Руски десантни кораби влязоха в Черно море

През Босфора е преминал и плавателен съд с оборудване за силите на НАТО
18 апр 2021 16:15, Петя Славова
177

Руски военни плавателни съдове влязоха в Черно море през Босфора, предава Bulgaria ON AIR.

Това се случва на фона на напрежението по границата с Украйна. Два големи десантни кораба и 15 по-малки плавателни съда също са влезли в рамките на военно учение.

През Босфора късно снощи е преминал и плавателен съд с оборудване за силите на НАТО в Румъния. Москва засилва военноморското си присъствие в момент на високо напрежение със Запада и Украйна.

Подкреплението съвпадна с дислоциране на руски войски до Украйна и ескалиралите боеве в Източна Украйна между проруските сепаратисти и украинската армия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
95
16
 
6
 
! Отговори
НАТО завинаги преди 3 години
От Балчик с високоточни ракети може НАТО да ги остреля тези ръждясали руски гемии
94
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 105Нито пък Русия може да спечели война с Украйна.
93
1
 
10
 
! Отговори
Малко за политика преди 3 години
До Лекар: Е, да се надяваме, че в Киев не са толкова глупави, че да воюват за американските интереси. Би трябвало да им е ясно, че война с Русия не могат да спечелят. Така ще загубят окончателно Донецк и Луганск. В Грузия 2008 година Саакашвили също се пробва със светкавична война и се опари.
92
1
 
6
 
! Отговори
Лекар преди 3 години
102, точно заради северен поток ще има, това е причината за ескалация на напрежението
91
0
 
6
 
! Отговори
SS преди 3 години
При една война (не дай боже) младите отиват курбан.Патриотите цапат гащите,нашите политици също.Но войната има и хубава страна.Прочиства мръсната кръв.По естествен начин елиминира всички които по един или друг начин в мирно време са се добрали до толи местенца и ръководни постове.Лъсва веднага тяхната,страхливост,некомпетентност,некадърност.И винаги биват заменяни с хора които могат да вършат работа.Така ,че хубаво си опичайте ума.
90
1
 
8
 
! Отговори
Война няма да има преди 3 години
Не се вижда пряк интерес към мащабните военни действия от двете страни. За Русия ескалацията на военните действия в Донбас крие риск от нови санкции и влошаване на перспективите за основния газов проект, Северен поток 2; за Украйна това също е голям риск, тъй като армията, макар и да се е засилила, е малко вероятно да може да устои на мащабен конфликт, посочват и руски, и украински експерти.Западна Европа също няма интерес да има конфликт. САЩ обаче сигурно нямат нищо против.
89
0
 
9
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 3 години
До Анонимен 96: Не ме разсмивай. Чети и тогава пиши. От няколко години Русия е най-големият износител на пшеница в света. САЩ и Канада са преди Русия по производство, но изнасят по-малко. Само около 43% от износа на Русия са суровини. И с най-големият им търговски партньор Китай имат положителен търговски баланс, нещо, което САЩ не могат да постигнат от години.
88
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
97, много си "обратното на умен", 1444 г. не е имало Русия бе главоч, имало е руски княжества, половината от които, под монголско владение, а другата половина под полско. Не е лесно да си ръб
87
0
 
1
 
! Отговори
1 преди 3 години
Според мене трябва да кажат на екипажите, че чакт зомбитата от средния изток... Да не стане някоя грешка.
86
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кървавият Пигмей дрънчи с оръжие, но в скоро време ще му дрънне лисата глава на кухо....
85
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До РусофобствоКъде бяха православните ви братя 500 години? Къде бяха при битката за Варна 1444-а? Защо се появиха когато тръгнаха да си решават личните проблеми в Крим? Толкова са ви промили комунистите едно време, че не е истина.
84
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Пак по опорката?ние сме не само най-бедната държава в ЕС а сме и след Русия.на Русия 90% от БВП е от газ и петропл бе yшанко. Нашият е от производство.
83
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано румънците си приберат овцевозите, че много руски "бойни" кораби могат да отидат на дъното!
82
3
 
6
 
! Отговори
Пак по опорката? преди 3 години
До рашка говняшка: Като пишеш тия г'лупости имаш ли хал хабер кой е основният показател за икономическото състояние на една държава?Това е брутният национален продукт (БНП) на глава от населението. И по този показател, след три мандата на бат'ти Бойко ние сме не само най-бедната държава в ЕС а сме и след Русия. Кого трябва да оплакваме?
81
2
 
7
 
! Отговори
Алцхаймер преди 3 години
До рашка говняшкаАмериканския президент заплашил Путин че ще разруши икономиката му.Путин се смял дълго и продължително. След това избърсал сълзите с пишкира и отвърнал: То първо трябва да запомниш какво ме заплаши поне за 2 мин. и да стигнеш до кабинета си без да падаш и да се препъваш. И спри да ми повтаряш - Дъще, ти ли ми се обаждаш ?
80
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЙухТова какво беше пред танка? На края на видеото.валяк за разминиране. Взривява противопехотните мини.
79
4
 
7
 
! Отговори
Русофобство преди 3 години
"Русофобството сред българите винаги в някаква степен е равно на българофобство. Защото изкуственото отчуждаване от една съседна и могъща държава, от която няма как да не зависим, от която много може да се вземе, от народ с много сходни характеристики като българските, от култура и религия, сходни на българските означава минимизиране на възможности, на ресурси от всякакъв характер за развитие на България".От доклад на научна конференция на 11 октомври 2018 г
78
8
 
3
 
! Отговори
рашка говняшка преди 3 години
Американския президент заплашил Путин че ще разруши икономиката му.Путин се смял дълго и продължително. След това избърсал сълзите с пишкира и отвърнал: То първо трябва да има нещо за да можете да го унищожите.
77
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма по-душевно и психично болни хора от "русофилите" ни.
76
7
 
9
 
! Отговори
Bay Hoy преди 3 години
До SS 85"При ядрена война победител няма. Взема ли да губя умирам но завличам и другите със себе си."Желязна логика... Типично ***... Убягва ти най-важното - ако има война, тя няма да се води от българите.Европейците сме отредени за пушечно месо, това е и целта !!!