Навални vs. Путин: Политическо джудже срещу огромна фигура?

На протестите в Русия преобладаваха непълнолетни, каза проф. Захари Захариев
25 яну 2021 23:15, Анисия Иванова
111

Руският президент Владимир Путин отрече да притежава дворец. Защо Навални твърди, че има такъв?

"В случая трябва да говорим за едно политическо джудже срещу една от основните политически фигури в съвременния свят. Това, което минава в Европа като протести, са едни печални хороводи, които показват, че обществото не му е до това какво е казал Навални, какъв филм е пуснал, кой е собственикът на този дворец", каза международният анализатор проф. Захари Захариев за "Денят ON AIR".

Още по темата

Според него силно впечатление прави съставът на демонстриращите.

"Като изключим Санкт Петербург и Москва, доста семпли и скромни бяха в другите по-големи градове. А що се отнася до първите два града - преобладаваха хора, които са под 18-годишна възраст. Интернет културата дава своето отражение върху онова, което се случва около нас. Това показа и как психиката на обществото започна да изтрещява под натиска на Ковид-19", допълни проф. Захариев пред Bulgaria ON AIR.

Той посочи, че зад интереса, който предизвика Навални, седи една много сериозна машина, която е целенасочена и финансирана от определени централи.

"Няма да има продължаващи протести. Изяви може и да има. Ако има предизвикателства пред Путин - те не са по отношение на този псевдо дворец. Руснаците бавят като десерт и ще ни съобщят в близките дни кой е собственикът на този огромен комплекс", допълни експертът.

Проф. Захариев смята, че става въпрос за нова огромна резиденция, която е на руската държава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Двореца не бил негов и на кой да е с държавна охрана и зона забранена за полети. Айде джуджи, нали си голям шеф, кажи на кой е двореца.
6
17
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На русофила Захари Захариев и двамата му синове са на запад с рублите, които му дават за да плещи подобни неща.
5
16
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И нас какво трябва да ни вълнува тази словесна диария на един отявлен путинофил, член на БСП?
4
21
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Путин Путин големия държавник ала бала280 лв. минимална заплата в Русия след 20 години Путин.Бойко е 10 години премиер и минимума тука е 650лв.
3
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой му дреме за тия двамата???
2
24
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Путин джуджето срещу Навални
1
11
 
13
 
! Отговори
Перник лагер преди 3 години
Швейцарската сателитна система за подслушване Onyx, успява да дешифрира Факс, изпратен от египетското посолство в Лондон. От документа става известно за съществуването на тайни затвори на териториите на Румъния, Украйна, България, Косово, Чехия, Полша, Германия. България, Словакия, Румъния и Унгария отричат съществуването на концентрациоанни лагери на териториите си.