Двама души загинаха при пожар в COVID болница в Русия

Сградата била в процес на реконструкция
3 дек 2020 10:27, Нели Христова
7
Двама души загинаха при пожар в COVID болница в Русия
Снимка: БГНЕС

Пожар избухна в COVID болница в центъра на Москва. При инцидента са евакуирани над 20 души, двама са загинали, съобщи източник от спешните служби, цитиран от ТАСС.

Сградата е в процес на реконструкция.

Пресслужбата на московския Държавен департамент по извънредните ситуации на Русия потвърди, че при потушаването на пожара са спасени 23 души и че в сградата имало персонал, извършващ реконструкцията.

Пожарът е потушен, площта му е 100 кв. м. Първата информация за него е постъпила в 4:50 ч. местно време и до пристигането на пожарникарите вече е обхващал площ от около 30 кв. м.

В здравното заведение са настанени над 300 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 3А аз видях по Россия 24 как техните миротворци за < от час сглобиха полева болница в Нагорни Карабах!
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Първата информация за пожара е постъпила в 4:50 ч. московско време и до пристигането на пожарникарите е обхващал площ от около 30 кв. м. Като се има предвид, че 30 кв. м. е площта на една стая, може да се твърди, че МЧС е действала светкавично.
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
През лятото, за 3 седмици, руснаците построиха инфекциозна болница на площ колкото половината село Учиндол. Министерството на отбраната на РФ построи общо 19 подобни болници на цялата територия на РФ - от Камчатка до Калининград, които работят, лекуват пациенти и помагат за овладяване на пандемията.
1
5
 
3
 
! Отговори
2 към 1 преди 3 години
Точно са най-пропадналата държава в света,те ако са най-пропадналата в света,то ние навярно във вселената ...там 4 пъти те хранят и не с филия с мас за закуска и вечеря ...без вечеря кактое в София в някои болници и не се плаща нито една стотинка за нищо.Много си закасъл с виждането на нещата в света -повечко чети,по-малко пиши -писател второкласник..