Журналист: Режимът на Путин писна на всички в Русия

Чавдар Стефанов е на мнение, че властта губи позиции сред младите хора
4 фев 2021 16:20, Ния Христова
122
 
Присъдата на Алексей Навални и арестите по време на протестите в негова защита отприщиха остри критики от страна на световните лидери към Москва. България също осъди действията на Русия.
 
"С репресиите, които извърши срещу участниците в тези шествия, властта създава едно ядро от хора, които протестират непрекъснато. В държавните телевизии не се говори за друг освен този, чието име в Кремъл не споменават - Алексей Навални. Властта усеща, че губи много позиции сред младите хора", коментира пред Bulgaria ON AIR журналистът Чавдар Стефанов, който е дългогодишен кореспондент на БНР в Москва.
 
Според него интернет действително помага за разширяване на думи и понятия като свобода, еднакъв закон за всички, демокрация и честни избори. 
 
"В момента в Русия нещата кипят, тъй като всичко е свързано - коронавирусът, ниските цени на петрола и газа, инфлацията и общественото мнение по света. Режимът на Путин писна вече на всички", категоричен бе журналистът.
 
Според него страна, която лъже във външната, а и във вътрешната си политика, не може да има нито авторитет, нито друго като власт освен диктатура.
 
Очаква се Европа да одобри и руската ваксина, която въпреки ранното си представяне, изглежда дава добри резултати.
 
"Те я представиха, за да бъдат първи. Руската ваксина? Защо не. Ако мине изпитанията, на които сме подложени като европейци. Нека мине през Европейската агенция по лекарства", допълни Стефанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
6
 
8
 
! Отговори
Всички мразим САЩ преди 3 години
Всички мразим САЩ.!!!
69
6
 
7
 
! Отговори
Долу САЩ преди 3 години
Долу САЩ !!!! Свобода за България !!!!
68
6
 
6
 
! Отговори
Долу САЩ преди 3 години
Долу САЩ !!!! Свобода за България !!!!
67
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Затова ли руснаците винаги си го преизбират щот им е писнал,или защото така е казал един див либераст който се пече на левия бряг?
66
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
63 Какво " доказваш" с такива " примери"? 1 кой ти е дал " числата" за тази " статистика"?2 Щатите са 350 милиона, а русия 130...3 кой ти бърка у ....то, че намесваше в разговора Америка изобщо? Статията е за рашка
65
5
 
9
 
! Отговори
България е колония преди 3 години
А на нас ни писна от колониалното робство на САЩ !!! България е колония на САЩ.!!!
64
6
 
9
 
! Отговори
България колония преди 3 години
А на нас ни писна от колониалното робство на САЩ !!! България е колония на САЩ.!!!
63
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Журналист: Режимът на Путин писна на всички в Русия-----------Окъде ги "изкопавате" подобни екземпляри, бе!Що не кажете например - Коя е държавата с най-много затворници в света по статистика на 100 000 души население, а?На Първо място са САЩ на 100,000 - 655 души.Общо в затворите в САЩ лежат 2 121 600 души.Русия е на 19 мястона 100 000 - 377 души.Общо в затворите на Русия лежат 546 473, тоест, почти 4,5 пъти по-малко от "Меката на демокрацията" - САЩ.
62
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
57 Я дай ЛИНК НА АНГЛИЙСКИ ОТ СТАТИЯТА В ЛАНСЕТ!!! Аз много се съмнявам в това, което твърдиш, защото следя всичко свързано с коронаваксините и такова мнение не съм прочел НИКЪДЕ!!! По- вероятно е поредната руска хибридка, ползваща името на списанието, затова дай линк, към статията!
61
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А на нас ни писна от експерти, кремлинолози и шоруштутки
60
0
 
6
 
! Отговори
Ниски преди 3 години
Цени на петрола. Чичо вчера се качи на 57 долара за барел бе. Тия си правят бюджета на 40
59
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На нормалните руснаци им е писнало, само на българския путинофил не му е писнало и скача на амбразурата да защитава режима.
58
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
49 В отношенията трябва да има една думичка- реципрочност се нарича и втората е уважение! Сега русия протестира за спрените 3 руски телевизии в Украйна, а защо самата тя е спряла западните новинарски телевизии като CNN, BBC, Fox news, DW, BBC EUROnews и още има все в този списък? Нали трябва да се чуват всички гледни точки м? Или дай да изискваме от демократичния свят всички благинки на демокрацията и да плюеме хибридно по него от негова територия, а в раша само путинските медии да лаят...
57
9
 
10
 
! Отговори
Обективен преди 3 години
Чавдаре,руснаците не са представили ваксината за да са първи. Изтрий си слюнките с които плюеш и прочети статията от оня ден в The Lancet - най-авторитетното списание по медицина,където западните лекари пишат,че Спутник V е с най-голям процент на ефективност и с най-малък процент странични ефекти от всички разработени ваксини.
56
10
 
12
 
! Отговори
Украйна е колония преди 3 години
Защо не казвате че в Украйна спряха 3 опозиционни телевизии по нареждане на САЩ. Защо криете и мълчите.!? Украйна се управлява като колония на САЩ !!!
55
4
 
2
 
! Отговори
антизападопоклонник преди 3 години
До Зозо,Бъркат ти се и на тебе- стига си живял в миналото! Отвори си малко очите! Толко ли не можеш да забележиш откъде най-много се бъркат във вътрешните работи на България в последно време? Ще ти подскажа- погледни картата, ама не на североизток, а на югоизток! Примери колкото щеш- "хайлайфа" ни турски, редактори по телевизиите- турци, имена има ли нижда да пиша?
54
4
 
12
 
! Отговори
ами преди 3 години
"Според него страна, която лъже във външната, а и във вътрешната си политика, не може да има нито авторитет, нито друго като власт освен диктатура". Все едно описваш Бълария за последните 12 години....
53
5
 
9
 
! Отговори
След такива лъжи преди 3 години
После пак ще кажете че руската пропаганда е виновна и хората не ви вярват.
52
6
 
10
 
! Отговори
Свобода на словото преди 3 години
Защо не казвате че в Украйна спряха 3 опозиционни телевизии по нареждане на САЩ. Защо криете и мълчите.!?
51
4
 
2
 
! Отговори
антизападопоклонник преди 3 години
До анонимен 40,Даже ти натиснах зеленото! Като се явиха на местните избори какви проценти взеха- можеш ли да кажеш? То подкрепения от КПРФ, Грудинин, по някой оценки, не само се яви на изборите за президент на Русия, но и ги спечели, ама контролираната от властите руска ЦИК лансира съвсем други резултати(категорична победа за Путин)! Само че по случая нямаше никва сериозна информация и "врякане" в западните и нашите медии, докато с тази Тихановская в Беларус, ни проглущиха ушите! Защо ли?