Навални категоричен: Путин стои зад отравянето ми!

Той не се страхува и ще се завърне в Русия
1 окт 2020 11:46, Нели Христова
99
Навални категоричен: Путин стои зад отравянето ми!
Снимка: Instagram

"Казвам, че Путин стои зад това престъпление, и нямам други версии за случилото се." Така опозиционерът Алексей Навални директно обвини президента на Русия в отравянето с "Новичок" пред германското списание "Шпигел".

Най-големият Критик на Кремъл бе лекуван в болница в Берлин, а лекарите там обявиха, че той е бил отровен с нервнопаралитичен газ "Новичок". Руският опозиционер беше изписан миналия месец.

Кремъл отрича да е замесен в инцидента и заяви, че все още не са му предоставени доказателства, че е било извършено престъпление, припомня Ройтерс.

Навални заяви за "Шпигел", че ще се върне в Русия.

"Задачата ми сега е да остана безстрашен. И аз не се страхувам", каза той.

Според близък до Навални политически активист на руския опозиционен лидер ще е нужен още поне един месец, за да се възстанови напълно.

Същевременно стана ясно, че Европейският съвет ще обсъди днес няколко въпроса от външната политика, сред които и отравянето на руския опозиционер Алексей Навални. По въпроса с руския опозиционер ЕС предвижда да изчака заключенията на Организацията за забрана на химическите оръжия. Едва след това е възможно да се обсъди въвеждането на санкции за отговорните за нападението.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
2
 
17
 
! Отговори
Гледах преди 3 години
дебат на тоя ( Навални) с 1 офицер от запаса. Пенсионерът го направи за смях ( тоя изглеждаше по-*** от Караянчева , по-нагъл и неадекватен от Нинова ) Не вярвам някой да тръгне да се занимава с такъв "лидер на опозицията"
63
3
 
8
 
! Отговори
Онзи преди 3 години
Ей мека китка, Владимирович ще те оправи, във сички дупки, споко.
62
4
 
19
 
! Отговори
РЕАЛИСт преди 3 години
Обръщам се към всички платени драскачи и рубладжии и доларджии - ВИЕ НАИСТИНА ЛИ ВЯРВАТЕ, ЧЕ АКО ПУТИН ИСКА ТОЯ МИЖИТУРКО ДА Е УМРЯЛ, той сега ще бръщолеви глупости и ще се прави на велик и то в западна Европа?Нещо не мога да ви схвана!!!
61
3
 
16
 
! Отговори
аз преди 3 години
кой си ти, та някой ще се интересува от теб и ще се опитва да те трови? това е поредната тъпотия на запада, за да покрият проблемите си в момента.
60
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спрете му пиенето на тоя явно вече и "Новичок" не му действа.
59
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За предишните избори в САЩ направиха анонимно проучване и се установи, че поне 40% от американците биха гласували за Путин, ако се кандидатира за президент на САЩ.На самите американци им е писнало от изкуфелите старци, които се бутат за президенти там и от смахната политика, която налагат.Някъде в Интернет има информация за това потърсете и вижте.
58
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Путин стои зад отравянето му, но не се страхува да се върне в Русия. Такъв оксиморон може да сътвори или психично болен или патологичен лъжец.
57
2
 
12
 
! Отговори
НавДнеАна преди 3 години
започна като Навалний- постоя като Дневалнийа са простоАналний
56
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Новичок авторите му казват, че е по вреден от ефекта от атомната бомба. Това май е най-силно действащото бойно отровно вещество.Една двадесет и осем милионна от грама от него ликвидира за не повече от минута милионен град, ако се разпръсне над него.Правете сметка как и дали е било възможно агентката на Mi6 Певчих, да го е пренесла с шишето на Нахални в самолета и до Англия. Би следвало след нея да има пътека от трупове.Западните пропагандатори добре знаят това, но надуват и надуват случая.
55
3
 
1
 
! Отговори
дядо йоцо гледа преди 3 години
До wild horseДа коментираш външния вид на някой който си отровил, е все едно да се изходиш някъде и после да разправяш че там мирише.
54
4
 
12
 
! Отговори
wild horse преди 3 години
Вижте му снимката на този. Такова огромно разочарование и страх излъчва и това изобщо не есвързано с Путин. Всичко му е станало ясно и е разбрал,че е похарчен
53
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този новичок нещо не работи или много разреден го ползват. :) Ако искаха да го убият, щеше да прилича на случаен случай, като подхлъзнване, аварийка. И защо да го убиват, могат само да го увредят. Ющенко нали състематично беше тровен и лекарите дълго се чудили какво му има.
52
2
 
13
 
! Отговори
такива на съд преди 3 години
Време е Путин да почне да ги съди в лично качество, да видим как подобни ренегати ще доказват безпочвените си твърдения, благодарение на които получават милиони от западните си покровители! Просто всеки да дава подобни на съд- да видим как ще си плащат за обвиненията и ще продават страната си! Той затова иска да се връща, защото много добре знае, че никой не го трови!
51
2
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
иначе тоя го подготвят за "жертвено агне" щом смятат да го върнат в Русия.Самия Дневални май се надява,че заради скандала,който може да настане ако тоя път НАИСТИНА го "отсветкат",ще му се размине...милия той!....
50
2
 
12
 
! Отговори
страничен наблюдател преди 3 години
Все си мисля, че ако наистина са искали да го премахнат, щяха да го направят!Нещо гнило има в цялата тази история, съшито с бели конци, но никога няма да разберем какво!
49
3
 
11
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
странно!..Такава патърдия вдига ЕС за некакъв си "бунтар" в Русия,а за това,че нашите полицаи бият,мъчат и осакатяват мирни "противници на режима" на Боко,си затварят здраво очите.което означава,че котката на Меркел е по-важна за "съюза",отколкото ние-българите..
48
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 51До АнонименА тези доказателства какви са? Някой".-----------Отговор: НОВИЧОК
47
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Путин е добродушен не вярвам!
46
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
змия -погледнете му снимката --е немам повече коментар ,,
45
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ако Путин го е наистина го пожелал....нали се сещате как просто би изжезнал без следа,, разтопен като олово или бетониран в някоя стена на язовир ,,ама те сериозно ли се опитват да ни убедят че Путин го е полуотровил но му е дал "предупредителна доза" доста наивно ..доста наивно точно по американски ...абе а оня Кашаги ли беше дето американските приятели от Сауди Арабия го чазчлениха в посолството в Турция ...не чувам западната преса да се интересува много много..но убийците ПРИЯТЕЛИ са си наши