Русия: Няма да позволим САЩ да говорят с нас от позицията на силата

Това е изключено, заяви прессекретарят на Владимир Путин
30 мар 2021 09:08, Елка Василева
242
Русия: Няма да позволим САЩ да говорят с нас от позицията на силата
Снимка: архив, БГНЕС

Никой няма да позволи на Америка да разговаря с Русия от позицията на силата, тъй като това е невъзможно, заяви Дмитрий Песков, прессекретар на руския президент Владимир Путин.

Още по темата
"Не бих желал да говоря за екстремни сценарии. Но никой няма да позволи на Америка да разговаря с Русия от позицията на силата. Това е невъзможно.

Американците сега като мантра повтарят, че щели да разговарят с всички от позицията на силата. Нито (президентът на Русия Владимир) Путин, нито който и да е друг от ръководството на Русия ще позволи както на американците, така и на когото и да е да разговаря така с нас. Това е изключено“, каза Песков в интервю за "Аргументи и факти", коментирайки възможността за скъсване на дипломатическите отношения между Русия и САЩ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
2
 
2
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Хахахахааа ей сега Боби-турбото ще ви убеди в руското вселенско превъзходство във всички сфери :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Само дето никой му не верва :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
134
2
 
3
 
! Отговори
реалнафантазия преди 3 години
До Боби,Сащ възроди Китай, но той взе да се въоръжава. Като последният не може да се похвали с някакви военни достижения. И все пак Китай има апетити към всичките си съседи. И с цялата си военна и икономическа мощ започва да добива вид на Сащ. За сечовете в Сибир Русия мълчи, защо? Но не може да се отрече факта, че Китай добре изкопира технологиите на Запада, но все още няма никакви успехи, които да са фундаментални. Е, едва ли е защото всичко е вече измислено, нали сме съгласни с това? :)
133
1
 
3
 
! Отговори
реалнафантазия преди 3 години
Дано да си прав Боби, и всичко това да е просто изтощаване и омаломощяване на една или друга държава, но лично аз смятам, че някой се заиграва със световният мир в определени региони, близки до нас. Дано Източна Европа не стане фронт на определени интереси. :)
132
1
 
3
 
! Отговори
реалнафантазия преди 3 години
До Боби,Ако си гледал клиповете в нета, именно по този начин пренасят танковете, за което ти говориш.За къде и защо се питам? Имах предвид началото на лятото.Ще кажеш правят тренировката. Изглежда повече от нещо такова. Тези 30000 хиляди души там, какво търсят.А и Русия същи е изпратила две дивизии. :)
131
2
 
1
 
! Отговори
реалнафантазия преди 3 години
До Боби,Не отговори напълно. Каза как Русия ще възпре силите на Украина, НО дали ще го направи? Защото Украина се готви за пролетта очевидно. :)
130
2
 
1
 
! Отговори
реалнафантазия преди 3 години
До Боби, Русия не помогна на Армения, как ще се отнесе с ДЕН и ЛНР? Ще позволили на руснаците там да бъдат смачкани? Говори се, че Украина е изпратила стотици танкове, артилерия, ракети, без Русия са обречени! :)
129
2
 
1
 
! Отговори
реалнафантазия преди 3 години
До Чебурашка,Напиши в иутуб Donbass war 2.0 preparation и гледай. Тези фантазии са реалност... :)
128
1
 
1
 
! Отговори
реалнафантазия преди 3 години
До Боби,Бобка къде се изгуби последните месеци, не пишеш?Но иначе как ще коментираш факта, че Украина трупа бойна техника и хора в Донбас? Близо ли сме до война? :)
127
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Руснаците да не се пънат толкова дори по времето на СССР, когато найстина бяха сила го позволяваха, пък камо ли сега.
126
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЧебурашкаС очите съм го виждал. Нямам скрийншот, за да го докажа. Но когато един гербаджия твърди нещо, интелигентния човек прави извод, че лъже. Пъни се колкото искаш, скоро ти секва кранчето. Тогава ще лазиш пред новите силни на деня. Ти не си фактор, не си фундаментален елемент на обществото. Това, което си, е функция, израстък на статуквото и създадения от последното упадък. Основната ти дейност е да защитаваш престъпна групировка в интернет, което само по себе си е пределно жалко.
125
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Смятам, че заедно с Унгария, Полша и Румъния, следва да окажем необходимия натиск на украинските власти, за да се избегнат пагубните последствия на този закон върху българското малцинство, успяло да съхрани българското си самосъзнание векове наред, завършва евродепутатът. Остра позиция срещу новия украински закон изрази и Русия, чието малцинство е най-засегнато от него. Радата в Киев приема нормативния акт в условия на борба за културно влияние върху много украинци с руско самосъзнание, включително в размирните източни региони.
124
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Моля всички коментиращи да четат излиянията на Чебурашка, имайки предвид следното:Същият е застъпник на ГЕРБ, по негови собствени думи, казвани неведнъж в настоящия сайт. О оглед на това, всякакъв коментар и излишен. Не хранете трола.
123
2
 
5
 
! Отговори
до 135 преди 3 години
брей, много си вещ по история бре? Я се позаинтересувай кой избива прабългарите или по-точно остатъците от Стара Велика България и как точно падаме под Византойско "робство"
122
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЧебурашкасЛАВЯНИТЕ СА ВОЮВАЛИ ПОМЕЖДУ СИ, НО ТЕЗИ ВОЙНИ СА НИЩО ПРЕД ВОЙНИТЕ МЕЖДУ АНГЛИЯ И ФРАНЦИЯ - СТОГОДИШНАТА ВОЙНА. НИЩО СА ПРЕЗ ИЗСТЪПЛЕНИЯТА НА НЕМЦИТЕ НАД ФРЕНСКИЯ НАРОД. ЛЕЙ СЪЛЗИ ЗА ЗВЕРСТВАТА НА ТВОИТЕ ФИНАНСОВИ БЛАГОДЕТЕЛИ ПО ДОБРЕ ХАХАХА
121
1
 
3
 
! Отговори
СКАНДАЛНО БЕЗОБРАЗИЕ преди 3 години
Ангел Джамбазкипреди около 4 годиниВ защита на българите в Украйна.Настояваме за вето от страна на президента Порошенко.Днес българските представители в ЕП, заедно с колеги от Полша, Унгария, Румъния, подписахме и писмо до президента на Украйна, г-н Петро Порошенко. Утре този въпрос ще бъде поставен и на заседание на Министерски съвет в България
120
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чебурко, има международни договори, тогава защо марионетното правителство на Украйна пречи на живота на българското малцинство там, кажи бре небългарине? Защо им направиха Възродителен процес и им сменят имената и им пречат да изучават български език а?
119
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Украйна живеят поляци и руснаци. В Македония българи и роми и албанци, в Австрия немци и словенци...в Белгия французи и холандци а в България българи и чужди шпиони и антируски *** от турското малцинство, които още им държи влага Плевен и Шипка и Сан Стефанската капитулация, Чаталджа и Одрин. Вековната политика на Русия да подкрепя православните балкански страни ще продължи а воят на турско-албанските *** е музика за нашите уши...
118
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чебурка, 70 процента от територията на Европа е ... славянска и това много те мъчи, както се вижда. Славяните не питаем омраза един към друг, само се присмиваме над такива интриганти-помашкимузуверджии като тебе.
117
3
 
4
 
! Отговори
реалнафантазия преди 3 години
До Чебурашка,С какво старото население на Източна Украина е виновно, че не се самоопределят за част от нейната територия? Или те не са хора казваш? :)
116
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бай-дън се премята,по стълбето на самолето,пада-става, кляка-тупа,цел свет му се смее в група,пъчи се заплашва страшно,а Камала се точи за поста,да стане първата блек президентка хахаха....и хич не са расисти тия, които изтъкват кожата като предимство ама хич... а не виждат другите качества и недостатъци на човека...факт е, че социализмът рухна когато го повериха на склерозни старци...