Кремъл: "Дворецът на Путин" бил собственост на предприемачи

Комплексът е 39 пъти по-голям от Монако
27 яну 2021 08:00, Петя Славова
83

Руският президент Владимир Путин поздрави американския си колега Джо Байдън за встъпването му в длъжност в първия им телефонен разговор.

Междувременно 24 часа след като Путин се разграничи от внушителното имение, на стойност приблизително 1 млрд. и 120 милиона евро, дойде коментар от Кремъл.

Още по темата

Дворецът, за който руският опозиционер Алексей Навални твърди, че е на президента Владимир Путин, е собственост на предприемачи, заяви прессекретарят на Путин Дмитрий Песков.

Според Песков обаче съобщаването на имената им би било некоректно. Имението е известно от десетилетие и Песков вече е опровергавал твърдения, че е построен именно за Путин, предава Bulgaria ON AIR.

Комплексът е 39 пъти по-голям от Монако, на три етажа, с басейн, сауни, хамами, СПА зона, казино, кино, обширни стаи за гости и дори изба. Според разследването на Навални ФСБ не допуска нито риболов, нито полети на самолети и дронове в района

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И какво пречи Путин да си построи дворец за 1 милиард евро? Руснаците живеят добре с 280лв. минимална заплата, Путин може да се поглези.
7
13
 
6
 
! Отговори
БАНко преди 3 години
НАВАЛНИ ИЗГОРЯ !!!СРЕЩУ ПУТИН МОГАТ ДА СЕ БОРЯТ САМО МНОГО УМНИ И КАДЪРНИ ХОРА !!! ЗАЩО ТОЛКОВА ЛЕСНО СЕ ПОДВЕДЕ НАВАЛНИ ???
6
7
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ ДРУЖЕСТВА В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ СЕ ИЗТОЧВАТ НЕПРЕСТАННО!!И 100 ТАКИВА ДВОРЦИ ЩЕ СИ НАПРАВИ ФАЛШИВИЯ КРАДЛИВ ПУТИН!
5
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Путин лъжеца. И на кои предприемачи? И защо е с държавна охрана и зоната е забранена за полети? Айде русофилите, много рубли награда за оригинална история.
4
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И с тиквата е така чели са от един и същ учебник.
3
5
 
10
 
! Отговори
Лалала преди 3 години
По скоро на един... "Предприемач" . Крупен "бизнесмен"
2
9
 
11
 
! Отговори
РАДИО ЕЛТО преди 3 години
И на мене така ми казаха звездите
1
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като къщата в Барселона. Те са си лика прилика с нашия.