Путин не се боцнал пред камерите, за да не изглежда глупаво

Руският президент призова хората в страната му да се ваксинират
29 мар 2021 08:26, Ния Христова
81
Путин не се боцнал пред камерите, за да не изглежда глупаво
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин отправи призив към руснаците да се ваксинират срещу коронавируса, предаде "Франс прес".

Според Путин, който наскоро се боцна срещу COVID-19, ваксинирането срещу коронавируса е нещо необходимо.
 
Държавният глава отправи призива си на фона на бавните темпове на руската ваксинационна кампания. Преди близо четири месеца руската ваксина срещу COVID "Спутник V" беше пусната за употреба, но само на четири милиона руснаци са поставени две дози от нея, а на два милиона руснаци е поставена една доза.
 
До момента само четири процента от руските граждани са ваксинирани. Тази стойност е много по-ниска от тази на ваксинираните в страни като САЩ и Великобритания.
Още по темата
 
"Ако един човек иска да се чувства сигурен, да не се разболява и да не бъде засегнат от сериозни последствия след разболяване, със сигурност е желателно е да се ваксинира", каза Путин в интервю за държавна телевизия.
 
68-годишният Путин се ваксинира срещу COVID-19 във вторник, но поставянето на ваксината не бе излъчвано по медиите. Руският президент заяви, че решението му да не се ваксинира публично е било продиктувано от нежеланието да изглежда глупаво пред камерите.
 
Руският лидер не разкри с коя от трите ваксини, разработени в Русия, се е ваксинирал, но подчерта, че и трите са еднакво ефективни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
12
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ЗА ВСИЧКО ОСТАНАЛО СЕ СНИМА НЕПРЕСТАННО :DФАЛШИВИЯ ПУТИН Е ЕДНО ПОСМЕШИЩЕ КОЕТО ЗАПЛАШВА НЕПРЕСТАННО С ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ ИНАЧЕ ОТДАВНА ДА Е ОБЕСЕН ОТ ТРИБУНАЛА В ХАГА ЗА ОГРОМЕН БРОЙ МАСОВИ УБИЙСТВА ПО НЕГОВА ЗАПОВЕД В УКРАЙНА И СИРИЯ НАЙ-МАЛКОТО!
38
4
 
5
 
! Отговори
И този е преди 3 години
Видял е от Борисов.
37
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ако го беше направил медийно щеше да ревете, че се е боцнал с физиологичен разтвор и кви ли не тъпотии. Ясно е, *** ви трови животеца мижав.
36
4
 
8
 
! Отговори
до 40 преди 3 години
абе нали нямаше такава ваксина и никой не я признаваше, сега изведнъж се оказва че Ю Корея отдавна я прави, че и Италия до месец почеа. Я да видим кспацитета в ЕС за ваксините, има ли за България, дръжки има ....пусти капацитет.
35
12
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ПОЛОЖИТЕЛНОТО ОТ ЦЯЛАТА РАБОТА Е, ЧЕ ФАЛШИВИЯ ПУТИН ЯСНО И ОТКРИТО ИМ ПОКАЗВА НА ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ , ЧЕ ГО НЯМА ЗА НИКОЙ! :D
34
12
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
КАКВОТО НАСЕЛЕНИЕТО , ТАКИВА И УПРАВНИЦИТЕ МУ!!НАСЕЛЕНИЕТО НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е ПРЕДИМНО ОЛИГО-ФРЕН ДО ОЛИГО.ФРЕНА! НЕ СЛУЧАЙНО ФАЛШИВИЯ ПУТИН ГИ УПРАВЛЯВА!
33
9
 
7
 
! Отговори
ивчо преди 3 години
.....еее браво, русофобските оттреппки днес захлебиха от рано. Тоз Путин така им трови здравето че сън не ги лови....по броя минуси на горното, личи колко съм прав. Колкото повече се пънете и цъкате минусчета толкоеа по вярно става написаното. Айде дайте ,нега цъкането започне сега.
32
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Русия внасяла Спутника от Южна Корея, защото няма капацитет да си произвежда значителни бройки.
31
9
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ТОВА Е ЦЕЛЕНАСОЧЕНО КЪМ СЛАБО-УМНОТО НАСЕЛЕНИЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!!! КАТО КАЖЕ НЕЩО ФАЛШИВИЯ ПУТИН Т ТЕ ДА МУ ВЕРВАТ НА СЛЯПО!!!КАЗВА, ЧЕ ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ СЪС 80% БЕЗ ДА ОБЯВЯВА ПРОТОКОЛИ ОТ ИЗБОРИТЕ И ТЕ МУ ВЕРВАТ :D
30
9
 
12
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Путин го е боцнал Мадуро, още на времето когато го направи личен приятел, а Румбата им се беше цанил за кум и затова не осъди режима на Мадуро единствен от всички европейски политици ... !!!
29
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как само го отпра президента Байдън на Путин с 300...Още му дими на Кървавият Пигмей ауспуха. Духът на Великия американец Джон Маккейн може да бъде доволен....
28
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да не се види, че е със сутиен.
27
4
 
10
 
! Отговори
X преди 3 години
повЕрвахме
26
3
 
8
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
До Чебурашка 7Предполага се, че русофилите поназнайват руски! То не е и бог знае какво, като знаем, че руския е нов език и е с около 60% български/т.нар църковнославянски/, около 25-30% полски и моравски думички и естествено и от оня другия български дето го говорят около град Казан! Виж за русофобите преводач си трябва! А ние българофилите ще поминем някак и така!
25
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя и без камера изглежда глупаво. На мен ми прилича на човек без душа , Плешива борджия с високи токчета. Абе направо си мяза на Убиец....
24
5
 
12
 
! Отговори
Требваха им преди 3 години
Няколко дена, да измислят поредното тъпо оправданиеКато за двореца в КримТоз що не си назначи некои по кадърни пиари?
23
5
 
11
 
! Отговори
Джо преди 3 години
По- глупаво от килото ботокс дето си го е боцнал у сурата на къде?
22
0
 
8
 
! Отговори
От бай Тошо преди 3 години
ХА - ХА - ХА .!.
21
5
 
9
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Джуджето не е снимал ваксинацията си, защото Шойгу го е боцнал с кожената си инжекция отзад, докато бяха в тайгата, а всички знаем, че гей порното е забранено в СССР2 :)))
20
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До реалнафантазияНа Русия не е нужно да трупа. Руските сили и средства за броени часове могат да бъдат прехвърлени на хиляди километри. Подготовката е съвсем друга. Ръководител от Донбас съвсем официално заяви, че огромен брой руски доброволци се записват в редовете на опълчението. Русия не воюва и няма намерение да го прави. Доброволците са готови, ако утре укропите нападнат.