото око. След това тя си затворила двете очи. И Литвиненко си затворил двете очи. Гереуецът само това чакал и светкавично му изсипал полония в чая. Като си изпил чая, маймунката му казала с човешки глас: "Прецакахме ли те, ***?"
15
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
изобщо имали нещо за което не е виновен путин?
14
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Литвиенко е отровен по заповед от Путин защото също отдавна не е между живите.
13
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Навални е бил кьор -кьотук пиян и в тъмното е добарал някаква бутилка с Новичок, доставена му от камериерката - Плешивата Борджия с Високите токчета...