Ще има ли добри новини за здравето на Навални?

Той започна гладна стачка на 31 март
19 апр 2021 12:18, Александър Попов
55
Ще има ли добри новини за здравето на Навални?
Снимка: БГНЕС

Съюзничката на затворения критик на Кремъл Алексей Навални, Любов Собол, заяви, че няма надежда да получи добри новини за здравето на гладуващия опозиционен политик.

Навални, виден опонент на руския президент Владимир Путин, започна гладна стачка на 31 март в знак на протест срещу отказа на затворническите власти да му осигурят адекватна медицинска помощ при остри болки в краката и гърба.

Още по темата
В разговор с радиостанция "Ekho Moskvy" Любов Собол каза, че съюзниците на Навални се надяват да получат информация за здравословното му състояние до края на деня.

Съюзниците на Навални обявиха планове за най-големите протести в съвременната руска история в сряда, а Вашингтон предупреди Русия, че тя ще плати, ако критикът умре в затвора от гладната си стачка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
този виден болник първо се оплака от бълки в гърба, после симулира затруднено дишане, вероятно за да го изкарат Ковид, после уж имал коремна херния, която искал да оперира.... Като изреди 5-6 болести и никоя не хвана декиш, явно пак се е върнал към първата версияЯвно целта е да го пуснат "да се лекува" в чужбина. Тук се сещам за революционерката от Украйна Тимошенко , която едва ли не умираше в ареста, пуснаха я в чужбина и оттогава не се е оплакала, сега си е депутат
4
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И да умре ще го подменят със някой двойник, сенилния дядо Байдън да си гледа африканците, че Путин ако им налее малко кеш и може краварника да стане следваща Сирия, както стрелят сватбарската по африканците.
3
3
 
15
 
! Отговори
Щирлиц преди 3 години
Да,добрата новина е да престане да бъде слугинаж на шашкъните които търсят война иначе ще го тура на жена му
2
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В смисъл ? Той публикува тъпотии в инстаграм ежедневно, който се интересува да му пише и той ще отговори.
1
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дегенератът Кровавъьй Карлик. Таз Гнус пълна е с отровна Слуз.....