Русия: Няма да позволим САЩ да говорят с нас от позицията на силата

Това е изключено, заяви прессекретарят на Владимир Путин
30 мар 2021 09:08, Елка Василева
242
Русия: Няма да позволим САЩ да говорят с нас от позицията на силата
Снимка: архив, БГНЕС

Никой няма да позволи на Америка да разговаря с Русия от позицията на силата, тъй като това е невъзможно, заяви Дмитрий Песков, прессекретар на руския президент Владимир Путин.

Още по темата
"Не бих желал да говоря за екстремни сценарии. Но никой няма да позволи на Америка да разговаря с Русия от позицията на силата. Това е невъзможно.

Американците сега като мантра повтарят, че щели да разговарят с всички от позицията на силата. Нито (президентът на Русия Владимир) Путин, нито който и да е друг от ръководството на Русия ще позволи както на американците, така и на когото и да е да разговаря така с нас. Това е изключено“, каза Песков в интервю за "Аргументи и факти", коментирайки възможността за скъсване на дипломатическите отношения между Русия и САЩ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
3
 
2
 
! Отговори
реалнафантазия преди 3 години
До препърс,В Русия подземните бази могат да приютят толко население колко е това на България. :)
94
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
въх, па тия се засегнали... Не може друг да се държи като тях, много е обидно... И на Хамериканците и на тях им е обидно същото... Сега предстои да се дърлят едни на други и да ни занимават с простотии няколко години. Толкова са досадни вече, че просто нямам думи. Потентни, мрънкащи мегаломани-егоцентрици. Колко оригинално.
93
5
 
9
 
! Отговори
Нищо ново преди 3 години
И това ще мине. Байдън ще се пъчи, ще налага санкции, и нищо няма да постигне. Русия върви напред, а на тандемът Русия-Китай не могат да се опрат нито САЩ, нито кой да е друг.
92
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Донбасс станет частью России, когда придет время, с таким заявлением выступил глава самопровозглашенной Луганской народной республики Леонид Пасечник.Он отметил, что ЛНР "движется в правильном направлении".
91
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЩирлицЩирлиц, Щирлиц, освен самоуспокоение нищо друго не ви остана. Не можете да се видите от страни колко сте жалки.
90
0
 
5
 
! Отговори
препърс преди 3 години
Много хора смятат ,че нещата ще се върнат ,както преди,хубавото на цялата ситуация е ,че не ни вкараха изведнъж в казана с врялата вода,имаме време за подготовка ,за това да се замислим,върху начина си на живот,върху взаимотношенията,не позволявайте нищо изкуствено създадено,да ви откъсне от реалния свят,не разчитайте че държавата ще ви помогне,тези които съсипаха умишлено,икономика,здравеопазване ,образование ,всичко няма как да са се загрижили за нас.Страхът е лош съветник,помислете..
89
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Путин не трябваше да дразни САЩ с хиперзвуковите си ракети които бяха само на анимация. САЩ започнаха серийното им производство и на всичкото отгоре за разлика от руските разнасят ги със самолети, докато руските и китайските тукмаци са по 100 тона.
88
4
 
7
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Хвалебствията и оплюването на даден народ,от свои и чужди интелектуалци,не променя същността на неговото съзнание.По-интересно е по какъв повод,и в какво настроение някой създава подобни разсъждения,за което историята гузно мълчи.Русия я има от векове,има я и днес,ще я има и утре.
87
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ха-ха! Вие сте живи-умрели....Кой ви пита, бе ***.
86
0
 
5
 
! Отговори
препърс преди 3 години
Ковид е само претекс за някои събития,интересното е че тези със власт ,единодушно решиха масово населението по света да бъде наплашено,стресирано и дресирано,дали сценарият няма да продължи с голяма война и дали и те хората с власт не се страхуват от по голямо зло,което в момента ни се спестява,последните години превъоражаването придоби пандемични размери,има масово строителство на подземни обекти за елитите,има отнемане на права и път към открита диктатура.Всико е теория и размисли.....
85
6
 
8
 
! Отговори
Истината преди 3 години
До ЩирлицА. П. Чехов да руснаците Пиянството, неграмотността, тъпoтaтa и ограничеността на руснака изостанал отЕвропа с двеста години, връзващ и до днес не съвсем уверено гащите си, за пореден път показва, че с него не трябва да се дружи, защото той разглежда дружбата като слабост.
84
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До МдаМда, Убиец.
83
4
 
4
 
! Отговори
А бе преди 3 години
Мятай Путине атома,да отървеш Америка от агонията...Ев*таназия,един вид.
82
2
 
4
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
До Анонимен 68Историята може и да помни,но западняците не.
81
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Русия след всички простотии които върши с *** и хибридни атаки, сега се опитва да докаже, че е велика сила може-би? Онзи кухавел в Кремъл май още си мечтае да върне СССР и студената война. Както е тръгнало и EU и USA прогресивно губят интерес към каквито и да било дискусии с Путин и *** около него. Което не вещае нищо добро за Руснаците, освен това означава, че в скоро време всички ще разговарят с тях от позицията на силата или най-малкото "take it or leave it".
80
3
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
До ИстинатаЯвно е имал американския народ предвид.
79
2
 
4
 
! Отговори
Мда преди 3 години
Да се говори от позиция на силата точно от Байдън не звучи много сериозно.Да му бяха дали поне ***,да го размахва,току виж уплашил някого.Тия не могат да се справят с Малкият Ким и Мадурко,тръгнали да се ежат на Китай и Русия.
78
7
 
4
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Иван Шмельов за руския народ : Народ, който ненавижда свободата, обожава робството, обича веригите на своите ръце и нозе, мръсен физически и морално...е готов във всеки момент да гнети всичко и навсякъде.
77
7
 
16
 
! Отговори
ФАКТИТЕ преди 3 години
При падането на България под турско робство населението на страната е около1,5 милиона души.Въпреки петвековния геноцид се запазваме като нация и дори имаме лек прираст със средно 5000 души годишно до 4 милиона при Освобождението.След като лошите руснаци ни развалят рахатлъка през 1878 г.населението драстично нараства за 66 години до 6 милиона на 9.09.1944 г.И то на фона на постоянни войни..За 45 години комунистически"геноцид'-3 милиона нагоре.За 30 години американска демокрация-2500000 надолу.
76
10
 
7
 
! Отговори
Истината за руснацит преди 3 години
Михаил Булгаков за руския народ : Не сме народ, а скотове, наглеци, дива орда от душегубци и злодеи.