Каспаров: Свободата на Навални зависи от Путин

Гари Каспаров е председател на "Обединен граждански фронт" в Русия
2 фев 2021 11:45, Ния Христова
71
Каспаров: Свободата на Навални зависи от Путин
Около 4000 души бяха арестувани. Докато си говорим много от тях са застрашени от криминални обвинения. Това каза Гари Каспаров, 11-кратен световен шампион по шах и председател на про-демократичната инициатива "Обединен граждански фронт" в Русия, цитиран от Bloomberg TV Bulgaria.
 
Има подадени сигнали, че този неделя са излезли много, много хора на улицата в руските градове. Никога досега не е имало толкова масови протести от началото на 90те насам, които тогава де факто станаха в Съветския съюз. И това беше истински шок за Путин, защото след обвинения на Навални за корупция. 
 
Има един прочут филм за многомилиардния дворец на Путин, който е най-гледания филм в YouTube днес, с над 100 милиона гледания.
 
Хората пълнят улиците, защото първо, искат да покажат подкрепата си за Навални, но по-важното е, че искат да пратят послание към Кремъл, че им е дошло до гуша от Путин. Но! Путин изгради много силен апарат за сигурност за тези 20 години и разполага с огромни средства за охрана на вътрешната сигурност в Русия.
 
Докато е на власт, не бих заложил Навални да бъде пуснат от затвора, да стане свободен човек.
 
Цялото интервю можете да гледате във видеото ТУК

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гъспаров е същото това което е Анахалний, безплодни био торбета с некакви клетки кокали и сланини, фуй!
53
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БобиПо познатия ни вече начин, когато опреш в безизходица се почва със словесната ......
52
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Боби"И какво ти е Ясно?"Ясно ми е, че даже не правиш усилия да показваш някакво подобие на нормалност: пробутването на конспиративните теории на Тръмп мисля, че са достатъчно доказателств за това за което говорех: че за лицето "Боби" просто е достатъчно да си го представи и готово. Дори не говорим за някакви спорни неща, за които трябва яко логика. Говорим за обикновени известни факти, които лицето "Боби" мисли, че може да промени просто като каже някаква глупост.
51
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Боби"В момента какво става реално. След Фалшификацията на изборите в САЩ .... "Ясно.
50
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Боби"А защо не ... "Въпреки, че не ме изненадва, че дискутираш убийство на човек по жестоки начини все едно говориш за това какви домати да си вземеш от магазина (все пак си морално напълно деградирал), и това е в рамките на вече описания ти навик да започваш да дрънкаш свободни съчинения на тема "ама то може и това", независимо от това дали "може". За фантазьора Боби всичко "може". Просто трябва да си го помисли.
49
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БобиВече съм се убедил, че ти си мислиш, че някой приема сериозно глупостите, които дърдориш тук, включително фантасмагориите и "експертните" ти "обяснения" за които си абсолютно некомпетентен. Мога само да си представя как един професионалист химик реагира на простотиите, които драскаш тук.
48
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БобиТия "обяснения" можеш да ги предлагаш пред блока ти на неграмотните ти приятелчета, на чието ниво си и ти. Даже и в руските форуми ще ти се изсмеят на глупостите, а там има доста промити мозъци, които с радост се хвърлят "За Путину!Ш. щото той ги е излъгал, че това е равно на "За Родину". Само дето за тях това е тяхната реалност, та се опитват някак си да си обяснят всичката мизерия, а ти си седнал да смучеш от запада, но си деградирал и подкрепяш диктатори.
47
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БобиДругарю, вече нееднократно съм водил тоя разговор с теб. Давал съм ти примери за разработчици на Новичок, пострадали по абсолютно същия начин като Навални.Що се отнася до това защо един диктатор е избрал да се оттърве точно по този начин от свой противник - за съжаление не мога да кажа какво е следващото, което ще измисли един откачен, но познанията ми за методите на КГБ сочат, че те винаги търсят най-човеконенавистния и отвратителен начин, само и само жертвата да се мъчи повече.
46
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Българин до БобиБоби повтаря разни фрази като "мислете", "умнико" и други, които, като се има предвид колко малко личи той да прави подобни неща, ме навеждат на мисълта, че на него доста често някой му е "набивал канчето" за това, че е неадекватен и не обръща внимание на тези неща. Подозирам, че това му е останало като комплекс, тъй че не си далеч от истината с предположението ти. Това е отделно от отвратителната му подкрепа за Убиеца в Кремъл. Там вече става дума за липсващ морал.
45
1
 
2
 
! Отговори
Българин до Боби преди 3 години
Бобчо, голям "умник" си с това "долекува"! Научи кога се употребяват препинателни знаци в нашия език! Колко ли си имал в училище по Български език, интелЕгенте?
44
3
 
3
 
! Отговори
ЕЛИ преди 3 години
НО ЗАЩО ИЗКРИВЯВАМЕ НЕЩАТА-???НАВАЛНИ Е СЪДЕН ОТ ФРЕНСКАТА ФИРМА РОШЕ ПУТИН ПЕЧЕЛИ ПО 70% ИЗБОРИТЕ----ЗАЩО ГО НАРИЧАТЕ ДИКТАТОРЧЕСТНО КАЗАНО И АЗ НЕНАВИЖДАМ ДИКТАТАРИТЕНО ПУТИН ГО ИЗБИРАТ И ТО С ГОЛЯМ ПРОЦЕНТ--ХАРЕСВАТ ГО И ТОВА Е
43
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БобиАко не го бяха отровили Навални нямаше да има повод да "не се явява".Да сравняваш неговото лечение в Германия с престой на Малдивите е низост, която само напълно деградирал като морал човек може да извърши.Между другото, адвоката му е представил документи от Берлинската клиника Шарите за това, че лечението му продължава, тъй че той не си е "измислил" нищо. Както се видя, след като лечението му приключи той се прибра в Русия (за ужас на Убиеца в Кремъл).
42
3
 
3
 
! Отговори
Кромуел 3 -ти преди 3 години
Д невалния е предател и шпионин на чужди държави.В Сибир-чо го карайте,да чyка камене
41
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Боби"Пичове имам още да се лекувам ето явих се при вас да сдам един подпис заради историята с присъдите."Адвоката на Навални е направил точно това.
40
4
 
6
 
! Отговори
Пак старата дъвка преди 3 години
Манджата Насралнни дето медиите я притоплят толкова много пъти вече вкисна и не става за ядене!
39
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"когато в някой ъгъл на америка местен съд произнесе присъда дето засяга половината свят-ами нищо козируват защото правата им са по-малки и от най малкия съд в сащ".........................Козируват, защото васалните страни се управляват от пиндостански назначенци.Пиндостан се отнася и разпорежда на т.н. суверенни държави по същия начин, по който го прави със своите щати. Все едно дали е Берлин, Брюксел или Орегон.
38
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До БобиТи не решаваш къде да се "долекува" Навални. Видяхме как "лекува" Путин.
37
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
пълно с тик.веници по диктаторска държава от америка никога не е ималодиктуват ония батета с банкитеа президентите са куклите от куклуния театърнай после си отворете очитекато кьжорави рибоци ви ловат на лъжлива стръв права на човека -свобиден пазар и други подобни измислициа ако ви е свободен пазара и нямате ваксина си купете от китай или русия ами неможете- стоите зад врата като наказани чакате огризките от големите държавинещастен народ да се остави на един алчен комунист от банкя
36
2
 
9
 
! Отговори
Чудех се преди 3 години
Чудех се кога ще крекне Гарчо-Каспарчо. С парите и ходатайствата на тоя арменски евреин Навални навремето е пратен да учи в Йейлския университет. Нахалний е дългосрочен проест на либерестаняците. Спомням си как цялото световно еврейство навремето какви ли не мърсотии направи та тоя да го направят световен шампион.
35
5
 
2
 
! Отговори
От съда преди 3 години
Навальный: Я впал в кому, очнулся, вышел из больницы, связался с адвокатом и направил вам бумагу о том, где я нахожусь, и что уведомлю вас, когда приеду. Потом закончил лечение и вернулся, что я могу сделать еще? Конечно, меня дома не было! Что я мог сделать еще?