Навални с първо видео интервю, обяснява защо са го отровили

Здравословното му състояние доста се е подобрило
6 окт 2020 15:14, Елка Василева
51
Навални с първо видео интервю, обяснява защо са го отровили
Кадър: YouTube

Критикът на Кремъл Алексей Навални даде продължило повече от два часа видео интервю за руски блогър в социалната мрежа YouTube. Това беше първата му поява на видео, откакто беше изписан от берлинска болница, предаде Ройтерс.

Навални каза, че здравословното му състояние доста се е подобрило, а лекарите са били изненадани колко бързо се възстановява.

Още по темата

Той обаче заяви, че ръцете му силно треперят и се лекува чрез физиотерапия.

Навални изрази убеждение, че руските разузнавателни служби са го отровили с нервнопаралитично вещество, защото властите го смятат за заплаха преди парламентарните избори догодина.

"Те разбраха, че имаше големи, големи проблеми, заплашващи ги преди изборите за Държавната дума", заяви той.

Навални каза, че не знае как веществото е проникнало в организма му, но добави, че може да е докоснал нещо.
/БТА/
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Явно не са го отровили правилно.
36
4
 
5
 
! Отговори
Ron Burgundy преди 3 години
АУУУУУ невероятна заплаха си ти гъбо сороссоидна за Путин. Басни за слабоумници. Навални, който събира по малко от 1% гласове е заплаха. Продажник и западна ***.
35
3
 
5
 
! Отговори
Идеалист преди 3 години
Добре, че западните служби не са го отровили с руски новичок. Тровен е с имитиращ продукт.
34
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След като новичока има 0% смъртност защо твърдят че бил отрова? Той е просто подправка. Пък навални се натровил с евтина водка.
33
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След като новичока има 9% смъртност защо твърдят че бил отрова? Той е просто подправка. Пък навални се натровил с евтина водка.
32
3
 
10
 
! Отговори
unknown преди 3 години
Ей това да си продаде човек душата и да застане срещу собствената си страна май не е никак лесно , трябва и да се тровиш сам даже вече , много изисквания станаха , не е както беше при Иван Костов просто да прибираш в джоба и да зидваш мемоари след това , сега искат и от теб да свършиш нещо :DИли накратко, абсолютен фарс заради северен поток и Украйна ...
31
2
 
10
 
! Отговори
Krom преди 3 години
Тоя Путин ще се окаже "много тъпо парче". Вместо да използва добрия стар Драгунов, след който възстановяването е между много трудно и съвсем невъзможно Новичок та Новичок. А то страховития Новичок, нито един от вразите му не срази. Как стигнат до Германия или Великобритания примерно и възкръсват. Не мога да го проумея. Дали пък верно е "толкова ***" или цирка е евтин?
30
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Г-н Навслни се опитва да лъже с трици маймуни. Химическият състав на фамилията Новичок е различен, но в основата му са фосфорорганичните съединения, към които спадат и инсектициди, сидржащи фосфор и хлор - Би-58, дурсбан, нуреле дурсбан и т.н. Характерно за тях е острата им миризма и бързият ефект на отравяне - още в началните часове. Интересно как немските лекари са "забравили", че повечето хапчета и др.лекарства са несъвместими със силен алкохол и след 7-та водка изпиването на хапче е отравяне
29
4
 
17
 
! Отговори
Заплаха за кого? преди 3 години
И защо му е на Путин да отстранява от парламентарни избори политик, който на предните избори не е получил и десет процента от гласовете? Все едно някой да се опита да отстрани от следващите избори Марешки. Това просто не си струва труда.
28
5
 
10
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
Навални дори не се опитва да обясни защо са го отровили точно тогава, когато се е прибирал в Москва от сибирския град Томск, където разкрил някакви местни далавери. Поне на мен ми изглежда много по-вероятно някой от местните далавераджии да се е решил да го отстрани преди той да стигне до Москва.Но да се обвини Путин е много по-ефектно. За запад никой не се интересува дали някой Иван Иванич от Томск е корумпиран.
27
2
 
9
 
! Отговори
Мен преди 3 години
Явно КГБ е много слабо и не може да премахне един не охраняван човек и то на неина територия. Не ми се вярва но все пак стават чудеса. Мисля че ако Кремъл го смяташе за заплаха е почти невероятно да оцелее. Примери много а най яркия е Степан Бандера при все че е бил под закрилата на американците дори не са разбрали че е откровен
26
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Навални изглежда много зле външно, тая отрова му е съсипала здравето. На отровителката Русия ще й се връща лошотията! Путин се самозабрави вече.
25
9
 
10
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
До Докоснал го еИмаше и версия, че са намерили "новичока" по бельото му! По руските сайтове имаше здраво ръчкане и смях по въпроса за долните му ***, та го смениха на чайче, бутилка с вода от хотела...! Сега бил намазан на нещо!? Като се знае от създателя на "новичок", който сега живее в САЩ, че е от няколко съставки и трябва някак да се запали или гръмне за да стане реакцията и да се получи "новичок", направо си е чудо как в Томск /Омск/ не са изпукали още хора около него! И гръм не имало!
24
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Навални предлага на руснаците да станат пак крепостни селяни на руските олигарси и на западните корпорации и правителства от Англия, Франция, САЩ, Германия, както бяха преди 1917 година.Слаба държава, без военна индустрия.
23
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отровили са го, за да обвинят Путин.
22
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прав си е .Огромните протести в Хабаровск ги отразяваше непрекъснато всеки ден.Говореше истини, които дразнят комунистическото ухо на Путин.
21
7
 
12
 
! Отговори
wild horse преди 3 години
Защо ли се влагат толкова пари за Новичок,щом никого не убива,коса от главата не пада,дори диария няма. Има световен план да ни направят ***,но малко избързват,още не сме затъпяли до нужното ниво....
20
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Англичаните са видяли че е безполезен жив защото никога не може да получи обществена подкрепа, затова са го отровили за да обвинят путин, обаче английския новичок е менте и досега има 0% смъртност.
19
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Запада вече е избрал следващото вещество и е направил анализ. Бързо да се връща в Русия, че веществото изветрява.
18
6
 
5
 
! Отговори
Докоснал го е преди 3 години
Или го е докоснал или го е барал. Може да го лапал нещото. Не знам.