Руски десантни кораби влязоха в Черно море

През Босфора е преминал и плавателен съд с оборудване за силите на НАТО
18 апр 2021 16:15, Петя Славова
177

Руски военни плавателни съдове влязоха в Черно море през Босфора, предава Bulgaria ON AIR.

Това се случва на фона на напрежението по границата с Украйна. Два големи десантни кораба и 15 по-малки плавателни съда също са влезли в рамките на военно учение.

През Босфора късно снощи е преминал и плавателен съд с оборудване за силите на НАТО в Румъния. Москва засилва военноморското си присъствие в момент на високо напрежение със Запада и Украйна.

Подкреплението съвпадна с дислоциране на руски войски до Украйна и ескалиралите боеве в Източна Украйна между проруските сепаратисти и украинската армия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Огън по американски бази )
74
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Руснаците като идват да "освобождават" българите са им завиждали, че са имали собственост, докато в Русия е царяло крепостничество до 20в. Сега завиждат на украинците, че могат да работят в ЕС, а за руснаците има наложени ограничения. Също така ги е яд, че всички се тикат на Запад, дори децата им, а никой неще в Русия.
73
2
 
9
 
! Отговори
SS преди 3 години
До 89 Bay Hoy.При ядрена война победител няма. Взема ли да губя умирам но завличам и другите със себе си.Не ги разбирате тези работи и затова не пишете глупости.
72
4
 
7
 
! Отговори
Светкавична война? преди 3 години
Зеленски реши, че ще може да спретне една светкавична война срещу Донецк и Луганск, но си направи грешно сметките. От доста време показваха по телевизионни канали ешалоните с украински с танкове и Русия също започна да трупа войски по границата с Украйна. Сега е ред Зеленски да даде заден ход, няма друг избор.
71
4
 
5
 
! Отговори
Bay Hoy преди 3 години
До SS 69"Но това е последния коз на страната която почне да губи на бойното поле."По-вероятно е това да е първия коз - преди да е започнал да губи на бойното поле !!!Идеята е да запазиш това, което имаш, а не да загубиш всичко !!!
70
5
 
12
 
! Отговори
Къде са американски? преди 3 години
А къде са американските кораби Доналд Кук и още някакъв? Защо не се виждат на хоризонта. Май тука ще им припари под краката.
69
21
 
6
 
! Отговори
kiko преди 3 години
До ВъзражданеПепел ти на уста! последния път когато *** дойдоха да ''освобождават'' остана само разруха, глад и мизеря. Да не говорим че още си имат агенти сред народните ни представители, та още не можем да се откъснем от това ''братство''.Да идват НАТО и американците по-скоро и да ги държат тея *** надалеч оттук.
68
1
 
19
 
! Отговори
SS преди 3 години
Нека порасъждаваме: Какво би станало при евентуални бойни действия в черно море ? Отива ни туризма,пълни болници с ранени натовци,чужди военни бази или войски тук.Диверсии и саботаж от руски спецназ групи,панически бяг на чужди инвеститори,скок на цените на лекарства,храна,горива и др.Мобилизация на младите и провеждането на съкратено военно обучение.И така нататък да не изброявам Боже опази!!!
67
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А аз чух за едни хора който получават пари на коментар, има и за едните има и от другите. А и аь съм от видинско и знам че тук останаха само от по тъ мн ите, след демокрацията.
66
1
 
1
 
! Отговори
дърт преди 3 години
До Анонимен 20Има много по-голяма чест - да оцелееш в служба на Родината!
65
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По *** от един комунист е втори комунист 30г дърпат демокрацията и България *** на място
64
8
 
6
 
! Отговори
Малко за политика преди 3 години
До Анонимен 65L Само заплата ли да им дадат на "храбрите момчета"в окопите край Донецк? Заслужават повече. Все пак обстрелват с артилерия жилищни квартали на вражеското рускоезично население. Защитават цивилизацията.
63
13
 
12
 
! Отговори
Възраждане преди 3 години
Братушките идат да ни одвободят от Американското робство!!Попътен вятър православни братя!!Победа!
62
4
 
10
 
! Отговори
SS преди 3 години
Ескалира ли още напрежението и почнат ли да се стрелят препоръчвам да напуснете територията(докато още можете) защото се превръщаме в прифронтова държава . При конфликт NATO-Русия може да се стигне (не дай боже) до размяна на ядрени удъри.Но това е последния коз на страната която почне да губи на бойното поле.
61
0
 
2
 
! Отговори
"Новина" преди 3 години
Български десантни кораби влязоха в Черно море.
60
1
 
8
 
! Отговори
Пъпеш бурса, преди 3 години
щото са против Русия, затова ли си купуват руско оръжие? Без Русия, няма да могат да го ползват. Елдоган го гъ зят и от запад и от изток, той е свикнал вече.
59
20
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НАТО трябва да въоръжи добре събратята от Украйна защото тя е портата на Европа. Падне ли Украйна пада Европа, а от там и САЩ и целия свят. И се връщаме с 500г. назад в тъмните векове, както след падането на Рим. Дайте по една западна заплата на храбрите момчета в окопите край Донецк защото тяхната храброст, кръв и саможертва е невероятна, да се изправят сами срещу империята на злото и слугите й.
58
12
 
4
 
! Отговори
СЛАВА НА ЕРДОГАН преди 3 години
"Байрактар"-ите на Турция пак ще свършат цялата работа .
57
9
 
4
 
! Отговори
BURSA преди 3 години
И Турция е в НАТО и срещу Русия.
56
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До антинатоГлупости дрънкаш, аз съм от видинско повечето от народа е за Нато! Тия алабализми за 80, 90, 50, 60% русофили отдавна не са верни обобщения! Населението се промени, сега не са онези от 80, 90 години! Това е положението