Руски десантни кораби влязоха в Черно море

През Босфора е преминал и плавателен съд с оборудване за силите на НАТО
18 апр 2021 16:15, Петя Славова
177

Руски военни плавателни съдове влязоха в Черно море през Босфора, предава Bulgaria ON AIR.

Това се случва на фона на напрежението по границата с Украйна. Два големи десантни кораба и 15 по-малки плавателни съда също са влезли в рамките на военно учение.

През Босфора късно снощи е преминал и плавателен съд с оборудване за силите на НАТО в Румъния. Москва засилва военноморското си присъствие в момент на високо напрежение със Запада и Украйна.

Подкреплението съвпадна с дислоциране на руски войски до Украйна и ескалиралите боеве в Източна Украйна между проруските сепаратисти и украинската армия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
6
 
13
 
! Отговори
Неразбрал преди 3 години
Значи сме в ЕУ, но не сме в Шенген, не плащаме с евро, курсът е за 100 евро 190 лева, реално Българите винаги губят като плащат с левове на европейският, световният пазар. НО при конфликт на големите, богатите, сме граница -първа линия срещу Украйна..?!?? В ЕУ пощальон на село взема 2100 евро в БГ понеже е в ЕУ Вишист се бие за 1100 лева с друг такъв... Нещо стандарта е "както НИ Утърва"...на квадрат.
54
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едните на изток имат 2430 ядрени активни бойни глави общо 11 000 , другите на запад имат 2150 активни и 8000 общо според официалните данни . Незнам какво ще поделят оцелелите ...
53
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
54 Приятел МНО то ти ако ще и мобилизация за в руската ти армия да направи никой нема да се запише, тука вече 20 тина набора не са служили, ние отдавна не сме войници и съм убеден че поне Щатите са наясно с това, та хич няма и да се занимават с нас. Те принципно си вършат работата самички, като кумчо Вълчо, та затуй и вратлето им бая дебело е станало...
52
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 56 TOTOНе само , че няма да бъде подерлена ами САЩ ще исчезнат от картата на света в това число и софия заедно с тебе
51
7
 
19
 
! Отговори
антинато преди 3 години
До 54 АнонименЗа нато има само в софия а в провинцията почти 99% сме срещу нато. Не смесвай нато и ЕС. нато е военна терористична организация ръководена от сАЩ
50
19
 
7
 
! Отговори
TOTO преди 3 години
Руската територия ще бъде поделена между САЩ и Китай скоро.
49
18
 
5
 
! Отговори
TOTO преди 3 години
Руската територия ще бъде поделена между САЩ и Китай скоро.
48
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МНО да обяви мобилизация в защита на България от руския агресор. И така тези които са за НАТО и ЕС ще се разбере.
47
17
 
12
 
! Отговори
Путин х-о преди 3 години
Русия с путин е световен терорист
46
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 51, не си разбрал, ние ще изпратим онези самолети поръчаните за 3 квадрилиона долара като дойдат....С лодките няма да стане само.
45
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ние ще пращаме ли нашите гумени лодки, или ще ги транспортираме с яхти?
44
15
 
8
 
! Отговори
граовец преди 3 години
Украйна е последният Афганистан за Русия, това е факт, а Путин ще обърше пешкира както стори Садам и Кадафи! Кофти констатация и ситуацията за Русия се влошава непрекъснато през послесните 5 години в ДОНБАС, грешката на Путин, която ще му коства вероятно и живота, е че прие т. нар. " Мински споразумения", които практически обрекоха Русия, а спасиха Украйна! Подобна грешка прави и Хитлер август 1941 г, връщайки от Смоленск ( <200 км от Москва) ГАЦ да превзимат Киев...грешките се плащат!
43
2
 
3
 
! Отговори
тъй тъй преди 3 години
До Анонимен 45Особено Първата световна!
42
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако ще правят десант, да ходя да купувам водка бяла мечка, да има с какво да се отсрамим...?
41
6
 
4
 
! Отговори
Ку40 преди 3 години
По богата на ресурси от русия няма. Пък не са 2 милиарда. Булгаро питека вика ами емигрирайте в русия. Аз викам емигрирайте в китай.
40
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Исторически факт е , че Русия влиза във всяка една война фалирала и излиза като победител.Маймуняците от Пентаграма са по-добре икономически и по-добре въоръжени ,но война се печели с хора не с оръжие . Все пак дано не се стигне до такава , защото последиците ще са големи.
39
4
 
6
 
! Отговори
Може да преди 3 години
подготвят десант във Варна.
38
18
 
10
 
! Отговори
ВМРО преди 3 години
Америка е в пъти по силна военно ( да не говорим икономически) от русия! Как ще се бие путин срещу мощта на Пентагона, нали ще го сгънат като *** носна кърпичка и ще го хвърлят на сметището на историята! Където му е и мястото честно казано! Всички в И. Европа мразят русия, това е най важния индикатор, ето ви Чехия от вчера изпъди поредната порция руски шпиони!
37
5
 
12
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Истината е, че ситуацията е тревожна! Най-тревожното за мен е, че Пентагона се отказа да докара в Черно Море двата големи военни кораба, които бяха напът! Това, като акт само по себе си за лаиците е добра новина - ето, вижте, американците се отказаха и си заминават, но за един човек запознат с военната тактика, а поне част генералите на Пентагона са такива, това е знак, че войната е съвсем реална! Защото те знаят, че в Черно Море двата им кораба биха били унищожени за минути при война!
36
1
 
6
 
! Отговори
Видял преди 3 години
Слави с Краси Радков да изнесат един концерт на Калиакра за да умилостивят духовете....;)