Навални категоричен: Путин стои зад отравянето ми!

Той не се страхува и ще се завърне в Русия
1 окт 2020 11:46, Нели Христова
99
Навални категоричен: Путин стои зад отравянето ми!
Снимка: Instagram

"Казвам, че Путин стои зад това престъпление, и нямам други версии за случилото се." Така опозиционерът Алексей Навални директно обвини президента на Русия в отравянето с "Новичок" пред германското списание "Шпигел".

Най-големият Критик на Кремъл бе лекуван в болница в Берлин, а лекарите там обявиха, че той е бил отровен с нервнопаралитичен газ "Новичок". Руският опозиционер беше изписан миналия месец.

Кремъл отрича да е замесен в инцидента и заяви, че все още не са му предоставени доказателства, че е било извършено престъпление, припомня Ройтерс.

Навални заяви за "Шпигел", че ще се върне в Русия.

"Задачата ми сега е да остана безстрашен. И аз не се страхувам", каза той.

Според близък до Навални политически активист на руския опозиционен лидер ще е нужен още поне един месец, за да се възстанови напълно.

Същевременно стана ясно, че Европейският съвет ще обсъди днес няколко въпроса от външната политика, сред които и отравянето на руския опозиционер Алексей Навални. По въпроса с руския опозиционер ЕС предвижда да изчака заключенията на Организацията за забрана на химическите оръжия. Едва след това е възможно да се обсъди въвеждането на санкции за отговорните за нападението.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нахални го разадава юрист. Но нито ден не е бил на юридическа длъжност никъде, та затова са му прикачили вредната твар Собол, да се занимава с юридическите въпроси на измислената му организация, финансирана щедро от Англия и САЩ.Обаче Собол била хвърлила око на длъжността му, та бърза да се върне, преди да се окаже, че вече не е никой в НПО-то с корупционните инсинуации.В Русия няколко големи бизнесмени, на които Нахални настъпи мазола, вече са го осъдили и им дължи миларди ще го фалират.
23
3
 
15
 
! Отговори
болшевик преди 3 години
Тази скумрия ако ми платят само двупосочният билет с голи ръце ще я убия.Света трябва да се отърве от такава лицемерна лъжлива ***!Представете си този да управлява Русия ще я направи най новата държава - Съсипия....Прости хора. А, цирка с Новичок е за децата за лека нощ...
22
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така е Навални, целият свят го знае и не се съмнява в това.
21
3
 
19
 
! Отговори
4oko преди 3 години
Тая постановка е много плоска и скучна. Главният актьор е много слаб. Не си заслужава да се гледа и за без пари.
20
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В правото няма термин като казвам, всеки е невинен до доказване на противното ако тоя не може да схване туй просто правило да му дадат награда за *** нар на планетата.
19
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако Путин е искал тази пачав ра да изчезне, отдавна да е изчезнала.Ако не беше пил толкова вместо да яде поне малко, с тоя диабет, нямаше да попадне в кома.А сега с името на Путин си надува пак балоните, с надежда на следващи финансови инжекции и да полети отново. Обаче полетите с балони са капризно нещо и тепърва ще гледаме следващи епизоди на този цирк.
18
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя дори Путин не може го убие ще се наложи да го разпънат на кръст и да го погребат в една пещера и от там ако възкръсне значи туй е Месията.
17
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пълни глупости. Руската прокуратура води разследване срещу Навални, което го уличава в пране на милиони и неплащане на данъци, както че е получил 6-7 млн долара от западни фондации под формата на биткойни. Това е напълно достатъчно за Кремъл и Навални ще бъде осъден на дълъг срок. Като човек с не една съдимост и не една присъда, той няма право да се кандидатира за президенски избори. Накрая ако Путин е искал да ги ликивидира, съмнявам се че Навални би бил жив сега
16
10
 
4
 
! Отговори
Друг е проблемът преди 3 години
Кой, защо и дали е отровил Навални - на обикновения руснак не му пука. Защото всекидневието му си остава една безкрайна катастрофа. От векове.Я малко статистика по този случай - Путин е във върхушката 24 години, Лавров - 26, Шойгу - 30, Медведев - 20, Патрушев - 21, Матвиенко - 22, Кудрин - 24. Само още мъничко време им трябва и ще оправят всичко. Само още толкова.
15
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Путин не е очаквал самолета да кацне аварийно и затова Навални е отървал кожата.Дано пилота нй саволита не падне от някой балкон !
14
14
 
3
 
! Отговори
ЦРУ преди 3 години
ЖЕРТВИТЕ на злобното джудже - НЕМЦОВ.....НАВАЛНИ.....ЛИТВИЕНКО....БЕРЕЗОВСКИ....СКРИПАЛ.....123-*** разследващи ЖУРНАЛИСТИ....ПОЛИТКОВСКАЯ......ген. ЛЕБЕД.....20 ГЕНЕРАЛИ - противници на Кремъл....3-*** руски ДИПЛОМАТИ.....и т.н...и т.н....и все го хващат ...КГБ-ският НЕКАДЪРЕН КОМПЛЕСАР !
13
2
 
13
 
! Отговори
Хаха преди 3 години
Путин, тоя не го знае, че съществува.
12
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами като стои Путин зад твоето отравяне що си жив, а не си умрял, първо *** да ти направим аутопсия и ще разберем повече.
11
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Достатъчно е да му видя физиономията на Навални и всичко е ясно...
10
3
 
15
 
! Отговори
Ельоменат преди 3 години
Мислете бе хора. Навални в Русия е като Сидеров в България. Едно голямо кречетало. Само вдига пара и се прави, че работи. Нито там Путин иска да го убива, както тук Борисов няма намерение да убива Сидеров. Те са като придворни шутове за тях.
9
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ааа, лъже мръсникът!След като нарочно се нагълтал с новичок, звъннал на Меркел, да дискредитира царя...Не можа да се отрови макар...хаха, разбира се, сарказъм е това към рубладжиите. Жалки са постовете ви.
8
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На летището са го видели Путин зад Навални със една голяма плетена дамаджана със коркова тапа запушена.
7
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
кой е луд да трепе опозиция с 3% тя му е нужнасамо че на вашингтон не му върши работа и търсят друго магаре на което да заложата тоя по случайност остана жив - мацкато дето го съпровождаше и след това духна към германия не си е свършила работата
6
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
О, пак статии за циркаджията. Тоя става само за клоун и то в треторазряден цирк.
5
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** им е виновен за всичкоособенно след като възстанови армиятаа тоя *** началниците му искаха да го отровят но не успяха а и той няма друга алтернатива освен да плюе путинфакта че в президентската кампания на краваршингтон постоянно присъства путин е показателенпъхнал им е чадър в *** и сега щи го отваря с помоща на киайцитекрадливите кравари като видят че немогат да грабят както у нас правят война ама с путин не им стиска- гледят да набутат някой балък