В реч на Байдън Путин стана Клутин, а ескалацията - ваксинация

Американският президент произнесе реч за отношенията с Русия
16 апр 2021 14:01, Елка Василева
106
В реч на Байдън Путин стана Клутин, а ескалацията - ваксинация
Снимка: БГНЕС

Американският президент Джо Байдън, произнасяйки реч за външната политика на САЩ спрямо Русия в Белия дом, направи грешка при произнасянето на фамилията на руския лидер Владимир Путин, но веднага се поправи, предаде ТАСС.

"Дадох ясен сигнал на президента Клутин ... Путин, че Съединените щати са непоколебими в подкрепата за своите съюзници и партньори в Европа", каза Байдън.

Още по темата

Минути преди това американският лидер, който често прави грешки в речите си, почти обърка думите "ескалация" и "ваксинация".

"Съединените щати не се канят да започват цикъл на ваксина…. ескалация /на отношенията/ и конфликт с Русия“, каза Байдън.

Въпреки факта, че много президенти се отличаваха с двусмислени изявления, Байдън изпреварва мнозина с неволни грешки - веднъж той се нарече "гаф машина". На пресконференция през март той нарече Камала Харис президент на САЩ.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
7
 
! Отговори
До 69 преди 3 години
Абе рептил, ама и те са се омешали с човешките гени. Та деменцията няма да пожали рептилския му мозък. И колкото по-дълго живее, толкова по-зле и за него, и за нас.
66
0
 
11
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Анонимен70мале мале,ти много го въздигна!.."Великия рептилен играч"....Бил правил НАРОЧНО "лапсуси"..Добре,но спъването и търкалянето му по стълбата на "Еърфорса" също ли беше некаква.."величайша тактика"..?Този е КУКУ,бе уважаеми!..Ако не беше такъв,немаше да го турат за "президентин на Штатите"..
65
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не се връзвайте на игрите на дъртия рептил.Има хора, които просто правят грешки за думи когато говорят но са много аналитични.Байдън е много изпечен в далаверите на тези, които дърпат конците. Изобщо няма да се учудя ако след 30 години излязат наяве как демократическата партия на САЩ + комунистическата партия на Китай пускат заедно КОВИД за да си решат проблемите и да свалят Тръмп от власт.Има една приказка - като ти каже "добър ден" гледай дали слънцето е на небето!
64
0
 
12
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
ха ха !...Тоя клоун започва да ми харесва.Ще следя ИЗЦЕПКИТЕ му с доза добро настроение и смях..../разбира се,докато не обърка мира с войната и просперитета с бомбандирането../
63
0
 
13
 
! Отговори
Яжте го глупаци преди 3 години
До преди няколко дена кой ни управляваше нас ?И помните ли какво казваше за по-предишните избори за президент - когато подсиноптичката беше избранИ магаре да бяхме сложили щеше да стане президенти хамериканците го доказахаЗначи има едни които назначават. изборите са по конституция.те са за панаира.Да живее демонокрациятаЧестит ви нов ред
62
0
 
6
 
! Отговори
До 21 преди 3 години
"ЛОШО ЩЕ Е,ако Байдън започне да хапе охраната."Е, и това може да се окаже естественото развитие на събитията. Ама ако да пробва, я ченето му няма да издържи, я охраната. Щото там се стреля на месо, ако нападнеш даже полицай, камо ли пък някой от службите за сигурност. Освен ако не са му назначили мед. сестри за охрана и бавачки, да му сменят памперсите...
61
13
 
1
 
! Отговори
77 преди 3 години
До Българин , ком. 8 На тебе " българино" , щом русия ти е "братска" , какво търсиш в България?? Заминавай и живей с братята си. Освен българофили , други "фили" не ни трябват.
60
4
 
1
 
! Отговори
Омуртаг преди 3 години
Единият рекламираше да се кърка дезифектант против вируса, другия ваксинира ескалацията, трети на изток ръфа охлюви с чесън ... накъде върви света ... А ние се кахърим за нашите избраници .... :-)
59
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп беше достоен президент.За 4 години нито една война!Въобще не може да се сравнява с кръволоците Байдън,Обама и Буш!
58
3
 
1
 
! Отговори
Крум преди 3 години
Тръмп, Байдън .... такива са модерните избраниците на най-мощната държава в света ... И ние сме модерни като гледам какво си избираме вече доста години .... :-) :-) :-( :-(
57
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искал е да каже ХУ'ТИН..
56
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като търсеха пророчества в разни филми, явно и "***" 2 е от тях. Там президента е толкова изветрял ,че когато героя на Чарли Шийн го приветства с титлата и името , той го поглежда и отговаря : " А не, вие не сте президент........, Аз съм го виждал, той е стар човек а Вие сте млад":-))?Слочаенос?Не мисла!
55
0
 
21
 
! Отговори
Край преди 3 години
Това че е смешен е малък проблем - по лошото е че тия дето го сложиха искат да разчистят погребите за нови бомби и ракети и някъде ще изсипят тия дето са пазили там до-сега че им минава годността.
54
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-скъпоплатената и търсена професия днес,в САЩ е...телевизионен преводач за глухонеми на речите на Джо Байдън.
53
1
 
17
 
! Отговори
клутин-путин преди 3 години
дядо джо е куку,това е очевидно дано само да не си играе често с ядреното куфарче,че може да натисне някой бутон дето не трябва да пипа
52
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Целият речник на Назначения се състои от 10 пълнителя с по 8 думи.Останалото е нечленоразделно фъфлене.
51
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Трябва им млад президент като Джон Кенеди."Джон Кенеди трудно ще мине през 21-ви век. Все пак той навремето си поръчваше труженички в Белия дом, а в днешно време хората са моралисти и се възмущават на подобно поведение.
50
1
 
23
 
! Отговори
ТРЪМП БЕШЕ ПРАВ преди 3 години
ТЕ НЕ ИДВАТ ЗА МЕН-ТЕ ИДВАТ ЗА ВАС!АЗ СЪМ САМО НА ТЕХНИЯ ПЪТ!
49
1
 
15
 
! Отговори
Е преди 3 години
Днес Джо няма смисъл да се търкаля по стълбите,за да ни разсмива!
48
1
 
30
 
! Отговори
Сплескан натовец преди 3 години
Всеки път когато су мисля че краварите са пробили дъното ,те ме изумяват колко още могат да пропаднат!Сбъркана нация опасна за себе си и за нормалният човешки свят!