Русия създава недостъпни за враговете "зони на смъртта"

През тях няма да могат да минават ракети или самолети
22 апр 2021 20:20,
255
Русия създава недостъпни за враговете "зони на смъртта"
Снимка: БГНЕС

Руските военни смятат да създадат "зони на смъртта", които ще бъдат напълно недостъпни за вражески крилати ракети, оръжия с прецизно насочване и безпилотни летателни апарати. За това пише "Известия" с позоваване на източници от военното ведомство.

Отбелязва се, че концепцията за такива "зони на защита" вече е приета и се разработва по време на учения на войските в някои райони. Следващата година подобни маневри ще започнат в национален мащаб, пише БГНЕС.

Изданието посочва, че обещаващите системи за радиозаглушаване "Поле-21" могат да създадат смущения, които да дезориентират чуждестранните сателитни навигационни системи, включително американския GPS NAVSTAR. Според експерти създаването на специалните зони ще защити не само армията, но и социалните и промишлените съоръжения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
16
 
9
 
! Отговори
До 186 преди 2 години
Това не е национална руска черта, а наследство от комунистическата диктатура - погледни Китай, Северна Корея, и там е същото, макар че не са руснаци ! Виновен е комунизмът - дори в Библията е предсказано, че Червеният звяр ще повлече след себе си 1/3 от човешкия свят, както и стана ! На мен ми е жал за руския народ, който има огромен интелектуален потенциал, но или е натикван в калта, или се използва предимно за военни цели !
133
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Страх ме е, че ония изперколясалите с мъртвите си зони ще вземат да се напият и да направят още няколко чернобилчета.
132
16
 
14
 
! Отговори
Мордор преди 2 години
Цяла Русия е зона на смъртта, ама за руснаците
131
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русия създава единствено зони на смрадта!
130
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Путин като е расъл в комуналка с още 5 семейства кво очаквате да стане от него освен завършен oскoтял крепостен мyжик като 95% от руснаците. Тва по цел ден мисли как да си отмъсти на запада, че живее по-добре.
129
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия ненормалници руснаците само за смърт мислят. Само дрънкат с оръжие, само учения правят, военни паради, маневри, червени линии, зони на смъртта, заплахи, подривни дейности. Тва само трябва да го оградиш с една ограда и противоракетни щитове да не тормози останалите.
128
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименСАЩ макар и икономическо джудже затъноло в дългове, все още са много силни военно.чшшшш, алоу, я свали тая yшанка, че много те стяга и глей кви глупости си нацвъкал!Джудже е тоя дето му целуваш снимката!
127
10
 
7
 
! Отговори
рускии стандарт преди 2 години
Единствената им висока техология ! Ама я пият като пр-о-ст--а ц--и , за родину за Сталину и под масата .Нямат адет да мезнат ,да кажат нещо ,като че ли ще им я вземат...
126
11
 
8
 
! Отговори
До 179 преди 2 години
Човек ако това беше вярно което пишеш с Русия да бяха приключили доста отдавна, те все се канят ама все не става, руската техника все много скапана, все за нищо не става пък никой нищо...значи няма да е точно така работата нали, съдейки по действията а не по думите...
125
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Русия нищо повече не може да създаде освен зони на пропаганда, включително и пропаганда за създаване на зони на смъртта. А заглушаващите им системи няма да заглушат и не могат да заглушат дори и комуникацията на тартонетките за общо ползване в София.
124
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Поръчковите центаджии никога няма да разберат че ссср е съюз на съветите, там е била и усср или днешна украйна."Логистичната подкрепа за какво я смяташ? САЩ пращат провизии на Русия още от началото на войната. А относно за тия глупости за СССР, които си писал, хубаво е да прочетеш за анексията на Източна Галисия, Волиня и Северна Буковина. Очевидно не познаваш историята. Поне не пиши грешни коментари.
123
9
 
4
 
! Отговори
Русия преди 2 години
Мачкай , Вова !!!!
122
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Русия трябваше сама да строи отново разрушените градове, заводи, жилища и пътища? И пак задмина САЩ във високите технологии"Ко рече? Русия едва през около 2014-2016 изкара първия си процесор Елбрус. Многократно по-бавен, многократно по-некадърно сътворен. Не се сещам за руска технология, която да не е открадната от запада. Дори прословутият автомат Калашников е заимстван от немска пушка (която е заимствана от руска пушка, която пък също е заимствана от друга немска)
121
5
 
7
 
! Отговори
Няма руснак преди 2 години
Който да не иска да живее в САЩ включително Путин с КГБ - то цялото и няма руски спецназовец който да не мечтае да е Рамбо ! Оббратното обаче е смешно и може да се случи по изключение от голям зор и липса на друго място или ако са те погнали щатските шерифи.
120
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
РУСИЯ Е ПЪЛНА СЪС ЗОНИ НА СМРАДТА
119
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"САЩ и Англия финансираха Хитлер, и се включиха когато Русия спечели войната именно за да попречат на победния марш на Русия."Клоyне, САЩ и UK финансират Русия от самото начало. В началото на войната снабдяват Русия с танкове, самолети, метали, провизии. Русия започва войната без да разполага с достатъчно техника. Първите им танкове са трактори с гумена гъсеница, преустроени с оръдия. През цялата война разсейват Германия на западния фронт.
118
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 170Лекувай се.
117
11
 
13
 
! Отговори
хмх преди 2 години
Жалко за руския народ. Постепенно цялата руска територия се превръща в "зона на смъртта". Най-богатата държава с най-бедния народ.
116
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След ВСВ САЩ са непокътнати и спечелиха милиарди от войната и строяха нови градове, заводи, жилища и пътища, а Русия трябваше сама да строи отново разрушените градове, заводи, жилища и пътища? И пак задмина САЩ във високите технологии и първа изпрати човек в Космоса? Правели ширпотреба фашистите - прахосмукачки и коли, верно най-добрата е фашистката ширпотреба, но не са високи технолигии. Къде им е Фау-2, някой виждал ли я е, освен трошката Фау-16 която натресоха на васалите от България.
115
6
 
6
 
! Отговори
до 146 преди 2 години
Остави Франци ами Англия Австралия САЩ ,Канада -- не им знаеш къде им са подводниците какво имат в космоса над Русия -- не САЩ а Русия ще изчезне ,ама ядрената зима ще ни изпотрепе -- българите със сигурност няма да оцелеем.Няма как Русия да нанесе първи удар да кажем днес , Тоя който държи милиардите и командва света много добре и в подробности знае абсплютно всичко с което Русия може да го удари и всяка сутрин като става заделя по някой лев това да не може да му се случи .