Путин покани Байдън на открит диалог в пряк ефир

Руският лидер би искал да замине на почивка в тайгата
19 мар 2021 07:18, Нели Христова
133
Путин покани Байдън на открит диалог в пряк ефир
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин предложи на американския си колега Джо Байдън да проведат открит диалог в пряк ефир още днес или в понеделник. Путин каза, че е готов "още сега" да възложи на руското външно министерство организирането на такъв разговор, предаде ТАСС.

Още по темата

Пред телевизия "Росия-24" той заяви, че не би искал много да отлага този разговор, добави, че през почивните дни иска да замине за малко на почивка в тайгата, но днес или в понеделник би могъл да разговаря с Байдън. "Ние сме готови по всяко време, което е удобно за американската страна", каза руският президент. "Бихме могли да поговорим за двустранните отношения и за стратегическата стабилност, за решаването на регионални конфликти и за други проблеми, с които се сблъсква човечеството", каза Путин.

Тема на разговора би могла да бъде и борбата с коронавирусната пандемия. "Известно е, че ситуацията в САЩ не е лесна, те още са далече от решаване на тези въпроси. У нас движението е по-уверено напред, има за какво да поговорим, има какво да споделим", заяви той.

Путин подчерта, че разговорът с Байдън може да се състои "при условие, че това бъде открит, честен разговор, по същество, в пряк ефир".

Путин заяви това по повод интервю на Байдън, в което той отговори утвърдително на въпрос дали би нарекъл руския президент "убиец".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тя Русия 45 години изнася Злато от България...ама нищо не казваш за това.
58
2
 
9
 
! Отговори
МИНАЛАТА ГОДИНА преди 3 години
ДЪНДИ изнесе БЪЛГАРСКО ЗЛАТО за 500 000 000 $. БЪЛГАРИЯ получи 7 МЛН. НЕ КОЛОНИЯ, ами РОБСТВО с тежки окови. РОБИТЕ - БЪЛГАРИТЕ копаят сами златото си , даряват го на госпиодарите и тровят земята с арсен, а самите ние мрем като мухи
57
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 75Първо загиналите голяма част са Украйнци,което е крито . Второ стига с тея жертви ! Та самата Русия САМА напада Полша и влиза във ВСВ? Защо някой тряба да носи вина ,камоли Сащ ? Това си е лично тяхно решение да воюват и да грабят чужди земи!
56
3
 
4
 
! Отговори
ЗА 2011-2013 г преди 3 години
ДЪНДИ е изкопала ЗЛАТО за 1. МИЛИАРДА ДОЛАРА. Всяка година по няколко тона. За 2019 7 ТОНА ЗЛАТО проба 99.99. Редките елементи и другите метали в рудата са БОНУС. За това БЪЛГАРИЯ ПОЛУЧАВА 1.5 % комисионна . РАЗСТРЕЛ им е малко на тези от ГЕРБ, дето им удължиха концесията с 50 години
55
5
 
4
 
! Отговори
КОЛКОТО ДЖИПА преди 3 години
да е доставила САЩ на СССР те даже нес труват и 1/100 от кръвта на загиналите съветски войници по фронтовете. А златото на целия свят си го гушнаха във САЩ и нер искат да го връщат. Нито на ГЕРМАНИЯ, нито на ЧЕХИЯ - още не може да си го прибере. Прибраха и нашето злато веднага след преврата
54
3
 
7
 
! Отговори
Надя преди 3 години
До Свобода за Навални!Пак са те изтървали ....
53
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Реално няма държава помагала толкова много във важни моменти на Русия от големия "враг"Сащ. Руснаците трябва да си отворят очите и махнат тая злокобна власт. В момента са ми,като македонските лъжат ги и ги манипулират.
52
5
 
3
 
! Отговори
Ханонимен преди 3 години
Има ли рублите? Хахаха. За путиноаморкините. Е,малко и за днес беге
51
3
 
10
 
! Отговори
123 преди 3 години
До Путин голям смях сиАко искаш наистина да се смееш, моли се такъв разговор да се състои в пряк ефир. Ще падне всевселенска веселба, ама на гърба на Байдън. Ще лъсне деменцията на американския президент.
50
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Престъпникът Путин вместо да говори глупости за някакъв разговор с Байдън да дойде да си прибере шпионите от България. И ако някой мисли че българските служби са я свършили някаква, дълбоко се заблуждава. Отново натиска е от Вашингтон.
49
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 60Да не говорим, че 45та САЩ вече е ядрена сила и може да затрие ,както Берлин така и Москва. Нали се сещаш.
48
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма шанс оня да се навие. Той е невменяем през повечето време и му трябва подробен инструктаж за всичко което казва и прави, и пак забравя че и заспива по средата...
47
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 60Опорка ти е главата. Всеми се образовай малко. Не сме комунизъм вече. Има Интернет чети малко другарю. Сами Сталин е казал,че без подкрепата на САЩ... Русия е нямало как да спечели войната. Второ ,без нападението на САЩ с 15,000 самолета над Германия....Русия щеше да си седи в Полша дълго време.
46
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв диалог деменцията ще си забрави репликите и най-много да задреме за друго не става.
45
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 56Пак т 5ъпите опорки за оръжията дадени на руснаците от САЩ. Какви оръжия са им дали, колко танка...?
44
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 55Изобщо не разбираш от политика. Тръмп е републиканец и се дървеше на Китай 4 години. Преди Тръмп управляваха демократи и не е имало проблеми с Китай. Проблема с Русия е създаван от самата Русия. Както и С.Корея си измисля сушата история за голям враг Сащ. Това си е доктрина на комунистите.
43
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ха ха и кой ще пусне деменцията в директен разговор, той посредата на изречението ще забрави с кого и за какво говори
42
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако не бяха Сащ да им дадат пари, оръжие и подкрепа през ВСВ .... сега другаря щеше да е немска провинция. Малко е нелепо цял живот да държат народа си настроен изкуствено срещу врага Сащ. Сащ никога не е нападала Русия. Странно,че се любят с Германия. Толков са фалшиви теа руснаци, че няма на къде повече.
41
6
 
4
 
! Отговори
Българина преди 3 години
Байгън кара по списъка на демократите за 3 неща които трябва да направят първо като вземат властта. Първо да се надървиш на Русия второ на Китай, трето да се извиниш и на двете, че има грешка в превода....
40
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 50Без причина? Причината бе, да спрат Германия в първата и Русия във втората.