Русия с ограничения за полети над Черно море и Крим

В периода 20-24 април зоната е опасна за гражданската авиация
20 апр 2021 17:00, Елка Василева
68
Русия с ограничения за полети над Черно море и Крим
Снимка: архив, БГНЕС

Русия съобщи, че е въвела за периода 20-24 април зона, опасна за полети на гражданската авиация над Черно море и Крим, сочи оперативна информация за промените на правилата и осигуряването на полети (NOTAM), цитирана от ТАСС.

Още по темата
Общо Русия е издала три NOTAM, действащи с незначителни разлики до 24 април. Напълно затворени ще бъдат три въздушни трасета в Симферополския район над акваторията на Черно море. При това зоната за полети над полуостров Крим не се затваря.

Както следва от NOTAM, в някои зони действа забрана само за височина над 11 900 м, което е по-високо от височината на полетите на гражданската авиация, в други - над 6100 м, а някъде са затворени изцяло зоните над морското равнище.

По-рано пресслужбата на руския Черноморски флот съобщи за проведени днес учения, в които са били задействани повече от 20 бойни кораба и катера, както и шест ескадрили бойни самолети от ВСС на Южния военен окръг, отбелязва ТАСС, цитирана от БТА.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
1
 
0
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Ей тая тенекия на снимката струва колкото 10 болници с капацитет по 10 000 души...
42
8
 
2
 
! Отговори
ББ преди 2 години
ами до кога болни диктатори,ще налагат воля,рискувайки животите на невинни руски граждани...време е Американският военно-морски флот да влезе в Черно море...Черно море не е бащиния на джуджета!!!Ако ще се мре да е като катедрали...не позволявайте да умираме като крепостни на путин и подобни болни!!!Свободен и Справедлив Свят...Света ни не е бащиния на хитлеровци,садамовци,путиновци...Свободен Свят!!!
41
2
 
7
 
! Отговори
Бай Петко преди 2 години
Браво на тавариш Путин
40
6
 
4
 
! Отговори
Emigrant преди 2 години
ДО ВСИЧКИТЕ РУБЛО ФИЛИ!!Ако назнайвате руски,има интервю с руснак,софтуерист,който е сътрудник на американското правителство.Малко да ви предпазя от излишни,фалшиви и ненужни радости.САЩ с Германия,Англия и Франция създават Кибер НАТО.Държавите членки на тази организация,се държат почтенно,без хакери,макери,а останалите като Раша,вън от пределите на тази световна мрежа.Никакъв достъп на руски,хакери,официални органи и каквито и да е до интернет,равно на бавна смърт!Пу тя да се пъчи с оръжията си
39
30
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русия е най голямото зло на земята.
38
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще свалят ли пак пътнически самолети?------------Украинците също!За американците да не говорим!
37
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще свалят ли пак пътнически самолети?Имат опит...голям.
36
4
 
16
 
! Отговори
до анонимен преди 2 години
Защо не го триете на чужд език пише.?!?!---------Требвъ да си или мнооого "умен" кът "кръгла лещъ", или да ненавждаш всичко руско по една или другъ причинъ, за да не разбираш криво-ляво руски език!Един мъдър човек беше казал, че "Всеки чужд език, който владееш, е като допълнителен прозорец към света!Учи езици и кръгозора ти ще се разшири, ще научиш много полезни неща!Освен български владея още два езика!
35
2
 
16
 
! Отговори
Дядо Вазов преди 2 години
Хайде да пишете правилно! Русия с ограничения означава, че на Русия са наложени такива. Реално новината гласи "Русия наложи ограничения за полети над Черно море и Крим".
34
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали това са вашите правила днеса????
33
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Искаш ли да ти го преведа?
32
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо не го триете на чужд език пише.?!?!
31
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Киеве заявили о прогрессе в переговорах по прекращению огня в Донбассе20 апреля 2021, 18:34В Киеве заявили, что подгруппа трхстороннней контактной группы по Донбассу существенно продвинулась в вопросе согласования дополнительных мер по усилению режима прекращения огня в Донбассе.
30
4
 
15
 
! Отговори
11 преди 2 години
Щом Чабурашкина се изака, значи всичко е наред.
29
22
 
7
 
! Отговори
Виц преди 2 години
Русначе пита майка си: -Мамо, как е правилно, расизъм или русизъм? - Синко, ако мразиш нег рите, то това е расизъм, а ако ненавиждаш целият свят, тогава е русизъм.
28
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Учение с потопяването на морска цел отстояща на 500 километра.
27
4
 
3
 
! Отговори
Виа Понтика преди 2 години
Ами сега прелетните патки, гъски и ***, откъде ще прелитат при годишната си миграция?
26
6
 
8
 
! Отговори
до Чибурашка преди 2 години
Китайския мечкар отдавна е сложил халката на носа на руската мечка и си прави с нея каквото си иска.-----------Абе, не е баш тъй, амъ...Руснаците без Китай клякът, Китай без Русия също!Щатите и Ко, са съ напънали до последно и ахъъъ..., да напълнят памперса.Висим на "кантар" Чибурашкин..., хич, не е майтап!За едното чудо и шъ станен свидетели на глобален "Фоерверк"!
25
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те турски ввс самолети немогат да свалят ...ама пак граждански и президентски могат.
24
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нагляци. Продължават да се държат се едно морето е тяхно. Ужасно нахални твари са това болшевииките. Всички черноморски страни трябва да затворят границите си за тях доакто не се появи нормална власт там някога.