Руски военен хеликоптер е свален в Армения

Двамата членове на екипажа му са загинали
94
Руски военен хеликоптер е свален в Армения
Снимка: БГНЕС

Руски военен хеликоптер е свален днес над Армения, недалеч от границата с Азербайджан.

Двамата членове на екипажа му са загинали, обяви руското министерство на отбраната, предадоха световните агенции.

Хеликоптерът Ми-24 е бил ударен по време на стрелба с преносим зенитен ракетен комплекс. Той е бил поразен, докато е придружавал колона от превозни средства от руска военна база в Армения, недалеч от границата с Нахичеванската автономна република в Азербайджан, съобщава БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


94
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Три часа след падането на хеликоптера азерите и арменците подписаха мирен договор в присъствието на Путин и замразиха позициите на войските си. Руснацитре пратиха 2000 миротворци с 450 единици техника на разделителната линия и ще останат там 5 години с право на продължение. А Ердоган се разплака, че не са го поканили на подписвнето на мирния договор и на коктейла след него. От това се видя кой колко струва и какво може. Турчетата да не врякат много, щото се видя какво могат.
61
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Хахаха 76Идва 1991, паметна година -смъртта на империята на злото СССР.Възникват десетки нови държави, с признати граници.--------Верно ли?И колко десетки държави са възникнали?
60
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Путин ще се направи че нищо не е станало защото го е страх от Турция. Азербайджан предложи компенсации на Русия за двамата загинали пилоти и за разбития курник Ми-24.
59
11
 
8
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Като се има предвид какво се случи на Турция след свалянето на руския самолет,азерите трябва много да се замислят какво ще правят.Щото едва ли ще понесат едни санкции.
58
14
 
12
 
! Отговори
nimportequi преди 3 години
Не са го свалили а сам е паднал понеже е летяща болшевишка скрап.
57
10
 
10
 
! Отговори
Хахаха преди 3 години
Пашата .. при Одрин ревахте като ханъми !След Ататюрк, Турция и България са били, са, надявам се да останат добри съседи.Дори Ердоган пази това правило !!!
56
8
 
12
 
! Отговори
Хахаха преди 3 години
Царска Русия е била империя.Идват Ленин и Сталин, и създават СССР, съответно дават държавен суверенитет на 15 държави и няколко области.Междувременно, Сталин розселва десетки народи и прихвърля територии една на друга, включително Нагорни Карабах.Още п.ез 1986 по времето на Горби стават първите стълкновения.Идва 1991, паметна година -смъртта на империята на злото СССР.Възникват десетки нови държави, с признати граници.А проблемите остават, забъркани от комунисти и национал-социалисти
55
14
 
2
 
! Отговори
Пашата преди 3 години
Ако тръгна да говоря за българите юнаци ,и се сещам само за ,ракия ,и комшията,и ,........,.,.абе не ставате
54
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Турчаляците в коментарите си проличаха.
53
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Зеленски е с ковид , байдън с деменция, тръмп току що уволни военният си министър заради либерастията му. Оня искал да сменя имената на базите заради бляк лив метър.
52
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Армения има руска база, вертолета се е прибирал там. Азербейджан вече се извини. Ердоган да трепери, че е в нато пък Армения е в блока за сигурност на Русия.
51
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 1ъНье
50
7
 
7
 
! Отговори
преди 3 години
Дали не сбъркаха азерите ?
49
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААТи внимавай в картинката,че и турците да не станат пушечно месо, както те правят с хората от руските републики! Защото вчера един военен от Англия каза ,че риска от трета световна война е голям,а преди това Китай каза на китайците да се готвят за война! Нещо се мъти и гледай да не направят всички хора на пушечно месо и не влизайте в огъня,няма нужда!
48
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
на 31-ви август 1939 год. "германски войници" "нападат" от полска територия тогава намиращия се на германска теротория гр.Гливице . сигурно и руския хеликоптер е имал "руски" екипаж . стар номер ..
47
19
 
9
 
! Отговори
Inatut преди 3 години
Руски зелени човечета на пастет.. страхотна новина.
46
4
 
5
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
СЪРБИЯ И КОСОВО ТРЯБВАШЕ ДА БЪДАТ ОСТАВЕНИ ДА СЕ ИЗБИЯТ!!! НИТО КОСОВО НИТО СЪРБИЯ ЩЕШЕ ДА ЛИПСВАТ НА НЯКОГО!!--------------СЕГА СЕ ТРЕПЯТ АРМЕНИЯ И АЗЕРБАЙДЖАН НО И ТУРЦИЯ И ДРУГИТЕ СЕ ЧУДЯТ КАК ДА СЕ БЪРКАТ В ТАЗИ ВОЙНА!!!
45
11
 
10
 
! Отговори
Kubilay преди 3 години
Ох, мужжиците не разбраха ли да не летят с ръждясалите си ламарини около турските граници? Все ще се намери кой да ги свали, а пилотите и да катапултират долу чака сопата. Шуша падна, на сто км сме до Хенкенди, Карабах е турски. Арменците си мислят, че турците ще се двуумят за братята си. Това е един народ, армяни. И зад тях цяла умма. Къде сте тръгнали с ръждивите уазки? Пашинян прати децата ви на сигурна смърт. https://youtu.be/961T1m_LP2M
44
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 54"По твоята логика, Индия,САЩ,Турция,Англия и много други държави трябва да се разцепят, защото там не живеят само местни хора, а различни националности?"Я кажи какви "националности" живеят в САЩ така както арменци живеят в Армения?
43
7
 
9
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 3 години
Руски Хеликоптер - Лети Само в Русия,На Чужда Територия - Пламва като ЗвездичкаХА-ХА-ХА-ХААААААААААБравооооооооХА-ХА-ХА-ХАААААААААА