Критики и съпричастност към Меган Маркъл след интервюто

Много жени застанаха зад думите й
8 мар 2021 23:00, Иванка Гъркова
105
Критики и съпричастност към Меган Маркъл след интервюто
БГНЕС

Ексклузивното интервю на Меган Маркъл и съпруга ѝ пред Опра Уинфри предизвика противоречиви реакции в интернет. За два часа те споделиха доста от тайните в британския кралски двор, като според първите прогнози, тази им медийна изява ще има „унищожителен ефект“ върху роднините на Хари, който вече не е принц и се радва на свободата си.

Голяма част от телевизиите в САЩ тепърва ще излъчват откровения разказ на двамата, да не говорим, че екипът на CBS е подготвил и нов материал с непоказвани кадри, в които със сигурност има още пикантерии, които целият свят иска да научи.

 
Голяма част от думите на Меган и половинката ѝ разгневиха британците, които са категорични, че въпреки всичко, те не биваше да се изказват толкова грубо за Елизабет Втора и обкръжението ѝ. От друга страна в родината на актрисата са шокирани от това как са се отнасяли към нея, защото е била разведена, с друг цвят на кожата и обикновен произход.
 
„Това беше унищожително интервю. Но истинският удар по институцията е описанието от Хари на това, че брат му и баща му са пленени в капан и от разкритията на Меган, че на няколко пъти е търсила помощ в двореца и всеки път е била отблъсквана. Не е ясно как ще отвърне дворецът. Много от разкритията са твърде лични, за да получат някаква реакция. Що се отнася до вестниците, които двойката толкова ненавижда, ще променят ли тона си? Не е в тяхната природа“, смята Джони Даймънд, който е кореспондент на BBC в британското кралско семейство.
 
Според журналиста Меган и Хари са „обрисували“ един своеобразен портрет на „безчувствени хора, изгубили се в една безсърдечна институция“. Той е на мнение, че с интервюто двамата само ще си навлекат още повече негативно отношение към тях.

Искат продължение на  „The Crown
 
След грандиозния успех на сериала „Короната“, много от зрителите са категорични, че той трябва да има още един сезон, който със сигурност ще има огромна гледаемост. В него Меган Маркъл трябва да изиграе самата себе си.

„Направете „Короната“ сега и Меган трябва да играе Меган“, пише Бес Калб в Twitter.
 
Спор за това как посрещнали Меган в семейството
„Изоставих кариерата си, живота си. Изоставих всичко, защото го обичам“, признава съпругата на Хари, която подобно на принцеса Даяна дори и не подозирала какво я очаква, когато прекрачила прага на новия си дом. Тя обяснява, че не е карала мъжа си да напуска Великобритания.
 
По повод отношенията ѝ с Уилям и Кейт, както и с другите по-известни членове на семейството, потребителите в интернет се разделиха на две. Едни смятат, че херцогът и херцогинята на Кеймбридж се държели дистанцирано и не опитали да им помогнат, докато други са на мнение, че Меган била доста надменна и не се съобразявала с нищо още от самото начало.
 
„Кейт знаеше, че медиите пишат лъжи за Меган, но не каза нищо, за да я защити!“, пише жена в Twitter.
 
Какво още от интервюто на Меган и Хари впечатли зрителите, вижте в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
1
 
1
 
! Отговори
Пацак преди 3 години
Обезяна вирашвила! Кю-ю-ю!
69
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами нормално. В Америчка я подкрепят, в Англия се възмущават, а в целият останал свят се смеят!
68
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво ново казаха, много ясно те са не само расисти, а убийци и пробители които най-нагло са изложили откраднатото от чужбина в собствените си музеи.
67
1
 
12
 
! Отговори
краси преди 3 години
Боже каква драма! Колко сме загрижени за кралското семейство, а не ни пука за съседите или близките :)
66
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едва ли ще и се размине... Все пак монархиято си има вековни традиции
65
1
 
22
 
! Отговори
факт преди 3 години
Един от Крън се оженил за ромка. Тя била много добра, работна, грижовна и други добродетели. Когато децата им пораснали ромката показала ромския си манталитет. Белият мъж откачил, напил се, буйствал и накрая се сбил и го набили здраво... Извод: ромката си остава ромка.
64
6
 
4
 
! Отговори
. преди 3 години
Я си ръфайте мазната баничка, сърбайте си блудкавото кафе (от машината на входа) и си пушете ш*баната цигара и оставете високопарните приказки за вечерната доза салата с парцуца.Ай сиктир! (както казват голите саби)
63
1
 
41
 
! Отговори
Ко речи? преди 3 години
До ШибиРибиМоля? Жалко за Хари ! И защо да е жалко, каквото повикало, такова се обадило. Мекотело! До 30та си година ревеше, че загубил майка си, а след 30 реве заедно с жена си. Както се казваше в един хубав български филм "... че дори и червата ти да се влачат, казваш, че поясът ти се е разпасал" Никакво достойнство в тоя принц( дали е принц не е сигурно, но е нещо, което започва с п)
62
7
 
4
 
! Отговори
До Док преди 3 години
Бих те пратил при рибите, отрепкаизклесена, да им миеш пода на дъното на водоема, да бършеш тинята, щото и без това от там си се пръкнал, и там ще отидеш, в тинята
61
16
 
5
 
! Отговори
Владо Черноземски преди 3 години
Какъв щял да бъде цвета на кожата на бебето? Какво да очакваш от потомците на Хановерската линия, смесени със Сакскобурги, които само заради 1 война с братовчед си Вилхелм, са готови да плюят на миналото и да сменят името на цяла династия, с надежда да се дистанцират. От кого бе мили роялнацисти, от кого? Тая *** отдавна трябваше да бъде изклана, и да бъде сложен край на хемофилната им фамилия. Много мъка сме теглили заради тях. Смрът за тях!!!
60
2
 
44
 
! Отговори
Край преди 3 години
Само не разбрах - чистила ли е Бъкингамския дворец с прахосмукачка. Бърсала ли му е прахта и мила ли му е прозорците.
59
3
 
34
 
! Отговори
Док преди 3 години
Разведена американска цгнка изпива мозъка на принца през оная работа. Какво очакват, кралицата да гледа отстрани и да им се радва ли? Как още не е пратила Ми 5, 6 или там който трябва да и вземе мярка и да я прати при Даяна се чудя....
58
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да внимава, че ще я пратят при лейди Даяна.
57
1
 
46
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Американският *** стана известен благодарение на европейската аристокрация!Направиха й сватба,за която мечтае всяко момиче на тази Земя!Сега е милионерка и дава интервюта срещу лошите европейски расисти,за да стане още по-богата и да има още повече слуги!А плондера,който я интервюира няма какво да се коментира!Всеки ден плюе САЩ и Цивилизацията,но не отива в Африка и няма да се откаже от милиардите.Натрупани от дарения на наивни,средностатистически домакини!
56
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хари ,излезна голяма ***........
55
1
 
25
 
! Отговори
Диди преди 3 години
Паднало и. Защо всички обсъждат тази. Ами Хари? Не можа ли да си намери някое по-лъчезарно, все още неженено момиче? Явно е имал нужда от "по-опитна жена".Явно той е комплексаря в семейството който я въведе в двореца.Сега тя инкасира ситуацията докато случаят е още пресен. После на никого не може да направи впечатление.
54
0
 
30
 
! Отговори
Tt преди 3 години
А бре Хари къде се набута с тази жена артист, защо не ревна когато и купи имение за 6 милиона долара. Да знаеш че ще те постави за фикуса за неопределено време.
53
2
 
12
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До ТираджиятаЕла да ти дам едно парче хляб, за да въртиш геврека още по усърдно :))) Като вземете тук да ми се правите на артисти си умирам от смях. Нали уж се водите високоплатени ***, Глупави, но с високи заплати. А Меган е като теб, обикновена жена. Не е аристократка, никаква не е. Беше една средна по класа актриса, просто има късмета принц Хари от кралското семейство да я хареса.
52
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Короната е и ситуация, а тази - обикновенна ***. Да си крал е отговорност, а не латино емоции. Всичко тръгна от леката Даяна. Безчувствени били? А ти какво искаш? Да се просълзяват от сапунени сериали? Южняците да втора ръка и това е известен факт. Да си крал е отговорност, която определено не е за всеки
51
0
 
16
 
! Отговори
b преди 3 години
Договор с Нетфликс ,Спотифай и Холивуд,само това мога да кажа ,очаквайте как скоро една треторазрядна абсолютно неизвестна актриса ще изкара на бял свят керливите ризи на кралското семейство.Long live the queen .