Ретроградният Меркурий идва - какво ви очаква?

Вижте хроскопа за зодиите от Овен до Лъв
Обновена: 23 яну 2021 19:14 | 23 яну 2021 19:14, Иванка Гъркова
14
Ретроградният Меркурий идва - какво ви очаква?
IStockphoto

"Посрещнете 2021 г. - същата като старата". Сигурно сте виждали колажи с този текст в социалните мрежи. Заради продължаващата пандемия, за мнозина следващите няколко месеца ще са напрегнати и те трудно ще могат да си направят сериозни планове. За това положение ще допринесе и ретроградният Меркурий, който ще настъпи съвсем скоро.  

Планетата ще навлезе във въпросната фаза на 30 януари (във Водолей), която трябва да продължи до 21 февруари (в Риби). Очакват се затруднена комуникация, спънки при изпълнението на цели, проблеми заради недоизяснени отношения, лоша търговия... За някои тази новина носи безпокойство, но истината е, че не всички представители на зодиака ще имат проблеми през този период. Някои ще преминат през него по-леко или безпроблемно. Ето кои! 
 
Ретрограден Меркурий - какво да очакват зодиите от Овен до Лъв? 

Овен
 
Овните лесно се палят и не са от най-търпеливите, но сега ще трябва да го направят, за да се справят със силата на ретроградната планета. 
 
Бъдете внимателни с колегите и се опитайте да работите в екип, за да има ефект от труда ви. Пестете думите си, защото острият ви език може да ви донесе врагове. Преди да изразите на глас какво мислите, преценете последствията от това. 
 
Телец
 
Докато ретроградният Меркурий ще се отрази негативно на работата на Телците, линичният им живот ще остане непокътнат. Те ще имат проблеми с проекти и общуването с околните няма да им върви. 
 
Не започвайте нови начинания, а разгледайте някои стари ваши идеи и потърсете начини да ги усъвършенствате. След края на ретроградния Меркурий ще имате по-голяма енергия и яснота в кои насоки да действате, за да имате успех.
 
Близнаци
 
Близнаците, по принцип, често променят мнението си и са със странно поведение. А заради Меркурий, сега е по-добре да забавят малко темпото. 
 
Какво да очакват още Близнаците, Раците и Лъвовете, ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
huh преди 3 години
не разбрах кога пада Меркурий!?
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Последният път при ретрограден Меркурий гербавите загубиха президентските избори.Сега пак идат избори? Случайност? НЕЕЕЕ! Съдба е!
9
0
 
11
 
! Отговори
ДА МУ МИСЛИ ТИКВАТА преди 3 години
Само той им вярва на астролозите. Нали с това начално образование все другите му казват какво да прави завалията
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чакайте, нали казахте, че тая година нямало да има ретроградни планети? Какво стана?
7
4
 
3
 
! Отговори
гербер преди 3 години
Очаква ни топла пролет и разгромяваща победа на изборите!:))
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мислех, че се шегуваш, но може би наистина си невероятно неграмотен! Дори не се разбира какво искаш да кажеш.
5
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Със две думи свикнахме на глупости и очакваме всеки простотия нищто не ни учудва вече и доброто и лошото е при хората не по гората
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега заради ретрограден Меркурий ГЕРБ ще имат извинение за всички калпави строежи.Чакаме смешки и по южната дъга скоро.
3
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Единствено със което трябва да се съобразява лава е работата от вкащти и приятелката във бг друго не е важно всеки слага глупости във нета не сме длъжни да се да съобразяваме със целя свят въпреки че знаем че сте занесли и близки нема дерт нека всеки прави кво иска
2
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Очаква ни масово погиване на тикви!След 04.04.
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не се притесняваме знаем кви глупости щте се опитваме а и. Някои същото да не злоупотребяват със доброта на хората ако при некои езика е пеоерлив то при други много навици са такива няма как хората да не се защитават не сме длъжни да слушаме и гледаме глупости които меко не спира ако искаме да сме добри и да има добри приказки то тогава и други да спрат да слагат глупости макети и така нататък обиди искате добро абдавате негативи нема идеоти вече